Merhabalar haydeç ablacığım çok uzun zamandan sonra senin bizlerle paylaştığın kasnak işinden yaptım ve bitirdim vede bir takımda sattım.Ben birazdaha değiştrdim değiştirdimde demeyelimde bişeyler ekledim.Ben püsküllere boncuk taktım ve birde kendim yine pullarla çiçek motifi yapıp yapıştırdım.Diyeceksinki resimmini gönderde görelim resim yüklemeyi öğrenir öğrenmez yükleyecem.Sizede bi fikir olur.Yalnız bişey soracam Haydeç abla şimdi ben bi takım sattım ya pulla dökülürmü diye içim içimi yiyor yani insanlar para verdiklerine pişman olmasınlar istiyorum.Sen hiç şikayet aldınmı acaba eğer öyle bi durum varsa satmam ah almak istemem üstüme.Bu arada yapıpta sattıktan sonra senin içinde ALLAH Haydeç abladan bin kere razı olsun dedeim adını hep anıyorum kulakların çınlıyormu bilmem sevgilerimle:1hug::hooray:
ablacım ellerine sağlık çok hoş olmuşlar da merak ettim yıkanınca bişey olmuyormu
çıkmıyor canım ben sürekli yapıyorım
salon takımı bu bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
işte tam istediğim tutkal bu tutkalın adı ne ne deyip nerden alıyoruz dondumu böyle top top olacak
bende ne zamandır kendime değişik bir uğraş arıyodum ellerinize sağlık çok hoşlar amam ben şu iplerin sarılışını anlayamadım beynim durdu hadi ipleri bir sıra sardık onları koparmadan artı olacak ve uçları ko9pmucak şekilde nasıl sarıldığını anlatırmısınız lütfeeeen
slm lar haydeç hanım bende internette birşeyler ararken tesadüfen gördüm örtünüzü ve bayıldım tabiki hemen eşime kasnakları yaptırdım ve işe koyuldum. bir takım sattım bile :) yanlız arkadan tutkallasak bile pullar birbirine takılınca hemen düşüyor :çok üzgünüm:
ve çok zevkli olmasına karşın oldukça zahmetli bir iş. sağ elim uyuşuyor resmen. sizde de böyle bir sorun varmı merak ettim ve onca zahmete karşın çok ucuza satmıyormusunuz haydeç hanım
yaptığım örtülerden bende eklemek istiyorum bakalım begenecekmisiniz.
ayrıca bunların satışınıda yapıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur
ay süper olmuş ya bayıldım ellerine sağlık bende kendime yapıcam ip olarak pamuklu ipmi yoksa polyestermi kullanıyorsun
kaç parça yapıyorsunz siz ya ni tam salon takımı filanm sehba şömen??? başka ne
ay süper olmuş ya bayıldım ellerine sağlık bende kendime yapıcam ip olarak pamuklu ipmi yoksa polyestermi kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?