bugün regl olmam lazımdı ve hala tık yok :44:
gerçi bebiş olduğunuda sanmıyorum ya neyse,bekliyim az daha bakalım
selam pufpuff benimde dün regl olmam gereiyordu halen bende de tık yok :)
slm şekerim hoşgeldinvar mı peki bi belirti sende? adet olacağın ya da hamilelik adına
Hoşbuldum canım. yaa ikisi de yok . ne hamilelik belirtisi var ne regl belirtisi. acaba stres yaptım da ondan mı gecikti diyorum. ama geçen hafta bir kaç gün mide bulantısı ile uyandım. ben midemi üşüttüm herhalde diye düşündüm . sende var kı belirti ? :)
hastalanmam gereken zamana 1 gün kala sanki hastalancakmışım gibi karnımın alt tarafları hafif ağrıdı ama başka bişey yok.. gerçi ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum kizaten düşükten beri adetlerim hiç düzenli gitmedi,o yüzden gecikti yine muhtemelen..1 hafta beklicem,sonra arıcam doktorumu..
ama inş seninki öyle değildir
benim de bu ay hiç umudum yok. yumurtlama zamanını boş geçtik .gerçi benim adetlerim hep günü gününedir ama bu ay dr a gitcem diye stresten gecikti bence.
inşallah ikimizinki de hamileliktir yaa.
inş diyeyim,tabiki dileğim o ama benim cidden umudum yok her ay geciktiği için
ama bak senin düzenliymiş hep.o yüzden yüzdelik ihtimalin oldukça büyük..bence sen bekleme bile,direk kan testi yaptır canım
yarına kadar olmazsa kesin bi kan testi düşünüyorum .ama içimden bir his regl olcan diyor bana yaa
boşver o hissi sen.. şeytan o şeytandinleme onu sen...
umutsuzluk yok
:) yarına kadar dinlemeyeyim en iyisi. olsun ya hamile olmasam bile ya öyle ise diye düşünmekte iyi oluyor bazen. gerçi sonucu öğrrenince hüsran oluyor da .
Hayirli ugurlu olsun güzelim, biliyorsun bende istegen bekleyenlerdenim, benimde düsügüm Nisanda oldu, gelde simdi stres yapma mümkün degil yaaaaa, üfff yaaaa.
Yat kalk sat bat düsün hesapla(((((
Senin yaptigin bir kür vs varmi ?
Esim yarin spermiogram yaptiracak bakalim artik
ama en azından öğrenmiş oluyosun,belirsizlik kalkıyo ortadan..o açıdan iyi bence..
hoşgeldin cnmbenim düşüğün üstüne 9 ay kadar zaman geçti..ben hiç ekstra bişey kullanmadım da denemedim de henüz..destekleyici ilaç bile kullanmadım daha..ama 2-3 ay daha böyle giderse kullancam sanırım..
bu arada geçmiş olsun sanadaallah bidaha göstermez inş..nasıl zor bişey iyi biliyorum çünkü bende..
Aynen canim ya , bencede allah kimseye yasatmasin amin amin....
Bende hic birsey kullanmadim ama böyle devam ederse mecbur birseyler yapmam gerek, hatda hangisinden baslasam derken günler geciyor ve hic birseye baslamiyorum, oda kötü...
pufpuff canım ben halen regl olmadım.bugün iş çıkışı bir test ypacağım bakalım. sende var mı bir değişiklik ?
yok güzelim yaaa bende hala olmadım 3. gün bugün geçti...
ama ufacık bile umut beslemediğim için test falan yapmıyorum1 hafta geçtiği halde hala olmamışsam o zaman yapcam bi test.. negatif çıkarsada doktorumu arıcam..
aaay kız inş sende vardır güzel bi haberanında paylaş bak unutma kırarım kafanı
heheheheh :) tamam inş hamileyimdir de paylaşırım. benimde bugün 3.cü günü gecikmenin. test alıp yapcam ya kesin sonuç tek çizgi çıkar ve o an adet olurum :) ben biliyom başıma gelceği. ama tek çizgi görmek istemiyorum yaaaa
her ay her ay tek çizgi görmekten bay geldi.. o yüzden tereddütlü ve olumsuz yaklaşıyoruz,doğal olarak..
bende o yüzden 1 hafta bekliyim dedim..
tek çizgi görcem kesin desemde bi umut iştesen yaparsan evde test,hemen yaz ne çıktığını...
Evet kesinlikle katılıyorum. ne kadar olmucak desemde içimde ufacık bir umut oluyor. :) ya bende daha önce birkaç kez yaptım tek çizgi çıktı. ayy sorma o an çok üzülüyo insan. en çok da şu testlere verdiğim paraya yanıyorum. testi yaptığım gibi regl olmaz mıyım gel de delirme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?