trainspotting'i izledin mi? :1ninca:
ben epey bi once izlemistimm canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben epey bi once izlemistimm canim
şeyden dedim, o film de biraz özendiriyo gibi sanki.. hani çok kötü anlatmış uyuşturucuyu hakkaten bebek falan ölüyo çok rezil rüsvalar da.. hani şey diyo ya, şimdiye kadar yaşadığınız en iyi orgazmı düşünün, onu binle çarpın, uyuşturucuyu vurduğunuz andaki hazzın yanından bile geçemez diye.. ondan dedim
şeyden dedim, o film de biraz özendiriyo gibi sanki.. hani çok kötü anlatmış uyuşturucuyu hakkaten bebek falan ölüyo çok rezil rüsvalar da.. hani şey diyo ya, şimdiye kadar yaşadığınız en iyi orgazmı düşünün, onu binle çarpın, uyuşturucuyu vurduğunuz andaki hazzın yanından bile geçemez diye.. ondan dedim
bu cümleyi duymuştum demek bu filmdenmiş.. dibe de vursam atın ölümü arpadan olsun mesajını mı veriyor yoksa? ya da hem dünyadaki en berbat hem de en güzel şey, tercih sizin, sosyal mesaj vermekle uğraşamam mı diyor CADIARZU
evet filmde bi sosyal mesaj kaygısı yok bence farklı kılan da o, sakın yanlış anlaşılmasın uyuşturuyu savunduğum falan çıkmasın nolur dediklerimden ama filmi iki koldan ele almışlar.. çocuk deli gibi kurtulmaya çalışıyo tam arınıyo arkadaşlarının yüzünden tekrar başlıyo, zaten her uyuşturucu hikayesinde olduğu gibi sonu kötü bitiyor, zaten iyi biten bi uyuşturucu yaşamı da olmadığı gibi.. ama asıl olay, bunu kullanan insanlara hep kızıp acırız ya, ne hali varsa görsün deriz haketti deriz, ya da allah kurtarsın der acırız falan, ama işte bu filmde kullananlar diyo ki "acımayın kardeşim bana, ben ne yaptığımı biliyorum, bu bir tercih meselesi" şöyle ilginç bir filmdir ki, izlerken başlarda insana sırayla şunu sorduyor, oha ölmeden bi kere denemek lazım, off çok fena bişey yaa ölsem kullanmam, kanım dondu bu uyuşturucuyu bulanın allah belasını versin, ben böylesine acımam abi..
FıLMıN KONUSU :![]()
Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, 3 aylık adli tıp stajı için uzman bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır.. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadırlar..
Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna katılması için zorlar.. ıki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir..
Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. .Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler bire bir filmde de uygulanmış..
ızlerken Tüyleriniz Diken Diken Olcak
bende izledim ama açıkcası çok hoşuma gitmedi biraz vasat bence..
canım bu filmi ben de izledim ama ölüleri sevdiklerini hatırlamıyorum ya o iki genç doktor falan sevişiyodu ama ölülerle yaptıklarını hatırlamıyorum akannehir
ben Milo Ventimiglia için izlemiştim bu filmi bi de öyle otopsili kesmeli biçmeli filmleri severim
ama cinsellik çok aşırıydı rahatsız olmuştum gerçekten
canım bu filmi ben de izledim ama ölüleri sevdiklerini hatırlamıyorum ya o iki genç doktor falan sevişiyodu ama ölülerle yaptıklarını hatırlamıyorum akannehir
ben Milo Ventimiglia için izlemiştim bu filmi bi de öyle otopsili kesmeli biçmeli filmleri severim
ama cinsellik çok aşırıydı rahatsız olmuştum gerçekten
bende olulerle birlikte olduklarini animsayamadim canim