pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanma o kadında ikinci kadın olduğuyla kalsin onları sevindirme zaten sen uzgunsun

Sen de mi boşanıyorsun? Hiç haberim yok ya, utandim kendimden.. Ne oldu, sana ne yaptı bu saçma erkek milleti?

Kizacaksin bana ama iyi ki eski esin cok kararli ve net bir sekilde bosanmak istiyor, iyi ki hic geri adim atmiyor, pismanim demiyor.
Cunku ailen de arkanda degilken, esinin ozurleri yanlis bir karar verip ona geri donmene neden olabilirdi. Sonra ömür boyu ihanet, guvensizlik, mutsuz bir evlilik, hayatin mahvolacakti.
Simdi ise önünde belirsiz ama senin şekillendirebilecegin koskoca bir hayat var, ne yasarsan yasa, orta yaslarda evde baska kadinlarin yatagindan cikip gelen kocasini bekleyen, hicbir guvencesi olmayan, yeni bir hayat kurmak icin gec kalmis hisseden bir kadin olmaktan iyidir. O kadin sen olma, gencken kendine bir hayat kur ve bu adamdan sonsuza kadar kurtul.

sakın öyle çok çabuk anlaşmalı boşanmayın. hakkınız olan her şeyi alın. her iki tarafa da tazminat davası açın.
ben bunları bilip de yapmadığıma öyle pişmanım ki, o kadınla evlendi ve kadın eline fırsat geçer geçmez evladıma yapmadığını bırakmadı.

Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Allahım pislik onla bunla herkesle düşüp kalkan kim istese önüne yatan bir kadın için mi bu yuva yıkma kafam almıyor ya.
Altında kalsınlar o yıkılan yuvanın. Mutlu olacaklarını mı sanıyorlar acaba çok merak ettim.

Kahve,
Hiç gelgit yaşama,iyi anılar gelse de aklına bu iyi anıları kim yerle bir etti? Kim senin kalbini ve gururunu kırdı? Bu durumda mağrur ve katı olması gereken kişi sensin o adam değil,sakın ama sakın hayiflanma çünkü belki de hayatının en doğru şeyi olacak bu boşanma..
Düşünsene adam yalvarıp yakarıp seni ikna etseydi başka bir tene değen o adamla yeniden başlayabilecek miydin biseyler yaşamaya.. Ayrıca hep şüphe halinde olup paranoya yapacaktın herşeyi, en önemlisi de kendine saygını yitirmiş olacaktın..

O yüzden bu geçiş dönemini atlatıp kendine geldikten sonra herşey daha güzel gelecek sana..Güçlü ol,kararlı ol,ikilimde kalma..

Benim aklımda sizin mesleğiniz var, atama bekliyorsunuz gibi kalmış. Mesleğiniz yoksa bile siz azminizle onu da yaparsınız eminim. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Merhaba kahvekokulukadın
Bir devlet kurumunda görev yapıyorum. Boşanma danışmanlığı ve terapileri yapıyoruz. Bazı ailelerim var (birlikte çalıştığım aileler), ben çocukları için görüşmeler yapıyorum misal, ama o kadınların eşleri ile olan problemleri görüyorum. Bişey demiyorum, bu süreçte kendisi güçlenince sıyrılmak istiyor onu esir tutan adamdan.. Ve gözlemlediğim kesin karar vererek boşanan (boşanması için ciddi sebepleri olan bireyler) kadınlar yeni hayatlarında daha mutlu oluyorlar. Daha güçlü bir kadın haline geliyorlar. E düşünsene her gün kafadını yorduğu, evliliği kurtarmak için ne yapmalıyım diye düşündüğü, çocuğunu bu gerginliklerden uzak tutmak için çabaladığı günler geride kalıyor. Boşanana kadar hep iyi anıları gçreceksin, aslında bu adamın iyi huyları da vardı diyeceksin, birbirinizi sevdiğiniz ve sözler verdiğiniz zamanlar gelecek, belki bir an sana gülerek baktığı bir an resim karesi gibi gözlerinin önüne gelecek.. Boşandıktan sonra "oh be!" Diyeceksin.. Mutlu olduğun cümleleri içeren iletileri okuyacağız biz de burada

5 ay önce aldatıldığımı öğrenerek boşandım. 1 aylık çok yıpratıcı bir süreç yaşadım. Acaba olur mu boşanayım mı boşanmayayım mı. Ama baktım hazmedemiyorum, baktım adam pişman değil hepsi lafta. Pişkin pişkin her erkek aldatır diyor bana. Ayrıldık diyor ama ayrılmadığına dair güçlü bir his içimde. Bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşandım. Psikolojim kaldırmayacaktı o süreçte. 2 küçük çocuğum var onlarla ilgilenemiyordum.

