sağol canım benim..
ama bişey dicem, hiç korunmamakla ilgisi yok.. çünkü biz hiç korunmadık ordan biliyorum
benimde 1 düşüğüm var,1'i bile çok sarsıcı ve kötüyken bide onca ağrısı varken 2'yide yaşamak zor olsa gerek.. geçmiş olsun tatlımallah bidaha göstermesin inş
amiinnn....
inş kimse yaşamaz...
korunduğum için olmadığını zaten düşünmüyorum
o zaman oluruna bıraksaydım belkide olurdu diye geçiyor aklımdan
şimdi işin içine stres girince zorluk burda başlıyor
yeni yıl bize bu sevinci anne olma duygusunu tattırır inş
burdada sevinçli haberlerimizi paylaşırız
sanırım bu ayıda es geçiyoruz poofffff
benimde salı günü adet günüm . ama olcam yani belli. bütün belirtiler var. bu ay bizde boşşş geçiyoruz anlaşılan .
benimde 3 gün var adete, ama dayanamadım belki bi ihtimal erken yumurtlama olduysa gösterir dedim aldım test yaptım.. ilk defa erken yaptım üstelik.. ama 2. çizginin ç'si bile yok ortada
Ben teste bile gerek duymuyorum . bu ay da tutmucak öyle hissediyorum.
valla ne yalan söyliyim... bende öyle cnm
tutanın nasıl tutuyo yaaa sinir oluyorum artık :)
biz bi tutturamadık. ayyy ne zor şeymiş bebek sahibi olmak. istemeyenin bakamayacak olanın çocuğu illa olur. isteyenin de olmaz işte. hayırlısı tabi Allah biliyor da böyle düşünüyorum işte sinir olunca.
aynen öyle yaaaa..
bakamayana,istemeyene hoppp diye oluveriyo..
ayrıca gerçekten hiç kolay değilmiş valla bu iş,çok stresli.. :100:
aynen iistemiiicennnn
bu kadar istiyorken bir de istemeyi becerebilsem keşke :)
ammaann valla ben anlamadım gtiii yaaa benim kafamda beynimde durduuu allahım sen bilirsiin sen bilirsin iiyisini ama a neolur kimse evlatla imtihan olmasınn
aminnnnnn. vazgeçeyim kafamdan atayım o ara kesin olur diyorum. ama insanın kendisini kandırması ne mümkün.
kız şu tpiğe gelsene orda konuşalım evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelimmi gell kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?