Puro'nun Diyet Günlüğü

puro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
183
3
96
İstanbul
ben aslında bu sağlıklı beslenme şeysinin :) ikinci ayındayım. dur kalk dur kalk anca mart başında start alabildim.
şubat ayında bi ara 76 kiloydum. mart başında 73 kiloyla başladım.
bu sabah itibariyle 65 kiloyum.
genel olarak yaptıklarımı anlatacak olursam başlangıçta en az yarım saat yürüyüş. yarım saat çeşitli jimnastik hareketleri yaptım.
şimdiyse bir saat yürüyüş, yarım saatse pilates yapıyorum. tabi ev işleri ve çeşitli koşuşturmalarda oluyor.
yemek konusuna gelince sabahları bir dilim ekmek yada tost (çavdar ekmeği) kesinlikle bir yumurta, yanında biraz peynir 5 zeytin. salatalık domates yedim.
öğlen ve akşam sebze-protein yedim. proteinlerim yani etlerim yağsız oldu hep. ekstra yağda kullanmadım. örneğin bi tavuk göğsü haşlanmış. yada iki üç parça minik biftek. sebze olarakta kafama ne esese kabak, brokoli bolca yeşillik vs. hiç aç kalmadım. acıktıkça yağsız diyet salam yada yağsız yoğurt atıştırdım.
arada kaçamaklarım oldu. mesela proteinden sıkıldığım için bir haftam karbonhidratla geçti. ancak yağsız ve abartmadan.
günlük tutuyordum fakat birkaç gündür boşladığım için buraya geçmeye karar verdim. hem okuyan veya yazan olursa motivasyonumda artar diye düşündüm.
dün eşimin doğum günüydü evvelsi günde dışardaydık ve yeme düzenime uygun birşeyler bulamadım. hem balık sofrasında hemde mangalda biraz abarttım. ondan moralim bozuk. bu sabahta yaş pasta yedim bi dilim. çünkü dün koşturmktan fırsat bulamamıştım.
yarın üç günlük kür yapmaya başlıyorum.
lahana kürü ama çok hoşuma gittiği için başlayacağım. ayrıntılarını yazarım.
hedefim 55 kiloya yani eski kiloma ulaşmak. zayıflama yolculuğumuzda herkese - ve kendime- başarılar ve bol motivasyonlu günler diliyorum.görüşürüz :)

merhaba.ben de buraya üye oldum yazmaya başlamamıştım daha. çok güzek kilo vermişsin. ben de diyet yapmaya çalışıyorum ama şuan kilom durdu.
sen çok güzel vermişsin.sen yediklerini yazarsan ben de sana katılabilirim.cuma günü tartılıcam.ben de kilomu yazarım.görüşürüz

selam teşekkür ederim cnm. evet iyi kilo verdim ama yolum daha uzun bir buçuk ayım daha var. eğer istersen birlikte devam edebiliriz tabiki.
bugün regl oldum. son iki gündür haddimi aşmamın sebebi belli oldu.
kalkar kalkmaz suyumu içtim. 2 litrelik suyumuda hazırladım.
az önce kahvaltı yaptım. 1 yumurta biraz peynir yarım domates, yuvarlak minik kanepe ekmeği ve iki ısırık simit yedim. bunları tost makinesinde kızarttım. ancak sandviç ekmeğine acılı sürdüm az bişe :( bu son kaçamağım olacak tabiki.
az sonra lahana çorbasını yapacağım. bir gün önceden yapmak gerekiyormuş.
yarın küre başlayacağım adetken daha rahat yaparım iştahım azalıyor çünkü.

merhaba canım. ben de bugün arkadaşa gittim.kısır yedim.ben de 2 gün salata yiyerek detoks yapmayı düşünüyorum.yağsız tuzsuz salata yicem.benim yürüyüş bandım var. evde 40 dakika yürüyüş yapıyorum.cuma tarılıcam bakalı ne olacak.görüşürüz

tmm cnm. ben dün akşam lahana çorbamdan içtim sadece çok hoşuma gitti tadı. bulgur yeşil mercimek ve beyaz lahanayla yapılıyor. içine yağsız yoğurtta ekledim. bayıldım tadına. istersen tarifini vereyim bundan yap salata yerine o çok güçsüz düşürür seni. sabahta bi yumurta yersin.
bugün sabah bir yumurta az bişe peynir salatalık bi ısırık simit, 2 yeşil zeytin yedim.
bende de yürüme bandı var. dün 40 dakika yürüdüm regl olduğum için. normalde 4.5ta 60 dakika yürüyorum. -sauna eşofmanıyla manyak terletiyo.-
ayın 30unda tartı günüm var. 63,5 olmam gerekiyor. 4 günüm var sabırsızlıkla bekliyorum :16:

