PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

ne yazık ki her şey biz kadınlara....

amiinnn....
inş kimse yaşamaz...
korunduğum için olmadığını zaten düşünmüyorum
o zaman oluruna bıraksaydım belkide olurdu diye geçiyor aklımdan
şimdi işin içine stres girince zorluk burda başlıyor
yeni yıl bize bu sevinci anne olma duygusunu tattırır inş
burdada sevinçli haberlerimizi paylaşırız

aaaay o günler bi gelse... ne kadar güzel.. hem kendi adına,hem diğer kızlar adına mutlu olmak çok hoş

sanırım bu ayıda es geçiyoruz poofffff

benimde salı günü adet günüm . ama olcam yani belli. bütün belirtiler var. bu ay bizde boşşş geçiyoruz anlaşılan .

benimde 3 gün var adete, ama dayanamadım belki bi ihtimal erken yumurtlama olduysa gösterir dedim aldım test yaptım.. ilk defa erken yaptım üstelik.. ama 2. çizginin ç'si bile yok ortada

benimde 3 gün var adete, ama dayanamadım belki bi ihtimal erken yumurtlama olduysa gösterir dedim aldım test yaptım.. ilk defa erken yaptım üstelik.. ama 2. çizginin ç'si bile yok ortada

Ben teste bile gerek duymuyorum . bu ay da tutmucak öyle hissediyorum.

valla ne yalan söyliyim... bende öyle cnm

tutanın nasıl tutuyo yaaa sinir oluyorum artık :)
biz bi tutturamadık. ayyy ne zor şeymiş bebek sahibi olmak. istemeyenin bakamayacak olanın çocuğu illa olur. isteyenin de olmaz işte. hayırlısı tabi Allah biliyor da böyle düşünüyorum işte sinir olunca.

aynen öyle yaaaa..
bakamayana,istemeyene hoppp diye oluveriyo..
ayrıca gerçekten hiç kolay değilmiş valla bu iş,çok stresli.. :100:

aynen öyle yaaaa..
bakamayana,istemeyene hoppp diye oluveriyo..
ayrıca gerçekten hiç kolay değilmiş valla bu iş,çok stresli.. :100:

tv yi açıp baksan nerde durumu olmayan ailesinin izni olmadan imam nikahlı yada kuma olarak bi kaçarak giden ve resmi nikah yapmayan varsa hemen hamile kalmış.daha dün esra erol da izledim. 8 aylık hamile ama bakcak baba yok ortada . böylelerinin de hemen çocuğu oluyo dedim. biz istiyoruz olsa gözümüz gibi bakacağız eğitimini her şeyini düşüneceğiz fakat her ayyy hüsran yaşıyoruz...

acaba istememek mi lazım? istemeyenin oluyo baksana :) istemesek olur muuuu? :) hehehe

ammaann valla ben anlamadım gtiii yaaa benim kafamda beynimde durduuu allahım sen bilirsiin sen bilirsin iiyisini ama a neolur kimse evlatla imtihan olmasınn

aminnnnnn. vazgeçeyim kafamdan atayım o ara kesin olur diyorum. ama insanın kendisini kandırması ne mümkün.

kız şu tpiğe gelsene orda konuşalım evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelimmi gell kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…