Hanımlar ben haberlerde gördüm bayan eşinden boşanmıs ve eşi mahkemede psikolojisi bozuk diyerek cocukların velayetini almış , kadına 6 ayda uzaklaştırma verilmiş. Yaka paça hastaneye götürmüş polisler
kadın perişan olmuş. Birinin demesiyle olabiliyor mu Allah askına :O Benim kv yanımdaydı hee zateen psikolojisi bozuga çocuk mu verirler diyor. Bikerede eşimle baya büyük tartıştık sesimizi duyup geldi. Ben baya kötü olmuştum ertesi gün bana sende sinir hastalığı mı varda öyle oldun diyor . Aklınca beni psikolojim bozuk gibi gösteriyor hani boşanma durumu olursa kullanacak hesaplar yapıyor öyle eminim . Teyzesinin oğlu boşanıyor eşi öğretmen olduğu halde karakolda rezilllik çıkardı çocuğu ona vermesinler diye. Senin ailen psikolojik hap kullanıyo siz delisiniz diyerek. Halbuki öyle bişeyde yok. Rezil bi kadın anlayacagınız . Demem o ki o kadar kolay şekilde alabiliyorlarmı çocuğu
benimde 7 aylık bebeğim var evliliğimiz sallantılı biraz. . İçime dert oldu 2 gündür.. Birinin lafına mı bakıyor bu iş ..
Çocukları elinden alınan annenin isyanı yazınca haber çıkyor arkadaşlar

Çocukları elinden alınan annenin isyanı yazınca haber çıkyor arkadaşlar