Psikolojim pert

Okb nin ne olduğunu bilmeyen insanların yorumlarına takılma.. bunun zihninin bir oyunu olduğundan emin ol. Ortada birşey yok.
Sence kim bilmiyo burda de ki şu üye bilmiyor. Hepsinin adına ben cevap veriyorum sana. :işsiz:

Ama böyle konulari okudukca cok sinirim bozuluyo ve yazmadan edemiyorum. Birsürü cocuk isteyen insanlar varken bukadar kolay mi ya anlamıyorum ki şaka mi yapiyosunuz konu fake mi yadaa yaşınız mı küçük anlayamadm ? Valla yakında sevgilim nefesini yüzüme üfürdü acaba hamile miyim diye soracaklar diye korkuyorum :KK57:

Ama böyle konulari okudukca cok sinirim bozuluyo ve yazmadan edemiyorum. Birsürü cocuk isteyen insanlar varken bukadar kolay mi ya anlamıyorum ki şaka mi yapiyosunuz konu fake mi yadaa yaşınız mı küçük anlayamadm ? Valla yakında sevgilim nefesini yüzüme üfürdü acaba hamile miyim diye soracaklar diye korkuyorum :KK57:
Bence bu mevzular 90larda kızlar dikkat etsin korkup hamile falan kalmasın diye uydurulmuş koca karı hurafeleri

Corona varrr coronaaaaa.. Elinin değdiği yerleri önce bir kolonya ile dezenfekte et mazallah bulaşır falan.. :KK70: siz ne yiyip içiyorsunuz anlamadım ki biz senelerdir kalamıyoruz da sjajsjsk
Dicek çok şey var lakin ben sizin gibi insanların sorunlarıyla dalga geçicek kalitede biri değilim

Sevgilinizdeki zevk sıvısı

Birşey olmaz pantolon emmiştir zaten

Fakat

Erkeğin içine boşalmayacağım sözü doğrudur fakat ilk girişte olan erkekte gelen zevk sıvısının içindede sperm olmakta bazen

O yüzden sen korunma yöntemi olmadan içine boşalmayacağım sözüne güvenme

Geri çekilme yöntemi riskli

Sevgilinizdeki zevk sıvısı

Birşey olmaz pantolon emmiştir zaten

Fakat

Erkeğin içine boşalmayacağım sözü doğrudur fakat ilk girişte olan erkekte gelen zevk sıvısının içindede sperm olmakta bazen

O yüzden sen korunma yöntemi olmadan içine boşalmayacağım sözüne güvenme

Geri çekilme yöntemi riskli
Evet zevk suyunda olan spermle hamile kalınabilindipini bi yerde okumuştum ama bu arkadaşta temas yok ayrıca da üstünden zaman geçmiş

OKB

Back
X