bizim kasım annelerinde çoktaaan pütürlüye alıştı bebekler.hala benimki gibi olanlar da var tabi.bi de benimkinin dişi d eolmadığı için şimdilik çok üzülme aşamasında değilim ama geleceği şimdiden görür gibiyim kafamçokkarıştısanırım blendırlarımız aynı bende söylediğini deniycem.belki faydası olur.sen acele etme bence 8 aylık degilmi bebegin bence daha vaktin var..
4 yaşında hala pütürlü şeyleri yemekten zorlanıyor da ne demek anlayamadım.hala püre gibi mamalar mı yediriyorsunki?o yaştaki bir çocuk aileyle sofraya oturup herkes gibi yemez mi yemeğini?en azından benim bugüne kadar grdüğm çocuklar öyleydi CADIARZUBenimki 4 yaşında pütürlü şeyleri hala yemekte zorluk çekiyor çünkü ben küçükken herşeyi ezip verdiğim için öğle alıştı.Yemek onu yiyor omu yemeyi yiyiyor orasını allah bilir.Her ay hastanedeyiz.Benden tavsiye kesinlikle öğle alıştırmayın annelerimiz bizi nasıl büyüttü allah aşkına blendırla mutfak robotlarıylamı büyüttü ben çok itina ile büyümedim ama hastane nedir bilmem.
merhaba kızlar;12 aylık bir oğlum var hala pütürlü yiyemiyor.sürekli aynı şeyleri yemek istiyor süt,yogurt,meyve püresi, danino ve çorba çeşitleri yiyor.meyve püresi kavanozda olanlardan evde sadece muz püresini yiyor.daha bu güne kadar eline bir şey alıp agzında gevelemedi.az az pütürü arttırdım olmadı ,aç bıraktım olmadı... bir doktorun dediği digerini tutmuyor.biri zamanla alışır derken digeri aç bırak diyor ,bir digeri az az pütürü arttır diyor .sonuçta hiç birinden sonuç alamıyorum.deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var bu ay hiç kilo almadı ve boyu uzamadı çok canım sıkılıyor.mafoldumben gerçekten zamanla alışırmı yada nasıl alıştırıcam 5 tanede dişi var.eskiden dişi yok nasıl yesin falan diye kendimi avutuyordum..deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?