Üzülme kahve,
Hem boşanmalara bakıyorum.
Hem de boşanma arefesindeyim.
Benim için çok daha zor.
Evet, gerçekten çok koyuyor insana.
Hele bazen nasıl olabilir lan bu moduna da girmiyor değilim.
Geçecek elbet, geçecek.
En başta kestirip atmalıydım, işk hatasında affedince daha büyüğünü yapıyor diyorsun. Daha önce de aldatmış mıydı seni?Ben en başta kestirip atmaliydim da işte kör olası vicdanim acidim köpeğe
Allahım pislik onla bunla herkesle düşüp kalkan kim istese önüne yatan bir kadın için mi bu yuva yıkma kafam almıyor ya.Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Aile konusunda kesinlikle haklısınız, onların destek olduğunu bilmek gerçekten bir başka oluyor ama konu sahibinin avantajı, benim dezavantajım; meslek sahibi olması-benim olmamam. İnanın kişi kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa çok büyük rahatlık.
Ne diyebilirim ki herkesin bir eksiği, bir fazlası var. Aldatılmış olmanın acısı da illa ki başkadır. Allah yardımcısı olsun, umarım bu süreç daha sancılı bir hal almaz.
hiç üzülme (konularının hepsini okudum )Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Kizacaksin bana ama iyi ki eski esin cok kararli ve net bir sekilde bosanmak istiyor, iyi ki hic geri adim atmiyor, pismanim demiyor.
Cunku ailen de arkanda degilken, esinin ozurleri yanlis bir karar verip ona geri donmene neden olabilirdi. Sonra ömür boyu ihanet, guvensizlik, mutsuz bir evlilik, hayatin mahvolacakti.
Simdi ise önünde belirsiz ama senin şekillendirebilecegin koskoca bir hayat var, ne yasarsan yasa, orta yaslarda evde baska kadinlarin yatagindan cikip gelen kocasini bekleyen, hicbir guvencesi olmayan, yeni bir hayat kurmak icin gec kalmis hisseden bir kadin olmaktan iyidir. O kadin sen olma, gencken kendine bir hayat kur ve bu adamdan sonsuza kadar kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?