Günlüğün hayırlısı olsun tatlım. İnşallah hep beraber başarılı olacağız. Günlüğüme beklerim. Öpüyorum.:16::16::16:

merhaba canım.bu sabah sınava gittim.kahvaltı yapmadan gittim.ılık su ve hurma yedim.biraz önce salata yaptım kendime. içine ceviz koydum.akşamda salata yicem.onun içinede yeşil mercimek ve biraz göğüs eti koyucam.birazdan da sporumu yapıcam.yarın tartılıcam.ya ben de 63 olduğum günleri göreilecek miyim acaba..canım sen çok iyş gidiosun.lütfen beni de gaza getirrrrrr

canım bikaç gün sıkı yapıcam.çünkü pazar günü kayınvalidem gelecek.1 hafta kalacak.ben dietteyim hiçbir şekilde diyetimi bozmucam.ama o gelmeden önce biraz sıkayım ki.onun yanında bukadar sıkı yapamam.onun için uğraşıyorum işte...

Günlüğün hayırlısı olsun tatlım. İnşallah hep beraber başarılı olacağız. Günlüğüme beklerim. Öpüyorum.:16::16::16:
çok teşekkür ederim cnm. ben eminim başaracağımıza önemli olan karar vermek.
merhaba canım.bu sabah sınava gittim.kahvaltı yapmadan gittim.ılık su ve hurma yedim.biraz önce salata yaptım kendime. içine ceviz koydum.akşamda salata yicem.onun içinede yeşil mercimek ve biraz göğüs eti koyucam.birazdan da sporumu yapıcam.yarın tartılıcam.ya ben de 63 olduğum günleri göreilecek miyim acaba..canım sen çok iyş gidiosun.lütfen beni de gaza getirrrrrr

canım bikaç gün sıkı yapıcam.çünkü pazar günü kayınvalidem gelecek.1 hafta kalacak.ben dietteyim hiçbir şekilde diyetimi bozmucam.ama o gelmeden önce biraz sıkayım ki.onun yanında bukadar sıkı yapamam.onun için uğraşıyorum işte...

canım bugün yediklerine bakılırsa gayet güzel gidiyorsun.Keşke sınava gitmeden önce kahvaltı edebilseydin. iyi geçmiştir umarım sınavın.
sen kaç kilo olduğunu yazmamışsın ama göz açıp kapayana kadar birde bakmışsın 63 olmuşsun. Zayıflayacağına inan yeter. ben iki ay önce 76 kiloydum. şimdi 65 kiloyum ve gayet sağlıklı bir şekilde sarkmadan daralarak zayıflıyorum. yani eski 65 kilomla şimdiki arasında çok fark var. spor çok önemli.
kayınvaliden geldiğinde sakın fazla kaçamak yapma. ben bugün alışveriş merkezine gittim ve en büyük yanlışı yaptım aç çıktım evden. ızgara tavuk, salata ve yarım porsiyon erişte yedim. lahana kürümü atlamış oldum ona moralim bozuk biraz. telafi edebilirim inş. dört günüm var.

yarın sabah tartılıcam ben de.korkuyorum.inşallah çok çıkmam.ben de akşam yemeğimi yedim.günde 3 kupa çay yeşil çay içiyorum.akşam yemeinden sonra 1 tane meyve yiyorum.inşallah hep böyle gideriz....kendine iyibak

günaydın.sabah tartıldım 71.3üm.sabah kahvaltımı yaptım.bir buçuk dilim çavdar ekmeği.peynir domates.yeşilçay.ama benim kilom durdu galiba.neden durdu .ok üzülüyorum

oo canım çok iyi ya çok kısa sürede verceksin sen bu kiloyu. sana benden bi püf noktası, sakın sık tartılma ne kadar sık tartılırsan o kadar zor veriyosun. minimum iki üç hafta ara ver tartında.
kilo vermen durmaz yağdan mutlaka verirsin ancak şişlik olabilir vucutta. tartıda ne görürsen gör motivasyonunu bozma. bi örnek vereyim
aynı gün içerisinde sabah 71 gördüm akşam 69 :D tartıda sorun olabiliyor, senin vucudun su tutabiliyor. birçok aksilik olabiliyor. motivasyonunu bozmak yok.
ben dün gece yoğurt yedim yoğurdun içine keten tohumu kattım biraz.
bide çayla iki üç dilim zeytinli galeta yedim. çok minik dilimler ancak doyurucu.
kahvaltıda çavdar ekmekli minik bi tost bi yumurta domates salatalık yedim.

