al benden de o kadar. bende istiyoruuummmmm :) canım topiğin hayırlı olsun.
amin canım inşallah. bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor işte kısmet. doktora da gittik eşimle takmayın kafaya diyorlar ama gelde takma. herkes soruyor var mı bebek var mı bebek diye. beni iyice geriyorlar. bu durumda olda gel de takma... üfff
canım sen hiç olmazsa bir kere hamile kalmayı başarabilmişsin. ben onu da başaramadım henüz. düşük yapmışsın üzüldüm ama olsun en yakında tekrar hamile kalırsın inşalaaaaahhh.
inşallah olsun pufpufun bebeği. ben de bu yaz istiyorum inşallah allah çok aratmaz
bende ocağın 12 si ne randevu aldım bakalım doktordan. adetli iken gideceğim muayene edecek. ama alttan muayene den çok ama çok korkuyorum. ama işte mecbur kalınca elden bişey gelmiyo korksam da ayılsam bayılsam da olacak o muayene.
aaaay sormaaa! insan çok kasılıyo.. bide benim gibi canın çok tatlı ve bu tarz şeylerde korkaksan vay halineeee...allah yardımcın olsun,ama iyi haberlerle dönersin umarım...
hiç sorma canım o kadar tatlıdır ki . geçen sefer ki gittiğim doktor muayene ederken bayılmama sebep oldu. haaaarrrtt diye bir anda sokunca cihazı. ben o an bayılmışım. artık doktor fobim var surf bu yüzden. az kalsın vajinusmus olacaktım. korkuyu üstümden 6 ay da zor attım. bu sefer bir de adetli iken gideceğim. ayyy çok zor olacak yaa.
inşallah bu konunun zamanla alışması oluyordur. :)
bu sefer farklı doktora gideceğim bakalım bu inş öyle olmaz. geçen sefer ki bayan doktordu. sırf daha rahat olayım diye bayan doktora gittim o da soğuttu beni doktordan. bu sefer erkek doktora gideceğim. daha nazik ve kibar olacağını düşünüyorum.
bende ocağın 12 si ne randevu aldım bakalım doktordan. adetli iken gideceğim muayene edecek. ama alttan muayene den çok ama çok korkuyorum. ama işte mecbur kalınca elden bişey gelmiyo korksam da ayılsam bayılsam da olacak o muayene.
Hic korkulacak bisey degil emin ol,agri falan kesinlikle olmuyo.. sadece yabanci birine orayi actigin icin tedirgin oluyosun,kasiyosun kendini okadar.. muayeneden sonra anliycaksin zaten canim.. rahat ol yani:)
topiğin hayırlı olsun puff
bende o miniik kıyafetlerden almak istiyorum
benimde iki düşüğüm var
korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım
sonrası malum
28 günde adet olan ben 33 34. günleri görür oldum
resmen düzenim bozuldu
hala bekliyorum
bazen keşke hiç korunmasaydım şimdi bi bebişim olurdu diyorum
işte nerden bileceksin
inşallah bu konunun zamanla alışması oluyordur. :)
bu sefer farklı doktora gideceğim bakalım bu inş öyle olmaz. geçen sefer ki bayan doktordu. sırf daha rahat olayım diye bayan doktora gittim o da soğuttu beni doktordan. bu sefer erkek doktora gideceğim. daha nazik ve kibar olacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?