Psikolojim pert

Semanurtm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
188
27
18
29
Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

:işsiz:Yok artik 😳 gerçekten bu sekilde hamile kalinabilecegini filan mi düşünüyosunuz.Hadi ona tamam da dışarıdan eve geldiğinizde hic mi elinizi yikamadiniz da taa 1 saat sonra ki elinizi degdirdiginizden korkuyosunuz hemde korona varken...koronayi gectim oraya el degdikten sonra hic mi iğrenip elinizi yikamadiniz🤮🤮

Bu yaşta, bu çağda, her şey elimizin altında. Bilgi çağında yaşıyoruz ya. Dalga geçmeyin diyosun bide.

:işsiz:Yok artik 😳 gerçekten bu sekilde hamile kalinabilecegini filan mi düşünüyosunuz.Hadi ona tamam da dışarıdan eve geldiğinizde hic mi elinizi yikamadiniz da taa 1 saat sonra ki elinizi degdirdiginizden korkuyosunuz hemde korona varken...koronayi gectim oraya el degdikten sonra hic mi iğrenip elinizi yikamadiniz🤮🤮
Ne olduğunu bilmeyip nasıl iğrenebilirim?

Bu yaşta, bu çağda, her şey elimizin altında. Bilgi çağında yaşıyoruz ya. Dalga geçmeyin diyosun bide.
Beni anlamanız mumkun değil anlamayın da istemem lakin hala korkum var. Normalde bir iki gün önce adet olurum ama bu sefer günümde olucam galiba yarın günüm

Gözün aydın hamilesiniz. Ben 2 senede başaramadım. Siz parmağınızı degdirerek başarmışsınız.
Size ne demeliyim kendşme ne demeliyim inanın bilmiyorum.. inşallah siz bebeğinize kavuşursunuz.. bende takıntılarımdan kurtulurum..

Okb nin ne olduğunu bilmeyen insanların yorumlarına takılma.. bunun zihninin bir oyunu olduğundan emin ol. Ortada birşey yok.

Beni anlamanız mumkun değil anlamayın da istemem lakin hala korkum var. Normalde bir iki gün önce adet olurum ama bu sefer günümde olucam galiba yarın günüm
Korktuğun şeyleri yapıyorsun imkansıza inanıyorsun hastalık arkasına sığınıyorsun inandırmaya bile çalışma lütfen

İmkansıza inandığınız zaman hayat zindan oluyor emin olun. Siz evliyasınız sanırım...
Şimdi açtığın konu tıbba inanmadığını gösteriyor. Verdiğin cevap ise inandığını. Beynim yandı Allah şifa versin

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Yok canım kalınmaz millet içine boşalıyor da hamile kalmıyor

Okb nin ne olduğunu bilmeyen insanların yorumlarına takılma.. bunun zihninin bir oyunu olduğundan emin ol. Ortada birşey yok.
Sanırım aldığım en güzel cevap... şimdi imkansız olduğuna biraz daha inanıyırum özelden yazarsanız cok mutlu olurum

🙄🙄🙄 :KK57: :KK57: Elinizi eve gelene kadar hicbiryere mi değdirmediniz. Ne hastasi olursanız olun , Allah akıl vermis fikir vermiş. Internette acip okuyun nasil gebelik oluşur diye. Konu saçma olmuş tabiki dalga geçerler 🙄🙄

Corona varrr coronaaaaa.. Elinin değdiği yerleri önce bir kolonya ile dezenfekte et mazallah bulaşır falan.. :D siz ne yiyip içiyorsunuz anlamadım ki biz senelerdir kalamıyoruz da sjajsjsk

Back
X