Öyle bir şey demedim.Bana normal gelen tepki o dedim.Zaten konu sahibinin durumu bariz travma sonrası stres.Tedavi edilmesi gereken bir şey.Onu belirttim.Senin arkadaşın yaşamadı diye herkes mi yaşamayacak ?
Bizimde apartmanimizda yangin cikmisti.Sadece ben kalmistim annemle beraber o dumanin icinde herkes disaridaydi.Annemin beni uyandirmaya calistigini hatirliyorum nefes alamadigimi,hareket edemedigimi.Anne kalkamiyorum dedigimi hepsini hatirliyorum.Annemin beni sirtina alip tasidigini,polislerin yasadigimi gorup sevindiklerini,ambulansin kapida bekleyisini suan bile o ani yasadim ve gozlerim doldu.Bizde bir sure etkilenmistik hatta arada tup kokusu duydugumda paniklerim.Ama belli bir sure sonra gecti tabikide takmayarak yani sizde dusunmemeye calisin akliniza gelisini engelleyemezsiniz ama zamanla gecer bence.Gecmezse psikologa gidin
Bi kaç günlüğüne izin alıp bi tatil ayarlasanız, biraz uzaklaşsanız o psikolojiden iyi gelir bence.
Antalyadayım, burası halen çok sıcak 25-26 derece. Ayarlayın ufak bi tatil..
Birde benim dikkatimi çekiyor artık tüm konularda hemen bi psikolog tavsiyesi. Kişinin kendisi için biraz çabalamadan hemen ilaca yüklenmek gibi, psikolog ne yapabilir yani? Atlatamayacağın bi sorun değil bence.
Geçmiş olsun.
Bu gibi durumlar için bişiler satılıyor biz almıştık. Bence ondan alın en azından içiniz rahatlar belki.
Tatlım geçmiş çok geçmiş olsun neler yaşamışsın verilmiş sadakanız varmış canım benim panik atak tetiklemiş olabilir yaşadığın olay geçen yaz tatildeyken deprem oldu ve aynı şeyleri hala yaşıyorum gözüm sürekli avizede devamlı sallanıyomuşuz gibi hissediyorum bendede bu olay panik atağa sebep oldu profesyonel bi yardım alsan iyi olur tekrarok geçmiş olsun canımmBilenleriniz var kızlar şu son 1 haftayı hastanede geçirdim.
Eşimle açık kalan ocak yüzünden karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadık, ölümden döndük. Ve ben uyanık olduğum için o belirtileri an be an yaşadım, ne olduğunu bilmeden o baş dönmelerini, bulantıları, uğultuları hissettim. Bu yüzden olsa gerek günlerdir aynı şeyleri yaşatıyor bana beynim. Şuan bile başım dönüyor, kafam kazan gibi. Ve ben bir sey olmadığını bildiğim halde korkuyorum. Şu buz gibi havada kapılar pencereler açık, ocağın vanası, kombi kapalı. Yarım saatte bir hava almaya çıkıyorum.
Eşim o gece gözümün önünde bayıldı, gözleri açık olarak düştü,kitlendi. O yüzden bir noktaya odaklandıysa kımıldamıyorsa hemen bayıldığını sanıyorum, panik oluyorum.
Bu da yetmez gibi kafamda daha baska senaryolar canlanıyor. Mesela mutfakta yangın cıkıyor biz uyurken. Mutfak, yatak odasıyla evin giriş kapısının ortasında olduğu için biz kapıya gecemiyoruz evden cıkamıyoruz falan.
Şuan korkunc derecede başım ağrıyor uğulduyor. Beynim gercekten bunu yapabilir mi? Yardım almam gerekir mi böyle bir sebep için? Nasıl atlatırım bilmiyorum. Niye yazdığımı da bilmiyorum. Yazdım işte.
Ahh canım ya ayrıntılı anlatınca yaşadıkların ne kadar zor bir kez daha anladım çok geçmiş olsun tekrar.Bilenleriniz var kızlar şu son 1 haftayı hastanede geçirdim.
Eşimle açık kalan ocak yüzünden karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadık, ölümden döndük. Ve ben uyanık olduğum için o belirtileri an be an yaşadım, ne olduğunu bilmeden o baş dönmelerini, bulantıları, uğultuları hissettim. Bu yüzden olsa gerek günlerdir aynı şeyleri yaşatıyor bana beynim. Şuan bile başım dönüyor, kafam kazan gibi. Ve ben bir sey olmadığını bildiğim halde korkuyorum. Şu buz gibi havada kapılar pencereler açık, ocağın vanası, kombi kapalı. Yarım saatte bir hava almaya çıkıyorum.
Eşim o gece gözümün önünde bayıldı, gözleri açık olarak düştü,kitlendi. O yüzden bir noktaya odaklandıysa kımıldamıyorsa hemen bayıldığını sanıyorum, panik oluyorum.
Bu da yetmez gibi kafamda daha baska senaryolar canlanıyor. Mesela mutfakta yangın cıkıyor biz uyurken. Mutfak, yatak odasıyla evin giriş kapısının ortasında olduğu için biz kapıya gecemiyoruz evden cıkamıyoruz falan.
Şuan korkunc derecede başım ağrıyor uğulduyor. Beynim gercekten bunu yapabilir mi? Yardım almam gerekir mi böyle bir sebep için? Nasıl atlatırım bilmiyorum. Niye yazdığımı da bilmiyorum. Yazdım işte.
Bilenleriniz var kızlar şu son 1 haftayı hastanede geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?