Kesinlikle öyle...Bunlar akraba degil resmen akbaba nasil cirkinlesebiliyorlar inanamiyirum
Çok teşekkürler yorumlarınız için . Peki arkadaşlar kusura bakmayın çok oldum ama iyice araştırıp herşeyi öğrenmeye çalısıyorum. Şimdi ben doğduğumda annem hastaymış . Bu yüzden beni babannemin üstüne kaydetmişler. Yani babannem, annem olarak gözüküyor. Anneme birşey olsaydı babannem bakarım demiş. Annem yaşıyor şükür . Bu yüzden babannem vefat edince bana yetim maaşı kaldı. Bir gün laf arasında kaynanam ' sahtekarlık yapmışlar, adam bulup torpille öyle yapmışlardır ,duyulsa siz ceza alırsnız'gibi cümleler kurdu. Biz boşanırken bunu mahkemede söyleseler bi sıkıntı çıkar mı? Söyledikleri taktirde, Ben o maaşı tekrar alabilir miyim ? Yasaklanırmı acaba. Evlenmeden önce alıyordum . Evlenince alınmıyor biliyorsunuz ki. Kısa bir süre aldım sonrasnda evlendik zaten.Çünkü boşandığım taktirde o paraya ihtiyacım olacak. Yada söyledikleri zaman beni zaten babannem büyüttü annem gibi desem? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Oraya buraya duyuracak kadar tartışıp bunların ağzına laf vermeyinHanımlar ben haberlerde gördüm bayan eşinden boşanmıs ve eşi mahkemede psikolojisi bozuk diyerek cocukların velayetini almış , kadına 6 ayda uzaklaştırma verilmiş. Yaka paça hastaneye götürmüş polislerkadın perişan olmuş. Birinin demesiyle olabiliyor mu Allah askına :O Benim kv yanımdaydı hee zateen psikolojisi bozuga çocuk mu verirler diyor. Bikerede eşimle baya büyük tartıştık sesimizi duyup geldi. Ben baya kötü olmuştum ertesi gün bana sende sinir hastalığı mı varda öyle oldun diyor . Aklınca beni psikolojim bozuk gibi gösteriyor hani boşanma durumu olursa kullanacak hesaplar yapıyor öyle eminim . Teyzesinin oğlu boşanıyor eşi öğretmen olduğu halde karakolda rezilllik çıkardı çocuğu ona vermesinler diye. Senin ailen psikolojik hap kullanıyo siz delisiniz diyerek. Halbuki öyle bişeyde yok. Rezil bi kadın anlayacagınız . Demem o ki o kadar kolay şekilde alabiliyorlarmı çocuğu benimde 7 aylık bebeğim var evliliğimiz sallantılı biraz. . İçime dert oldu 2 gündür.. Birinin lafına mı bakıyor bu iş ..
Çocukları elinden alınan annenin isyanı yazınca haber çıkyor arkadaşlar
Daha neler neler çok değişik biri elimden geldiği kadar uzak durcam ama altlı üstlüyüz hergün iç içeyizNe garip biri kayınvaliden aman akıllı davran uzak dur polıtık ol bulasma hıc
Çok teşekkürler yorumlarınız için . Peki arkadaşlar kusura bakmayın çok oldum ama iyice araştırıp herşeyi öğrenmeye çalısıyorum. Şimdi ben doğduğumda annem hastaymış . Bu yüzden beni babannemin üstüne kaydetmişler. Yani babannem, annem olarak gözüküyor. Anneme birşey olsaydı babannem bakarım demiş. Annem yaşıyor şükür . Bu yüzden babannem vefat edince bana yetim maaşı kaldı. Bir gün laf arasında kaynanam ' sahtekarlık yapmışlar, adam bulup torpille öyle yapmışlardır ,duyulsa siz ceza alırsnız'gibi cümleler kurdu. Biz boşanırken bunu mahkemede söyleseler bi sıkıntı çıkar mı? Söyledikleri taktirde, Ben o maaşı tekrar alabilir miyim ? Yasaklanırmı acaba. Evlenmeden önce alıyordum . Evlenince alınmıyor biliyorsunuz ki. Kısa bir süre aldım sonrasnda evlendik zaten.Çünkü boşandığım taktirde o paraya ihtiyacım olacak. Yada söyledikleri zaman beni zaten babannem büyüttü annem gibi desem? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Mutlaka daha önceden alınmış bir rapor sunulmuştur mahkemeye. Yanı öyle adam dedi diye alınmamıştır çocuklar merak etmeyin.Hanımlar ben haberlerde gördüm bayan eşinden boşanmıs ve eşi mahkemede psikolojisi bozuk diyerek cocukların velayetini almış , kadına 6 ayda uzaklaştırma verilmiş. Yaka paça hastaneye götürmüş polislerkadın perişan olmuş. Birinin demesiyle olabiliyor mu Allah askına :O Benim kv yanımdaydı hee zateen psikolojisi bozuga çocuk mu verirler diyor. Bikerede eşimle baya büyük tartıştık sesimizi duyup geldi. Ben baya kötü olmuştum ertesi gün bana sende sinir hastalığı mı varda öyle oldun diyor . Aklınca beni psikolojim bozuk gibi gösteriyor hani boşanma durumu olursa kullanacak hesaplar yapıyor öyle eminim . Teyzesinin oğlu boşanıyor eşi öğretmen olduğu halde karakolda rezilllik çıkardı çocuğu ona vermesinler diye. Senin ailen psikolojik hap kullanıyo siz delisiniz diyerek. Halbuki öyle bişeyde yok. Rezil bi kadın anlayacagınız . Demem o ki o kadar kolay şekilde alabiliyorlarmı çocuğu benimde 7 aylık bebeğim var evliliğimiz sallantılı biraz. . İçime dert oldu 2 gündür.. Birinin lafına mı bakıyor bu iş ..
Çocukları elinden alınan annenin isyanı yazınca haber çıkyor arkadaşlar
Bende aşırı sinir oluyorum maalesef :/ hep kendi kafasında kuruyo ve ona inanıyor. Dinlemez bile insanı dırdırdır bagırarak konusur baskın karakteri var . Bende tam tersi...Kv nize de sinir oldum. Kendisi normal degil bence. Siz icinizi rahat tutun.
Bende eşime baktım güldüm mesajı almıştır umarımBugün bende izledim hatta gıcıklığına haber çıkınca sesini açtım kv de yanımdaydı pür dikkat izledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?