Psikolojim mi bozuldu manyadım mı noldum ben?

çok gecmıs olsun
en yakın zamanda bı fakırı sevındırın valla resmen cok buyuk bı tehlıke atlatmıssınız
cok yenı ve buyuk bı olay boyle hıssetmen cok cok normal zamanla gecer ama cabuk atlatman ıcın uzmandan destek alırsan tabıkı daha ıyı olur
allah esırgesın ya...
pekı kediler de ıyı mı ?

Cok gecmis olsun yardim alin bence kucuk bisi degil yasadiginiz ben 12 yasindayken banyoda elektrik carpmisti hala gozumu kapatamam banyo yaparken

Çok geçmiş olsun.
Olay çok yeni olduğu için bu korkularınız doğal bence.
Zamanla düzeleceksiniz inşallah.

Ne çektiğinizi anlayabiliyorum ben de otogarda prize şarj aletimi taktım ve şartel attı,şarj makinem de 2 ye ayrıldı patladı,o korkuyla nasıl yaptım bilmiyorum ama şarj aletini avuçladım ve hemen çektim hadi elektrik çekseydi de çarpılsaydım Allah korumuş.Bir kere de ütüyü prize taktım ve priz yandı.Ateş çıktı yine boşluğuma denk geldi ve fişi çektim ama nasıl yaptım bilmiyorum.Şimdi hiç bir fişi prize takamam illa ki birisi benden önce kullanacak ve göreceğim.Tek başıma hayatta yapamıyorum çok korkuyorum ve bu hayatımı hep olumsuz etkiliyor.Fiş takarken kafam da bir sürü şey kuruyorum..Şimdi de eşim iş için başka şehre gitti kombiyi açamadığım için soğukta oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…