Cevap verdİĞİnİz İÇİn teŞekkkÜrler ben bugun İpÇİye gİttİm bana bu İpİn floŞ İp olduĞunu sÖyledİ anlamadı yanİ İpİ tekrar yazarmısısnız bİrde bu ÜtÜ İstemeyen parlak floŞ dantel İplerİ İle nasıl olur ben cok anlamıyorum tuhafİyecİ bununla Çok gÜzel oluyor dedİ ayrıca bu 6 kat 50 numara dantel İplerİ İle benİm anlattıĞım aynı İpmİ kusarabakmayın marİfet olmayınca baŞınızı aĞrıttık
canım ben diğer sayfaların hepsini okudum haydeç abla yabalı 50 gr simli ip(sarısını aldım ben,pullarda orta boyutta) diye yazmıştı ondan aldım...plastik tutkal yazıyodu diğer sayfalarda şeffaf tutkalıda öneriyoo... valla karasız kaldım bende tutkal konusunda.. şeffafın tutmasıda kuvvetlimi acaba..ayrıca şeffaf daha mantıklı geliyo hani fazla sırıtmaz dağılırsa diye.bende takıldım valla tutkalaCADIARZU
evet canım ilk başlarda plastik tutkal kullandığım için öneriyordum..daha sonra şeffaf tutkalı kullandım daha çok memnun kaldım..tavsiye ederim.slikon bence hiç deneme ben denedim çok zor vede uzuyor..şeffaf tutkala gelince sıkarken normal beyaz tutkal gibi kurudumu hiç belli olmuyor..denemelisin bence...:1hug:
ablacım evet silikonla denedim zor oldu cok uzadı ıyı yapışmadı şeffaf tutkalın markası ne abla cok sağol hakkını helal et lutfen .....
canım markası ESKİM TUTKAL yazıyor ama sen istersen tuhafiyelere sor şeffaf tutkal istiyorum diye..markası çokta önemli değil bence..birde ahşap satanlarda da bulabilirsin...sende sağol..
merhabalar,
tutkalımı, ipimi, pullarımı aldım. tahtaları bi arkadaş getirdi. artık malzemeler tamam.
Bi soru daha var kafamda şimdi pulları yapıştırıyoruz ya
bi de arka taraflarına pul yapıştırsak nasıl olur ?? İki yönlü kullanım için yanii :uhm:
kullanışlı olurmu iki tarafı pullu..dökülür bence..yinede dene istersen...kolay gelsin....
ben burda da hiç resim göremiyorum neden laelaelaelaelae
ellerine saglık haydeç cok güsel olmuşşş hihoyyyt
Farklı bir çalışma olmuş el emeği olan mariftetli kadınlara bayılıyorum Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?