Psikolojisi bozuk diyip çocuğu elinden almak bu kadar kolay mı :(

Ne garip biri kayınvaliden aman akıllı davran uzak dur polıtık ol bulasma hıc

Oraya buraya duyuracak kadar tartışıp bunların ağzına laf vermeyin

Bu olay dogdugunda olmus. Yani bebek halinle dolandiricilik yapma sansin yok. En basindan beri verilmesinde bir sorun olmadiysa sonradan da olmaz.

Sadece henel kontrol diye kontrol yapn arşivde kalsn öyle. Olursa parayla rapor da çıkarırlar ve dedikodu da tanık olyor mahkemede. 3 ya 4 kişi tanık olursa işin zor. O zaman bu kontrollar işine yarar. Hani daha konu yokken genel komyrol yapmışm mahkeme öncesi die koz olur. Başkanlık çıkalı mahkemelerin zırtı çıkmış burda artk

O olayi biliyorum.
Ama bayani oncesinden takip etmedigimden nedir ne degildir bilmiyorum.
Yalniz bayanin eski esinin avukati aciklama yapti onu da dinledim o da bambaska seyler soyluyor.

Eşinizle tartıştınız diye kimse size psikolojik sorunları var diyemez.Çocuğunuzuda elinizden alamaz.Kv ağzına laf vermeyin tehlikeli bir kadın.

Izledim simdi gozlerim doldu icim titredi resmen kadincagiza. Change.org da aslinda imza toplansa kamu davasi olabiliyor diye biliyorum. Ben orada gordugum şeyleri imzaliyorum ve bazen basardik diye de mail atiyorlar

Mutlaka daha önceden alınmış bir rapor sunulmuştur mahkemeye. Yanı öyle adam dedi diye alınmamıştır çocuklar merak etmeyin.

Kv nize de sinir oldum. Kendisi normal degil bence. Siz icinizi rahat tutun.
Bende aşırı sinir oluyorum maalesef :/ hep kendi kafasında kuruyo ve ona inanıyor. Dinlemez bile insanı dırdırdır bagırarak konusur baskın karakteri var . Bende tam tersi...

seninki daha kundakta. o kadının çocukları daha büyük, okul yaşındaydı bildiğim kadarıyla. arada fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…