Öyle milletin demesiyle olmaz, ortaya atılan öyle bir iddaa varsa doktor muayene ederek durumunuza karar verir.
Hasta olabilirsiniz, çocuğa bakmada sorun teşkil etmeyecek seviyedeyse hiç birşey olmaz..
Bende öyle biliyordum ya.. kadının videosu çıkıyor ' Çocukları elinden alınan annenin isyanı ' yazınca . çok üzüldüm ciddenDoktor muayenesi olmadan birinin demesiyle olacak iş değil bence haberlerde eksik bilgi vardır
Çok sağolun yorumunuz için . Çok sükür ben bakıyorum cocuğuma gayet ama eşim sayesinde grçekten sinir hastası olacak seviyeye gelmiş olabilrim. Ama bana göre öyle uç hareketlerim yok. Bi kavgada öyle masum masum duramaz kimse zaten. ama işte benim kv ilk böyle bi iddia atar ortaya..
Gerçekten benim kv sorunlu. Eşimle kavga etmişiz bardaklar tabaklar havada uçmuş eşim çıkmış gitmiş, kadın geldi ben nefes nefese kalmışım bide ona laf anlatıyorum. Ertesi günde diyo ki sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende. Bi gün öncede o bayanın haberini izledik.Ortaya atılmış iddiadan öteye gidemez içiniz rahat olsun.
Bu konuda sorun çıkaran kvde pek normal değil size diyorda hani..
Gerçekten benim kv sorunlu. Eşimle kavga etmişiz bardaklar tabaklar havada uçmuş eşim çıkmış gitmiş, kadın geldi ben nefes nefese kalmışım bide ona laf anlatıyorum. Ertesi günde diyo ki sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende. Bi gün öncede o bayanın haberini izledik.
Aşırı art niyet seziyorum hemdeBirileri öyle diyor diye öyle olmuyor. Herkes herkese iftira atar ispatlasın sıkıyosa. Madem bu kadar art niyet seziyorsunuz eşinizle ayrılık olmadan da kv aranıza mesafe koymalısınız. Kadına ben bile sinir oldum
Amin amin canım valla Düşman başına böyle kaynana . Denecek laf belli aslında sizin yanınızda sinir hastası olmamak mümkünmü diyeceksin ama nerde bende eziğin teki oldum afedersinAllah sabır versin ya kendi hasta sorunlu valla bende gıcık oldum..
Ya acaba parayla mı oluyo bu işler aklıma o geldi şimdiO gündemdeki olayda kadında paranoya varmış. Blogunda eski tarihli yazılarında kendi anlatıyor. Ki bence yine de ekstrem bir durum çocuğun velayetinin babaya verilmesi. Benim bildiğim başka bir olayda anne ve anneanne defalarca yatılı tedavi gerektirecek şekilde hasta olmasına, komşularla dahi karakolluk duruma gelmelerine rağmen velayet babaya verilmemişti, baba yıllardır çocuğunu almak için uğraşıyordu.
Aklinca manipüle etmeye calisiyor. Siz de "yoo oyle bisey yok ben de ama sen son gunlerde unutkan olmaya basladin, olaylari yanlis hatirliyorsun ayni zamanda, sende alzaymır var bence" deseydiniz:) Su hale bak ya. Insani zorla delirtir boyleleri. Allah sabır versin sizeGerçekten benim kv sorunlu. Eşimle kavga etmişiz bardaklar tabaklar havada uçmuş eşim çıkmış gitmiş, kadın geldi ben nefes nefese kalmışım bide ona laf anlatıyorum. Ertesi günde diyo ki sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende. Bi gün öncede o bayanın haberini izledik.
O kadar olaydan sonra sakin olsanız normal olmazdı. Sinir hastalığı mı varmış mış lafa bak. Doğru söylüyorsunuz altlı üstlü oturmak zordur. Öyle olmsaydı kavganızdan haberi bile olmazdı. Böyle her şeyin içinde bitiyordur.Aşırı art niyet seziyorum hemdealtlı üstlü olunca fazla mesafede olmuyor. Ama artık eskisi gibi samimi olup oturup konuşmayacağm bile. Ha varlığım ha yokluğum .. ya Eşimle kavga ettik bardaklar tabaklar havada uçmuş, kadın geldi ben nefes nefese bide ona nıye kavga ettiğimizi anlatıyorm.Ertesi günde gelmiş sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende diyor lafa bakın . Bi gün öncede o bayanın haberini izledik yani.
Sinir hastası olduysam oğlunun eseri de sanırım kumar yüzünden tartıştınız değil mi sen de ona oğlunun kumar oynadığını söyle evinin rızkını kumara veriyor de açık açık söyle.Gerçekten benim kv sorunlu. Eşimle kavga etmişiz bardaklar tabaklar havada uçmuş eşim çıkmış gitmiş, kadın geldi ben nefes nefese kalmışım bide ona laf anlatıyorum. Ertesi günde diyo ki sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende. Bi gün öncede o bayanın haberini izledik.
Keşke yaa ,gerçekten hep böyle bu kadın. Olmayan şeyi olmuş gibi hatırlıyor. Kavga edince insanın sesi titremezmi nefes nefese kalmaz mı bu sinir hastalığı belirtisi mi ? Bide kendim komple titriyormuşum :) ben niye hatırlamıyosam.. Amin amin çok sağoln:)Aklinca manipüle etmeye calisiyor. Siz de "yoo oyle bisey yok ben de ama sen son gunlerde unutkan olmaya basladin, olaylari yanlis hatirliyorsun ayni zamanda, sende alzaymır var bence" deseydiniz:) Su hale bak ya. Insani zorla delirtir boyleleri. Allah sabır versin size
Evet yaO kadar olaydan sonra sakin olsanız normal olmazdı. Sinir hastalığı mı varmış mış lafa bak. Doğru söylüyorsunuz altlı üstlü oturmak zordur. Öyle olmsaydı kavganızdan haberi bile olmazdı. Böyle her şeyin içinde bitiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?