Ama boşandıktan sonra o kadar rahatladım ki. O süreç o aşağılık adamla uğraşmak beni çok yıprattı. Günlerce uyuyamadım, 8 kg verdim o süreçte. Şimdi kafam çok rahat. Olanları unutmak mümkün değil ama gönüllü kölelikten enayilikten kurtuldum. Tatile bile gitmeden biriktirdiğim paraları o adi kadınla 1 ayda yedi hem de çocuklarına 5 kuruş vermedi boşanırken.

Çok ucuz kurtuldular ama ben de kendimi kurtardım bir an önce. Allah'a havale ettim ikisini de. Benim gücüm yetmez onların kötülüklerine.

Ama şunu bil ki, ilk zamanlar zor olsa da birkaç ay sonra çok huzurlu olacaksınız. Evde durmayın bu süreçte , arkadaşlarınızla yada yalnız gezin tozun. Hayatın o olmadığını görmek bana çok iyi geldi mesela. Sadece zaman gerekiyor size. İnşallah bir an önce atlatırsınız

Ailene o kadar kızıyorumki seni çok merak ediyordum, ailene saçma sapan bişey mi anlattı başta baban destek verirken nasıl olurda fikrinden döner...
İnsana en koyanda onu kendin seçiyosun eş olarak ailende sen kendin buldun biz seni uyardık diyoya en çokta o dokunuyodur insana, hiç oğlunun resimlerini falan atma ara konuştur ama yüzüne hasret kalsın pislik hakkında hayırlısı olsun

cok yıpratıcı bı surece gırıyorsun
yenı abım esınden bosandı ( tamamen abımın esseklıgınden gerceklesen bı bosanma)
herkes ıcın yıpratıcı zor oluyor
senın kararın dogru bı karar oldugu ıcın daha kolay atlatırsın
daha fazla sans verıp kendını daha cok yormadın cunku
gecıcek bu gunler

Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
hiç üzülme (konularının hepsini okudum )
boşuna dememiş atalarımız '' gün gelir devran döner.. ''
o adam sana bunu yaptığına bin pişman olacak ama sen zaten güzel yerlerde olacaksın ..inan ki herşey değişir..nasıl olduğunu dahi anlamazsın

Gecen yil kuzenimin esi evi terketti 6 ay kuzenim hic aramadi cocugunu dahil.esiniz gibi bitsin bu is hemen bosanalim diyordu.
Suclu tammen kendi iken gonulnalmak bir tarafa cocugunu dahi hic aramadi.
6 ay sonra memelekete donunce cocugunu gordu ben bosanmam diye kizin kapisina dayandi yalvrdi af diledi ama esi affetmedi.
Esinizde su an olayin sokunda suclu tarafken zeytinyag gibi uste cikiyor bir cok pisman olacak.

Bizi bir anda sildirecek biri var hayatında demişsin ya offff off. Ben de çok yandım. Ben yanarken geceler boyu uyuyamazken o ve aşağılık sevgilisi bir aradaydı. Kadın bir de utanmadan benim arabamda resim çekilip whatsup resmi yapmıştı. Çok zor çok. Benim 1 yaşındaki kızım dışarda gördüğü adamlara baba diyor. Bunlar Nasıl mahluklar böyle çocuklarına dahi acımıyorlar.
Ben atlattım şükür daha iyiyim. Umarım siz de bir an önce kurtulur ve atlatırsınız

Seni mutlu edecek ne varsa ona yoğunlaş. Evladınla geçireceğin güzel zamanları düşün.
Bakım yaptır. Kendini şımart. Güzelsin. Daha da güzelleşeceksin. Alışveriş yap, kitap oku. Bol bol kitap oku. Başka hikayeleri okudukça kendi hikayesinden uzaklaşır insan.Aynaya bak, sev kendini. Rabbimin can verdiği o bedeni üzme, sev.
Ağlamak istediğinde ağla. Güçlü görünmeye çalışma. Ağladıkça, gerçek duygularını yansıttıkça göreceksin, güçleneceksin.
Uykuya dalmadan önce, uyanınca ilk aklına o gelecek bir süre. Kendini zorlama, bırak düşün. Sinirleneceksin, üzüleceksin, bazen güzel anları düşünüp gülümseyeceksin. Ama inan zamanla geçecek.Her geçen saniye seni iyileştirecek.

Allah yardımcın olsun canım benim.. Pişman olsa tövbe ettim dese bi şans daha ver dicem ama pişkin köpek onu bile yapmamış. Rabbim hayırlı sebepler versin o hayvanı köpekler gibi pişman etsin inşaallah.

Ailen arkanda değildi hatırladığım kadarıyla,yine de boşanman çok doğru karar.

Eşin başta sanki boşanmamak için ikna etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam şayet,birden onun bu kadar katı olması tuhaf geldi.

Alışkanlıklar vazgeçmeye engel olabiliyor ama bu da geçer deyip önünüze bakın.Hayırlsıı olsun

Uzulme guclu bı kadınsın bır cok kısı senın durumunda gerı adım atarddı sen yapmadın helal olsun... Insallah bundan snra hersey daha ıyı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…