Psikolojim mi bozuldu manyadım mı noldum ben?

Aynı bende @ATTRAENTE gibi içimde bi anda boşluk oluştu acaba iyilermi diye şükür hepiniz iyiymişsiniz kuzum nasıl garip olduysam yazarken gözlerim doldu

Düzelir duzelir .Geçmis olsun da nasil evden çıkabildiniz.
Allah korumus .
Istanbul depreminde bide baska sehirdeyim .bebegimi kucaklayıp evden kaçmıstık .1 ay filan hep deprem oluyo sandim .
Geçiyo .

Ben o baş dönmelerini yaşadıktan sonra kustum ve uyuduk biz(ne aptallık). Sonra gece tekrar mide bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım o sıralarda eşim iyiydi hiçbir şeyi yoktu. Taksi çağırdı beni yetiştireyim derken yolda o bayıldı. Belki 10dk ile falan kurtulduk bilmiyorum hastane 3dk lık yol cunku.

Denicem bakalım bir şeyler. Çok huzursuzum cünkü böyle

Ayy kıyamam ne zor bisey yaşamışsınız.
Dogalgaz yukarda oluyor .Hayvanlar aşağıda olduğundan kurtulmuslar......

Öncellikle geçmiş olsun. Olay daha çok yeni olduğu sürekli aynı durum olabilir mi diye düşünüyorsunuz tek kalmamaya çalışın dikkatinizi başka şeylere yönlendirirseniz unutmanız daha kolay olabilir

Çok çok geçmiş olsun.
Evinize gaz dedektörü filan taktırsanız belki içiniz bir nebze rahatlar.

Evelynn canım çok geçmiş olsun. Başıma gelmişti farklı bir versiyonu.. Berbattır haklısın. Etkiler de sonrasında insanı. Ama hafifler ve silinir hatırası yavaş da olsa..
Pisiler de evde miydi merak ettim, onlar nasıl?

Çok çok geçmiş olsun.
Evinize gaz dedektörü filan taktırsanız belki içiniz bir nebze rahatlar.

Teşekkür ederim. Gaz dedektörü taktırdık zaten kombiyi ocağı da kapattım. Olmayacağını biliyorum ama elimde değil

Pisiler de evdeydi köpeğim de kuşum da. ama onlara hiçbir şey olmamış çok şükür:)

Canım sevindim onların etkilenmemesine.. Tekrar geçmiş olsun kuzum benim

Çok büyük geçmiş olsun
Bizimde evimize hırsız girmişti, hırsızı görmediğim halde baya etkilenmiştim
Ne zaman eve girsem diğer odalarda hırsız saklanıyo sanırdım, zamanla azaldı
Ama sonra başka eve taşınınca unuttum
Sanki buraya girmez gibi
Saçma ama zamanla azalıyo işte
Senin daha zor bir durum evde değişsen yine aynı kuşkuların olur
Üşenmezsen psikologa git

Öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Korkularınız normal ama başedemiceğinizi ve arttığını hissederseniz bir psikologla görüşmelisinz derim bu tür korkular frenlenemediğinde panik atak gibi sorunlara yol açabiliyor. Yardım alırsanız kısa sürede minımum düzeye indirir yaşadığınızı unutmaz ama korkuyu atarsınız üstünüzden.
Tekrar çok geçmiş olsun

Panik atak olmuş olablrsnz. Zor cidden. Geçmş olsn

Çok geçmiş olsun ya.. En korktuğum şeylerden biridir. Her geceki rutinim mutlaka ocağı kontrol etmektir. Gözümden uyku akarak yatmış olsam da üşenmem kalkar bakarım. Bir kere açık yakalamıştım ama yanıyordu, üstü boştu. Annem ya da babam bırakmış. O da tamamen tevafuk gördüm. Gece canım süt istedi, kalktım ocak açık..
Psikolojini de etkilemesi çok normal, zamanla geçer bence ama uzun da sürebilir. Psikoloğun ne faydası olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…