qizemm'in Diyet Günlüğü

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
bende kilo takıntılı bayanlardanım..ve ınsanın yaşam tarzını kilo çok etkiliyo ben bundan 1 sene önce 67 kıloydum 55 kıloya kadar düştüm..ama hiçbişey yemeden sadece light süst ve light bisküvilerle...kilo verdım mı evet verdım ama yemeye basladıktan hemen sonra aldım kıloları ve suan 67 kıloyum=(( ve ınanın morelımı cok bozuodu bu durum yaklasık 5 gundur dıyet yapıyorum 70 den 67 düştüm..+ sabahları mekik
çekiyorum evde.. okul tatıl oldu için evdeyım ve hareketsiz bayanlar için spor sart..yoksa cok az verıyosunuz kıloları listem şu sekılde

sabah
süt ,light bisküyogu
öğle
salata,yoğurt

akşam
salata ,yoğurt 2 dilim ekmek çorba (bi kase)
,
çok acıktıgım zamanlardada erik yedim 3 -4 tane bu kadar..hedefim 62 olmak şimdilik allah hepimize kolaylık versin :delphin:

aslında en başta iyi görünüyor ama çok sağlıksız bir kilo verme tarzı bence bu. bana kalırsa hergün yine normalde yediklerini ye ancak yarısı kadar. böylece hem sağlıklı bir şekilde kilo verirsin hem de aç kalmazsın.

evet canım değil ama hızlı kilo vermek zorundayım..zaten 15 gün kadar uyguluyorsun bu diyeti sonra sen kendin yavas yavas yemek eklentisi yapıcaksın

canım dedim gibi kısa dönem lik bir diyet bunu sürekli sürdüremezsin zaten..ben kendimi vucudumu bildim için zor kilo veren bi metabolizmam var o yüzden bu diyeti oluşturdum kendime..

canım aslında sana diyetten başka birşey de önerebilirim.ben 15 yaşındayım. ben 2 hafta önce annemle birlikte sakarya/akyazı/ kuzuluk'ta ihlas termal tesislerine gittim. (yani kaplıcaya). kuralına göre belirli saatlerde, belirli sürelerde girdim kaplıcaya. kilo vermedim fakat vücudumun sıkılaşmaya başladığını farkettim. ve gerçekten sadece kiloya değil çoğu şeye de faydası oldu. ayrıca fiyatı da uygun. orada ne kadar kalacaksan kiralayabileceğin evler var. 1 haftalık 80 lira herşey dahil. ister 1 kişi git ister 15 kişi aynı fiyat. istersen ailenle bir konuş

şok diyet gibi ama 15 gün hımm bence acil olanlara iyi bir öneri spor yaptığı için pek de kas kaybı olmaz bence ;))

:34:
Banada çok sağlıklı bir diyetmis gibi gelmedi, umarım bu diyete devam etmiyorsundur. Bu diyet isi sabır gerektirir verdiğn kiloları geri almak istemiyorsan yeterli ve dengeli beslenmen en doğrusu olacaktır.

Sağlıklı günler.

kalıcı ve sağlıklı zayıflamak için bir ayda en fazla 4 kilo vermek gerekiyormuş.5 günde 3 kilo fazla.
fazlasıyla almazsın inşaallah

bence kahvalyıyı ıyı yapmak gerekıyor.aksam en gec 5 gıbı cok agır olmayan bır aksam yemegı ve gece ac uyumak ınsanı yıpratmadan ve kalıcı olarak zayıflatıyor.kahvaltıya agırlık verelım bence

Back
X