Puffycikcik'in Diyet Günlüğü

puffycikcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
546
32
118
İngiltere
Kizlar selam..
Almis oldugum toplamda 15 kiloyu artik bu sefer ciddi bi kararla vermek istiyorum. Bana katilan arkadaslarla birlikte basaracagimizi biliyorum. Hedefim 15 kilo vermek -60 kiloyum- 45 kiloya inmek istiyorum.

Diyetimi paylasayim sizinle:

Uyaninca 8:00
Bir bardak su icine bir tatli kasigi elma sirkesi

Kahvalti 8:20
4 kasik sade nesfit 1 bardak ygsiz sut ile

Ara 10:30 - 11 : 00
1 porsiyon meyve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran

Oglen 13:30
Salata ve 3 kofte veya 2 parca yagsiz tavuk eti veya 160 gr ton baligi, bir dilim cok tahilli ekmek

Ara 16:00
1 porsiyon meyve ve bir bardak yagsiz sut veya 1 bardak yagsiz yogurt veya 1 bardak yagsiz ayran

Aksam 18:30
Salata ve bir kase corba veya 4 kasik sebze yemegi

Yatmadan en az 2 saat once
1 bardak yagsiz tarcinli sut

Gun boyu yesil cay tarcin karisimi icilmeli, gazli icecekler yasak, sekersiz bir adet kahve icilebilir.

Ne diyorsunuz ???

Bu diyet listen Aça Kayanın listesinin hemen hemen aynısı. Bence o başlığa takıl

Ben çalıştığım için diyet listesi uygulamakta zorlanıyorum.Ama bende zayıflamak istiyorum.istersen bende katılabilirim sana..

Ben çalıştığım için diyet listesi uygulamakta zorlanıyorum.Ama bende zayıflamak istiyorum.istersen bende katılabilirim sana..

elbetteee beklerim =)
liste şart değillll

motivasyon sağlayalım hep birlikte o yeter!

hadi vericez kiloları
göbeklerden
kalçalardan
fazlalıklardan kurtulucazzz

bu konuyu niçin açtınız?
acaba toplu bir şekilde zayıflamak için mi?
eğer öyleyse, tavsiyem günlük menülerinizi sporunuzu paylaşın ve insanlar da faydalansın
tabii ne zaman tartılıyorsunuz, onları da listeleyin ki etkili olsun
bir de eğer derseniz ki bu konuyu toplu zayıflama amaçlı açtım, o zaman bunu günlükler bölümüne taşıyacağım
lütfen cevabınızı bekliyorum
iyi forumlar...

Son düzenleme:
Ben diyete mart ın 2 sinde başladım 6 kilo verdim bebeğimi emzirdiğim için sadece az yemeye çalışıyorum.Bu aralar motivasyonum çok düştü.umarım brlikte kilolardan kurtuluruz.

gunaydınn :)) bende katılmak ıstıyorum 56 kıloyum 53 olmak ıstıyorum aksıne alıyorum su sıralar beraber zaıflayalım ama gobekten vermek ıstıyorum yanlar dusuk belden dolayı klasık tıpsız gorunuyo
:)

Ben de kilo vermek istiyorum. Reglim gecikti şişkinlik had safhada. Spor yapıyorum günlük inşallah bugün yürüyüş yapacağım yaklaşık bir buçuk saat kadar bakalım üç gündür yapıyorum.

Konuyu açan arkadaşım katılın bana birlikte zayıflayalım demişsin ama nerelerdesin..başladınmı diyete bizleri bilgilendirirsen hep birlikte daha motive oluruz..

arkadaşlar selaam!!
başlığı kaybettiğim için bir şekilde buraya yazamadım..
derhal bilgilendirme yapayım..

bugün itibariyle 59 kiloyum. diyete başlayalı tam 1 hafta oldu. spor henüz yapmıyorum. çok yoğun çaışıyorum ancak tabiki bu bir bahane! spor salonuna yazıldım derslere katılacağım vs. daha yeni yazıldım zaten=)

şimdi bugünkü menümü sizinle paylaşmak isterim:

sabah: uyanınca 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
kahvaltı olaraksa 4 kaşık sade nesfit + 1 bardak süt (bazen yağlı bazen yağsız süt koyuyorum bu arada arkadaşlar ailem yağsız süt sevmiyor evde hangi süt olursa ondan koyuyorum bazen. ancak yağlı koyduğum zaman bir bardağın %75ini doldurup gerisine su koyuyorum diyetisyen öyle önerdi)

ara: 1 adet armut (11 - 11:30 gibi)

öğlen: ton balıklı salata (13:30 da)

buraya kadar yediklerim.

günün devamında yiyeceklerimi yazayım:

(bir değişiklik olursa güncellerim)

ara: 3 kuru kayısı + yeşil çay

akşam: 4 adet haşlanmış enginar yağsız yanında light ayran bir bardak.

akşamdan sonra: 15 adet yeşil erik.

yatmadan önce bir bardak light tarçınlı süt içeblirim ya da bazen gaz yapıyor içmeden yatıyorum =))

bilgilerinize ,

=)))

herkese başarılar!

Ben diyete mart ın 2 sinde başladım 6 kilo verdim bebeğimi emzirdiğim için sadece az yemeye çalışıyorum.Bu aralar motivasyonum çok düştü.umarım brlikte kilolardan kurtuluruz.

harikasın canım! zaten doğum kiloları koşturma vs ile veriliyormuş arkadaşımın söylediğine göre ..alkolsuz bira içiyor musun ? sütü baya arttırıyormuş!

öyle duydum.

akşam yemeklerini az yersen zaten emziriyorsan çabucak eski kilona dönersin canım başarılar!

selam
yani evet aslında toplu olarak zayıflama gibi açtım birbirimizle menülerimizi paylaşır biraz motive oluruz gibi..
nasıl uygunsa o şekilde oraya taşırsan sevinirim canım!

teşekkürler!

Konuyu açan arkadaşım katılın bana birlikte zayıflayalım demişsin ama nerelerdesin..başladınmı diyete bizleri bilgilendirirsen hep birlikte daha motive oluruz..

döndüm canım =) başlığı kaybettim bulamadım!
şaka gibi.
=))

kaç kilosun canım
hedefin kaç kilo vermek..

ben belirttiğim gibi geçen hafta 60 la başladım şimdi 59 oldum
hedefim önce 50 sonra da
45-47 arasına düşmek inşallah

72 ile başladım 65 kiloyum şu an 60 a inersem çok iyi olacak.sadece az yemekle yetiniyorum.bir haftada çok iyi vermişsin tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…