Gerçekten benim kv sorunlu. Eşimle kavga etmişiz bardaklar tabaklar havada uçmuş eşim çıkmış gitmiş, kadın geldi ben nefes nefese kalmışım bide ona laf anlatıyorum. Ertesi günde diyo ki sen titriyodun sinir hastalığı mı var sende. Bi gün öncede o bayanın haberini izledik.
Okurken bile ayrı bir sinir geldi ki sizi tahmin edebiliyorum.
Öyle bir iki kişinin lafıyla olmaz o işler içinizi rahat tutun.
Ancak;
Birine bir şeyi kırk kere söylersen olur derler, o misal sizin ayarlarınızı bozmaya oynanan oyunlar bunlar, bariz.
Size tavsiyem konuyu üzerinizden döndürmeniz; kvnizin size yaptığı şeyi döndürüp ona yapın ve öyle bir yapın ki kadın kendi ile uğraşsın.
Kadını gördüğünüz an ağzınızdan çıkacakları otomatik hale getirin:
"Aa neyin var? Yüzün sapsarı. Hasta mısın, geçmiş olsun?"
"Ya bugün niye böyle senin yüzün? Niye gözünün altı mor gibi? Uykusuz mu kaldın? Uyuyamadın mı? Hasta mısın?"
"Su getireyim ister misin? Yüzünün rengini hiç beğenmedim, hiç mi bakmıyorsun aynaya? Kan değerlerin mi düşük acaba?"
"Sesin bi kötü geldi, bir şeye mi canın sıkkın, hasta gibi geliyor sesin" (Telefonda mesela)
vs vs...
Bunu müdemadiyen uygulayın bilhassa yalnız yakaladığınızda, olmayan bir hastalığın peşinde dönsün dursun kendiyle uğraşsın. Ben olsam çoktan "Bir ayağın çukurda, bir gözün toprağa bakıyor" psikolojisine sokmuştum o kadını.
En iyi savunma, saldırıdır bu tip konularda. Tüm iyi niyetinizle(!) onu hasta(!) olmaması için uyarın-fark edin. :)