Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

anladım canım olur öyle arada hızlı hızlı yazarken a.s.
o sahneler çok abartıydı ama ya baya rahatsız olmuştum filmi izlerken

REC FıLMıNı ıZLEDıM

ve açıkcası filmi pek beğenmedim.asşında filmin konusu fena değil ,hani insanları korkutacak ve gerecek bir yapısı var ama bişi filmi berbat etmiş ki o da kamera çekimi.kamera çekimi çok kötü yani ,hani elinize bir kamera alırsınız çekersiniz ya ,işlenmemiş ham hali ile yayınlarsınız aynen öyle..filmde kameran ve bir spiker var..olaylar o kameranın çektiklerinden oluşuyor ,öyle anlatılıyor..halbuki daha profosyonelce bir çekim yapılsa idi bence daha iyi olurdu..kamera hareketleri çok yorucu idi ,bir sağa bir sola sürekli hareket ediyor,bir estetik yok..çekim kötü olduğu için film beni çok etkilemedi...

butterfly-effect-2.jpg

GEN şiddetle tavsiye edilir... Türk filmi.

Dağlık bölgede yer alan eski bir akıl hastanesinden polis aranarak bir intihar vakası bildirilir. İki polis olayı araştırmak için hastaneye gelmiştir. Aynı sabah da Dr. Deniz hastanenin yeni psikiyatr'ı olarak göreve başlamak üzere hastaneye gelmiştir. Bölgedeki yoğun yağış ve oluşan heyelan sonucu hastanenin şehir ile bağlantısını sağlayan tek yol ve telefon hatları hasar görmüştür. Hastaneye ulaşım sağlanamamakta ve hastaneden de kimse ayrılamamaktadır. 3 gün iki gece süresince hastanede hastalardan 3'ü vahşi şekilde öldürülür. Herkes tedirgindir. Polis araştırmayı derinleştirir. Gizemli bir hasta dikkatimizi çekmektedir…

Ölümcül Oyun 2007 ABD yapımı psikolojik gerilim filmidir. orjinal adı Sleuth. oyuncular Michael Caine ve Jude Law.
konusu: Çok satan dedektif romanları ile ünlenmiş yaşlı milyoner yazar Andrew Wyke (Michael Caine) şehir dışındaki yüksek teknoloji ile donatılmış lüks malikanesinde yalnızdır. Karısı Maggie onu kendinden daha genç, Milo Tindle (Jude Law) adında işsiz bir oyuncu için terketmiştir. Genç, zeki ve hırslı bir insan olan Milo Tindle, Andrew Wyke'ın daveti üzerine malikaneye gelir. Tindle'ın amacı Wyke'ı boşanma kâğıtlarını bir an önce imzalamaya ikna etmektir. Ancak Wyke karısının yeni aşığı ile oyun oynamak niyetindedir. İkisi arasında zekaların çarpıştığı kıyasıya bir mücadele başlar.

Bende bir türk filmi önereyim çok duyulmayan ama benim çok beğendiğim bir film 'Girdap' birde yeni vizyonda oynamış olan yabancı bir film Dream house (korku evi) yalnız adından dolayı klişe perili ev tarzı bir film beklemeyin (çünkü ben öyle düşünmüştüm adını duyunca:1:) tam aksi filmin yarısından sonra insanı bambaşka noktaya götüren güzel bir yapıt

the game- oyun
98 yılı michael douglas'ın oynadığı çok güzel bir film şiddetle tavsiye ederim

evdeki düşman
6.his
davetsiz
zindan adası
kimlik
saklambaç
makinist

eğer bu önerilenlerden izlemek isterseniz ilk evdeki düşman ve davetsizi izleyin

fight clup her nekadar dövüşle ilgili olsa da adamın sonradan yaşadıklarını anladıktan sonra bence psikolojik gerilim :)

Dead Silence (şok bir son isteyen)
The Shrine (sade ve farklı)
The Orphan (yine şok bir son)
Husk (hem göze hitap ediyor)
Cabin in the Woods (güzel ama bi de o kadar kanlı olmasaydı)
Sinister
Wakewood
Pan's Labyrinth (korku filmi olmasa da heyecanı çoktu)

Son düzenleme:
Back
X