• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pusetle yolculuk

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
Uzun yola gidicez bebegimi araçta pusetle götürmeyi düşündüm ama 2 aylık olduğu icin henüz oturamıyor bebeği küçük olupta pusetle uzun yolculuk yapan oldu mu olduysa nasıl yaptınız ?

Saat basi bebeginizi indirip 10 15 dk mola verebilirsiniz. Biz 42 gunlukken eskisehirden istanbula gitmistik bu sekilde

Aracı siz kullanmayacaksaniz çok zor olmaz ekstra minder de alın yanınıza ara ara mindere de koyarsınız biz öyle 10 günlükler daha 10 saatlik yol yapmıştık eğer siz kullanacaksınız da saat başı durup 5-10 dk oyalanjrsaniz sıkıntı olmaz bence

Uzun yola gidicez bebegimi araçta pusetle götürmeyi düşündüm ama 2 aylık olduğu icin henüz oturamıyor bebeği küçük olupta pusetle uzun yolculuk yapan oldu mu olduysa nasıl yaptınız ?
Biz 16 saatlik yola pusetle gittik. 2.5 aylıktı sürekli uyudu zaten hiç sorun olmadı. Puseti emniyet kemeri ile sabitledik. Pusetin olduğu tarafdaki cama örtü ördüm güneş gelmesin diye. Klimayı sabit soğukluga ayarlayıp terlemesini önledik konforlu uyusun , uyanmasına engel bişey olmasın diye bu şekilde gayet iyi yolculuk yaptık. Fakat dönerken bebek 3.5 aylık oldu büyüdüğü için gündüz uyku süresi azaldığı için dönüşte çoğu kucağımda geldik. Giderken çok kolaydı, dönerken kucakta olduğu için zor oldu:)

Back
X