Aynı bende @ATTRAENTE gibi içimde bi anda boşluk oluştu acaba iyilermi diyeşükür hepiniz iyiymişsiniz kuzum nasıl garip olduysam yazarken gözlerim doldu
Düzelir duzelir .Geçmis olsun da nasil evden çıkabildiniz.
Allah korumus .
Istanbul depreminde bide baska sehirdeyim .bebegimi kucaklayıp evden kaçmıstık .1 ay filan hep deprem oluyo sandim .
Geçiyo .
Canım çok geçmiş olsun tekrar. İmkanın varsa oyalanacak bir hobi edinsen kendine. Algını toplayacak birşey.
Puzzle, resim ya da enstrüman gibi.
Çünkü beynine özellikle şu sıralar çok fırsat vermemelisin bu olaya odaklanması için.
Bebişlerini de öperim burunlarından.
Ayy kıyamam ne zor bisey yaşamışsınız.
Ben o baş dönmelerini yaşadıktan sonra kustum ve uyuduk biz(ne aptallık). Sonra gece tekrar mide bulantısıyla uyandım eşimi uyandırdım o sıralarda eşim iyiydi hiçbir şeyi yoktu. Taksi çağırdı beni yetiştireyim derken yolda o bayıldı. Belki 10dk ile falan kurtulduk bilmiyorum hastane 3dk lık yol cunku.
Ayy kıyamam ne zor bisey yaşamışsınız.
Dogalgaz yukarda oluyor .Hayvanlar aşağıda olduğundan kurtulmuslar......
Çok çok geçmiş olsun.
Evinize gaz dedektörü filan taktırsanız belki içiniz bir nebze rahatlar.
Evelynn canım çok geçmiş olsun. Başıma gelmişti farklı bir versiyonu.. Berbattır haklısın. Etkiler de sonrasında insanı. Ama hafifler ve silinir hatırası yavaş da olsa..
Pisiler de evde miydi merak ettim, onlar nasıl?
Canım sevindim onların etkilenmemesine.. Tekrar geçmiş olsun kuzum benimTeşekkür ederim. Gaz dedektörü taktırdık zaten kombiyi ocağı da kapattım. Olmayacağını biliyorum ama elimde değil
Pisiler de evdeydi köpeğim de kuşum da. ama onlara hiçbir şey olmamış çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?