biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce konu açmıştım sevglmden ayrıldım diye, bitiren ben olmuştum ama onun benimle konuşmasını bekliyordum bugünlerde... face mi dondurmuştum o ekliydi facemde. facemi açtım 2 gün önce. bugün bir de baktım ki beni silmiş şok oldum resmen, artık onun olduğu ortamlardan geçerken yönünü çeviriyo, arkasını dönüyo... çok sinir oluyorum bitiren benim ama içi yanan da benim bazen psikopat olduğumu düşünüyorum, bitiren benim ama yediremiyorum da kendime yani onun benimle konuşmamasını... benden nefret ettiğini hissediyorum bu beni daha çok yakıyo anlamadım be bendeki ne? sırf onu unutayım diye başka bir şehire gidip alışveriş yaptım kafa dağıtmaya çalıştım ama herşeyde bir o aklıma geliyo... onu unuttuğumu hissettirmek istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum
nasıl unutabilirim onu((
o sana boncuk bileklik almış ya, sen ona ne aldın?
biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım
onun silahı da bu umursamıyomus gibi davranmak, seninde aynen bunları dusunmenı istedi bence bunun için seni sildi peşinden koşsaydı senin onu umursamycagını biliyodu senin ilgini cekebilmek için boyle davrandı sende ona istedigini verme onu dusunme ve umursama buda ona en buyuk cevap olur
Bitmesi iyi olmus bence, adam da incelik yok zaten, cogu arkadaslara katılıyorum siz aslında onu sevmiyorsunuz, sadece pesinizden kosmadıgı icin hayal kırıklıgına ugramıssınız o kadar..
Üzülmeyin bu da gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?