valla kilo sorunum yokta çok şükür stres var oda elde değilki gelde stres olma.ufff ya hayırlısından kurtulsaydık şu stresten..orasi öyle canim..vakitsiz olmuyor maalesef...
canimm pcosla alakali doktorun bana söyledigi ince detaylar var...
bol su icmek,kilonu korumak,stres yok bunu biliyosun ve benim cok sasirdigim sey yorulmamak....
dikkat et kendine..:1hug:
slm arkadaşlar bende pko hastasıyım ve üçüncü çatlatma iğnemi bugün vurunacaktım ama olmadı çünkü yumurtalarım büyümüyor:1no2: 3 gün öncede 13 mm di şimdide 14 olmuş ve bu ayın başından buyana menegon vurundum amailk başta günde 1 iğne sonra 3 gün günde 2 iğne sonra 3 gün günde 3 iğne vurundum ama malesef vicut ilaçlara cevap vermiyo tedaviye ilk başladığımda sadece klomenle yumurtalarım 20mm olmuştu sonraki tedaviye başlayalı 1 yıl oldu malesef sonuç yok senağlama eşim diyorki istersen bu aydan sonra bırak dinlen ama birdahaki ayada eşim askere gidecek ve ben o gitmeden hamiş olmak istiyordum ne yapacağım bilmiyorum kafam karıştı ve anlarsınız maddi yöndende insanı bayağa zorluyo onun içinde istersen bırak diyo ama napayım acaba kızlar
canım bak hiç ümidini kaybetme sudeyonca diye bi arkadaş vardı ilk tedavisinde günde 1 tane klomenle başladı doktora gittiğinde yumurtan büyümemiş gelme demiş.sonra yumurta büyümüş kendiliğinden çatlamış hemen hamile kaldı.oda 3 ay adet görmediği oluyordu.bende klomen+4 gün günde 1 kez menogon iğne oldum aşılamam tutmadı adet oldum.doktora gittim yumurtalar büyümüş bir sürü hemde ama çatlamamış.bol bol çalışın büyürler işallah..