psikopat sevgiliyle nasıl başetcem

bananoluyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
4
0
31
herkese merhaba biraz destan yazcam o yüzden şimdiden özür diliyorum =) normalde sorunlarımı kendim çözmeyi tercih ediyorum ama aklıma gelen her yolu denedim olmadı o yüzden biraz yardım almaya karar verdim=) konu şu erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz bu yaz nişanlanmayı planlıyoruz ama benim sevgilim psikopatlık derecesinde kıskanç bi adam. başta her kıskanç erkeğin istediği makul şeyler istiyordu benden ama ben he dedikçe afedersiniz ama isin b.kunu çıkardı zamanla güven oluşur düzelir dedim ama iki yıl hala tık yok ayrı şehirlerde yaşıyoruz kıyafetimden konuşmama kadar herşeyime karışmaya başladı iki hafta üst üste dışarı çıksam olay çıkıyo dışarı cıkarken fotoğraf atmamı istiyo o yanımdayken istediğimi giyiyorum istediğimi yapıyorum ama o yokken makyaj yapmama ojeme dahi karışıyo kaç kez kavga ettik ayrıldım bile. tamam biliyorum normal bi kıskançlık değil ama çok seviyorum çok kıskanıyorum napiyim diyo her seferinde bekledim düzelmedi rest çektim olmadı düzgünce konuştum yine olmadı dediklerini yapmadım yine yemedi. bu durum ailemi de uzaklaştırıyo ondan . bi abim ben de böyleydim herşey senin elinde sen yontcaksın dedi. ama ben nasıl yapıcamı bilmiyorum. bana bikaç taktik verir misiniz

İleride evlenirsen farklı konuları aynı üzüntüyle açarsın
önlem al bence.

kıskançlık bir noktadan sonra hastalık. tedavi edilmeli siz düzeltemezsiniz. iyi düşünüp karar verin bence.

ya erkek fln kalmazsa dunyada sen bunla ugras en iyisi hazir bulmusken. sonra allah korusun evde fln kalirsin. bi abin ne guzel taviye vermis hayatini curut ugras dur bunla demis. simdi seviyorum napiyim diceksin dimi. bu boyle gider cunki siz afedersiniz ama karakter yoksunu gibi sadece ona gore yasiyosunuz. kendi fikriniz zevkiniz karariniz yok. neden cunki seviysunuz! yakinda evlenirsiniz cama gazete yapistirirsiniz. onun annesinden baska biyere gidemezsiniz. olsun seviyosunuz:KK66: sizinki sevgiyse bizimki ne anlamadim ben. kolay gelsin.

kıskanç erkek hoş güzel hatta kıskanmayan diye sevgilisinden soğuyan filan böyle kısknaıınca sevinip coşan filan sanırım ilk başta kıskanınca coşanlardandınız ayy kıskandı seviyo filan diye bu insana haz veriyo ama bir süre sonra kıstlanmak hoşunuza gitmiyo olay böyle ise ya despot olacaksınız yada aynısını ona yapacaksınız bakalım nasıl hissedecek kısasa kısaa ma bunu belli etmeyin ve ne kadra severseniz sevin bir erkek için bir ömür karartılmaz ki bence bu sorunu nişanlanmadan çözün

Benimkide kıskanç ama bu kadar değil canım ya. Senınkı kıskançlık değil resmen kafesin içine sokmuş seni. Güvenini sarsacak birşey mi yaptın da onu mu yakaladı acaba ?:KK57:

Kıskançlık sevgiyi göstermez, bu bir kişilik problemidir ve tedavi edilmelidir. Ya ayrılacaksın ya sağlam bir rest çekip elinden tutup psikiyatriste götüreceksin, baktın düzeliyor ok, düzelmiyorsa yapacak bir şey yok.

E soru yanlış ama burada, yanlış sorunun da doğru cevabı olmaz kusura bakmayın.

Doğru soru: NİYE BAŞA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ Kİ PSİKOPAT OLARAK ADLANDIRDIĞINIZ Bİ ADAMLA?

Senin bu kıskançlığına can dayanmaz deyin, ben hayatımı bi paranoyağa hibe edecek kadar kendimden vazgeçmedim daha deyin ve salın gitsin.

Öyle boş blöflerle, restlerle, triplerle adamı yola getircem derken bakın siz yola gelmişsiniz.

"Oje sürme" "Tamam aşkım"
"Tayt giyme" "Tamam aşkım"
Bunun sonu kusura bakmayın ama "Hadi bi pati ver kızım." "Tamam aşkım al" a kadar gider.

Siz ona eş misiniz, dengi misiniz yoksa onun yönlendirmeleri olmadan üstüne bi kot bi kazak giyip çıkmayı beceremeyecek bi yarım akıllı mısınız? Kendinize saygı duyun, değer verin biraz.

X