teşekkür ederim canım.bu saate kadar temizlik yaptım.ben cumaları genelde temizlikle uğraşıyorum.kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim.2 tane hurma yedim.saat 15.oo gibi de keten tohumlu yoğurt yedim.akşama da makarna yapıcam ama hiç yağ koymadan yicem.yanında da bir parça balık.yeşillik falan.evet çok haklısın.haftaya cumaya kadar tartılmıcam.bugün spor yapamadım ama temizlik yaptım.akşam eşimle yürürüz.öptüm

çok ilginç bende bugün temizlik yaptım. dün çok yürüdüğüm için kalçamda bi ağrı var. o yüzden yürüyüş yapmıycam.
Bugün bende bi tuhaflık var havadan mı bilmiyorum ama çok acıkıyorum.
öğle: lahana yemeği 8 kaşık 3 kaşık yoğurt
akşam: bi tavuk budu 2 kaşık yoğurt, elma sirkeli salata
öğle yemeğimi 2de, akşam yemeğimi de 5te yedim. normalde 6-7 gibi yememe rağmen çok acıktım ve erken yedim. :(:(
yemekten yarım saat sonra, diyet tadelle yedim. umarım akşam kaçamak yapmam. yine çok acıkırsam diyet salam yoğurt falan yerim heralde.
biraz mekik çektim 100 tane falan. bide pilateste kol hareketlerimi yapıcam birazdan. içimden spor yapmak geçiyo ama vucudumun hali yok.:43:

bende yemeğimi yedim.şimdi de yeşil çay içiyorum.yürüdük biraz...yarın sporuma devam edicem.meyve yemem canım istemiyo.bakalım inşallah daha bişey yemem

dün yazamadım.
dün sabah : tost bi dilim sucuk biraz peynir ve salatalık domates
öğle: lahana yemeği.
akşam: istavrit ve salata yedim.
arada iki havuç yedim
bu sabah : 2 dilim fırında yumurtalı ekmek. iki adet biber kızartması, salatalık yedim
iki gündür ağrılarım yüzünde spor yapamıyorum ona moralim bozuk. yarın yada öbürgün isveç diyetine başlamayı düşünüyorum. 13 günlük. kilo verme işini hızlandırmam gerekiyor.
şimdilik bu kadar :)

an itibariyle 62,5 kiloyum. belimi incitip spor yapamamama rağmen çok güzel kilo vermişim. çoook mutluyum. kaldı 8 kilo.

merhaba canım.geçen hafta misafirim vardı ya hani.o gitti.ben de pazartesi tartıldım.tam bir kilo 300 gram vermişim.çok sevindim.hiç bozmamıştım zaten diyetimi.yani şuan 70 kiloyum.sen tam benim istediğim kilodasın şuan.çok sevindim senin adına. bu hafta kilo verebilir miyim bilmiyorum.reglim başladı.ama iyi gidiyor. sen neler yapıyorsun.65 olsam çok iyi olacak.günde 40 dakika yürüyüşüme devam ediyorum.lütfen buraya yzamaya devam et. öptüm.

teşekkür ederim tatlım. misafirin varken hiç bozmadan diyet yapabilmen çok güzel. azmin süper.
ben iki haftadır spor yapamıyorum daha doğrusu bu hafta yarım saat yürüyüş ancak. belim yüzünden yatağa düşmüştüm geçen hafta ama iyileşiyo çok şükür.
yediklerime gelince değişiyo aslında örneğin dün
sabah haşlanmış 1 yumurta sarısı iki beyazı,biraz light peynir üç zeytin biraz sebze yedim
akşam: 150 gram ızgara mezgitli salata yaptım.
gece arkadaşım vardı içecek konusunda biraz kaçırdım bide iki dilim light bisküvi yedim.
bugün sabah: arkadaşımla menemen yaptık. iki dilim kızarmış ekmek biraz peynir ve zeytin yedim.
öğle: biraz spagetti haşladım salata yaptım onu içine katıp yedim. çok lezizdi :56:
akşam:bi parça haşlanmış tavuk biraz light yoğurt yedim.
sende paylaş durumunu cnm. görüşürüz.

Son düzenleme:
Back
X