Psikolojim mi bozuldu manyadım mı noldum ben?

çok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin böyle ağır bi olaydan sonra öyle hissetmen normal ama düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan evdeyken

Çok geçmiş olsun
Yasadiginiz şey çok ağır , şuan böyle olmanız çok normal. Bu durum böyle devam ederse psikologa gorunmenizi onerebilirim.
Tekrar çok geçmiş olsun..

Senin arkadaşın yaşamadı diye herkes mi yaşamayacak ?

Cok gecmis olsun kedicim ben de bu kiz nerelerde diyordum

Bi travma yasamissin. Iki yil önce ben de buna benzer bir sey yasadim ve tedavi gordum. Travma sonrasi stres bozukluğu demisti doktor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Olay aninda uyuyor oldugum icin uyuyunca yine bi sey olacak diye hic uyumuyordum. Yaklasik bi iki ay yasadim bunu. Destek alman iyi olur. Allah yardimcin olsun

Çok geçmis olsun canim verilms sadakanz varmis. Benim evim sobali gecen kis soba yanarken arkadasima oturmaya gttydim.Eve geldm kapiyi bir actim bacadan ates dùsmùs hali yaniyodu, hemen yanindada derili koltugum vardi.Ben gòrdùm kisa sùreli sok gecrdm, cocuklarimda korkmustu ve atesi sòndùrdùm.Eger eve 5 dakika geç gelseydm ...dùsùncesi bile kabus.Bu olaydan snra uzun bir sùre toparlanamamstim.Allaha sùkùr gece olmamsti yoksa felaket olurdu.

bu bir travma ben de yaşadım yıllar önce
zehirlenmeden dolayı kokulara inanılmaz hassaslaştım.
bir süre aşmaya çalışın olmadı bir uzmana görünün.
çok çok geçmiş olsun.

Yardım almalısınız.Bir süre o evden uzaklaşın.Geçmiş olsun şimdiden..

Geçmiş olsun büyük bir şey atlatmışsınız, yaşadığınız travma sonrası stres bozukluğu, çok da normal. Zamanla norma hayatınıza döneceksiniz, ilk şokla böye şeyler hissedebiliyor insan. Bu durumu kafanızda sabitlememeye çalışın, evinizin içinde rahat olmaya gayret edin. Sormaya çekiniyorum ama 2 kedi annesi yazıyor avatarınızın altında, onlar iyiler mi ?

Ölüm de çok normal bir şey.demek istediğim ah az kalsın ölecektim diyerek kendinizi mahfetmeyin demek istiyorum.hayat devam ediyor üzülmeyin:)
Çook geçmiş olsun.

Bilemiyorum sanırım benim psikolojim sizinki kadar güçlü olmadığı için kaldırmakta zorlanıyorum. Ölümü, hele hele eşimin ölümünü normal bir sey diye basite indirgeyemiyorum ben.

Alarm aldık hemen. Zaten kombi, ocak hepsi kapalı.Kullanacağım zaman acıp hemen kapatıyorum. Yine de kafamda dönüp duruyor.

Çok şükür onlar iyiler. Biz hastaneye yemekten falan zehirlendiğimizi düşünerek gittiğimiz için hiç cam falan açmamıştık. Sonra gaz zehirlenmesi olduğunu öğrendiğimizde eve kardeşimi yolladım. Köpeğim kusmuş 2 defa. Veterinere götürmüş kardeşim çok şükür bir sey olmamış onlara. Ya bünyeleri daha kuvvetli ya da Allah korudu bilmiyorum

Şükürler olsun, hayvanlarda benim yumuşak karnım, yüreğim hopladı birden
Nolur kırılmayın bana insan hayatı çok mühim tabi ki ama ne bileyim sormadan geçemedim
Tekrar geçmiş olsun, Rabbim korumuş hepinizi

geçmiş olsun
kolay değil tabi hemen atlatamazsınız zamanla korkularınız azalır
van depremini bizzat yaşadım etkisi 2 yıl sürdü çok kötü günlerdi zamanla korkunun şiddeti azaldı ama çok yordu yıprattı
yinede yardım alsanız iyi olur

Anaa kuzum geçmiş olsun Allah korumuş sizi hiç habetim yoktu çok şaşırdım şimdilerde beynin seninde dediğin gibi oyun oynuyor sana bir psikoloğa gitsen iyi olur hayvancıklarınada bişey olmamıştır umarım

Aynı duyguları paylaştığımız için kırılmadım:) Gaz zehirlenmesi olduğunu öğrendiğim anda yaşadığım korku felaketti. Kardeşim iyiler abla koşuşturuyorlar dediği halde inanmadım video istedim. Evlat onlar ya:) Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun

Saol bibim. İyiler onlar maşallah canavar gibiler

Çok geçmiş olsun.
Büyük bir travma yaşamışsınız.
Bu yüzden sizin için en sağlıklısı bir uzmanla görüşmeniz olacaktır.

Teşekkürler fikirleriniz için.
Kafamı baska seylerle mesgul etmeye calısıyorum ama akşam eve gelince yine aynısı. Zamanla düzelmezse yardım almaya gideceğim sanırım.
Düzelir duzelir .Geçmis olsun da nasil evden çıkabildiniz.
Allah korumus .
Istanbul depreminde bide baska sehirdeyim .bebegimi kucaklayıp evden kaçmıstık .1 ay filan hep deprem oluyo sandim .
Geçiyo .

geçmiş olsun bende ilk okuduğumda kedicikleri düşündüm isminden ötürü biliyorum onuda

ALLAH cc göstermesin bi daha

kafana takmamaya çalış bu kuruntular büyürse senin için iyi olmaz

Canım çok geçmiş olsun tekrar. İmkanın varsa oyalanacak bir hobi edinsen kendine. Algını toplayacak birşey.
Puzzle, resim ya da enstrüman gibi.
Çünkü beynine özellikle şu sıralar çok fırsat vermemelisin bu olaya odaklanması için.
Bebişlerini de öperim burunlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…