biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
Siz ayrıldıktan sonra peşinizden barışmak için koşsaydı kendinizi psikopat gibi hissetmezdiniz sanırım
Boşver sıkma canını,dediğin gibi sen bitirmişsin önce
Bunu hatırlat kendine rahatlarsın
Hafiften bi hazımsızlık olmuş sanki,psikopatlıktan falan değil
biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
walla genelde bitiren taraf daha çabuk unutur daha az acı çeker ve daha kolay siler hayatından...çünkü bitirmeden önce kafasında her şeyi düşünmüştür yada soğumuştur yada sevgisi bitmiştir ve bir şekilde ayrılığa kendini hazırlayıp bitirir...ama olan karşı tarafa olur çünkü o bütün bu düşüncelerden habersiz ve hazırlıksızdır...daha çok acı çeker ve terkedilmişliğin verdiği öfkeyle kavrulur ilk zamanlar ama zaman geçtikçe ayrılık çok koyar ve alışamaz ilişkisinin bittiğine...yani terkedilen taraf her zaman daha çok üzülür... büyük ihtimal o da senden daha çok üzgündür şuan ama öfkesi yüzünden seni umursamazmış gibi davranıyordur... zaman geçip öfkesi soğuyunca bu kez öfke yerini üzgünlüğe bırakabilir ve daha çok acı çekebilir ( tabi bu çok aşık erkekler için geçerli... size yeterince aşık değilse sizi gerçekten de umursamıyor olabilir...oda kafasında seni tamamen bitirmiş olabilir)
adam ne yapsın,bize verilen % 3,5 zamla hediye mi alsın,yemeğe mi götürsün ne yapsın bi garip öğretmen
valla tek sorun maddiyatsa şimdiden ayrılmanız iyi olmuş,ikiniz de daha az yıpranırsınız.
ya ben onun maddiyatının ne durumda olduğunu biliyodum zaten ailesine her aY maaşının yarısını gönderiyodu hatta dedesine halasına para gönderiyodu. para biriktirmiyodu ben "evlenmeyi düşünüyoruz sen ileriyi pek düşünmüyosun bir söz kıyafeti bile ne kadar sen biliyo musun "dediğimde bana "annen alsın söz kıyafetini" diyo. benim istediğim biraz incelikti kaba saba hareketleri oldu...
Az bir zaman birlikteymişsiniz .
Senin istediğin gibi davranmamış ,
Düşünceleriniz uyuşmuyormuş
Ve en son da çalışma konusunda tartışınca zaten temelinde sevgi olmayan ilişki pıt diye çökmüş gitmiş .
Boşver canım zaten sen kendinde bitirmişsin de ayrılmışsın
Şimdi böyle pişmanımsı davranmalar niye .
Yakınınken bir an da en uzağın olunca garipsemişsindir , bir kaç güne düzelirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?