Queen D'nin Diyet Günlüğü

QueenD

1 Ocak 2013 / 70 Kilo
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.406
1
66
İstanbul
Merhaba kızlar. Nick değiştirmemi bahane ederek yeni bir diyet günlüğü açtım. Hemen bilmeyenler için kendimi anlatayım. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum, bazen başarılı oluyorum (da başarımı koruyamıyorum) bazen ise birkaç günde pes ediyorum. İradesizim, istikrarsızım.:26: Artık kendimden utanır hale geldim, başarısız olmaktan bıktım.
Hayatımın dönüm noktalarından birine doğru yaklaşıyorum. Bu sene kendimde ve hayatımda çok büyük değişiklikler, gelişmeler olacak. Bu süreçte aynı zamanda zayıflamak hayallerime kavuşmak istiyorum. :26:
İstediğim gibi alışveriş yapmak, istediğimi giymek, havalı havalı sokaklarda salınmak ve bana acıyan herkesi kıskançlıktan çatlatmak istiyorum.
Herkese, öncelikle kendime kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunun için gerekli psikolojik desteği de burada elde edebiliyorum.
Umarım topiğimde güzel bir ortam oluşturur, bol bol konuşup birbirimizi motive ederiz. Gün gün menülerimizi yazıp, içeriklerini yorumlayacağımız, hatalarımızı görebileceğimiz, tavsiyeler alabileceğimiz, kendimizi kontrol etmememize yardımcı olacak bir topic olsun...

Sevgiler.

:97:HEDEF:97:
1 Ocak 2013: 73 - 70 kg
1 Şubat 2013: 68 - 65 kg
28 Şubat 2013: 60 - 63 kg
1 Mart 2013: 60 kg
1 Nisan 2013: 57 kg
1 Mayıs 2013: 55 kg

KİLO BİLDİRİMLERİM
1. Gün (8 Ekim Pzt.)
84.0 kg
:18:

8. Gün (15 Ekim Pzt.)
82.5 kg
:81:

15. Gün (22 Ekim Pzt.)
81.0 kg
:128:

22. Gün (29 Ekim Pzt.)
80.3 kg

37. Gün (13 Kasım Salı)
79.3 Kg

47. Gün (23 Kasım Cuma)
77.6 Kg
:125:

Son düzenleme:
İnşallah bir kaç gün içerisinde işe başlayacağım. Sezonluk bir iş olduğu için bir ay kadar çalışacağım. Diyetime de yarın başlıyorum. İş ile birlikte hayatımı düzene sokarken araya diyeti de ekleyip iyice toparlanacağım. İkisini bir arada yürütmek için azimle çalışacağım. Zaten bu aralar iyice depresyondayım ne kimseyi görmek istiyorum ne de insan içine karışmak istiyor canım. İş saatlerim fazla olduğu için bir taraftan gizli gizli zayıflarken bir taraftan para kazanıyor olacağım. Yani inşallah öyle olur, planım bu..
Bu yaz, iki ay yeni evime çıkmak için para biriktireceğim için spor yapamayacağım. Ama ikinci aydan sonra sıkı bir spor programı hayatıma dahil olacak.
Çok kilo aldım, verdiğim kiloları bile geri aldım. Artık yeter! Nefsimi kontrol etmeyi öğrenmenin zamanı geldi..!

tuhaf yok artık queen var demek nerelerdesin

sen de benm gbi hiç bie sey yapmamışsın taa 2013e sarkmışsın

tatildi gezmeydi derken 60 olmuşken 62ye cıktım ben de

oysaki yeni eğitim yılına bu işi bitirip girmeyi planlamıştık hatırlıyor musun:2:

neyse ben açmayı düşündüm yeni bir günlük ve yeniden başlıorum.

iradesizim. istikrarsızım.

ama umarım bu kez olur.

görüşelim ortak

Canım valla aynen bende bu huylarımdan çok utanıyorum dedim ya artık bir şeyler yapamazsam iyice depresyona gireceğim. Olsun bitsin de ne zaman olursa olsun canım ya

Canım valla aynen bende bu huylarımdan çok utanıyorum dedim ya artık bir şeyler yapamazsam iyice depresyona gireceğim. Olsun bitsin de ne zaman olursa olsun canım ya

aynen canım benim de hiç acelem yok olsun ayda 1 kiloya da razıyım

Günaydın herkeseee Yeni bir güne sağlıklı beslenmeye başlayarak merhaba dedim. Ama daha "diyet" yapmıyorum. Sağlıklı besleniyorum. Yarın sezonluk bir işe başlayacağım. Bu iş bir ay sürecek. Bittiği gibi diyetisyene başlamayı düşünüyorum. Yani bir ay kadar sağlıklı beslenerek kilo vereceğim.:109:

KURALLAR
Sağlıklı ve düzenli beslenilecek.
Az yağlı, az tuzlu ve az şekerli besinler tüketilecek.
Ana öğünlerden önce 1 lt su içilecek.
Büyük oranda çiğ sebze ve meyve tüketilecek.
Her gün bir bardak yeşil çay ve 2 kuru kayısı tüketilecek. (metabolizmayı hızlandırmak için)
Her gün bir tutam limonlu maydonoz tüketilecek. (yağ yakımını hızlandırmak için)
Öğle ve akşam yemeklerinde ya "sebze yemeği + çorba + yoğurt" yada "et + salata + çorba" menüleri tüketilecek.​

23.7.12
Öğle:
14:30
1 kibrit kutusu süzme peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates, 1 kırmızı biber
1 yarım haşlanmış patates

Zayıf ve güzel bir kız olabileceğimi düşünmek bile çok huzur ve mutluluk verici..

23.7.12
Akşam:
1 porsiyon fırında türlü
2 kaşık yağlı yoğurt
1 kase salata (yağlı, tuzlu)

kahvaltını 14,30da yapman olmamaıs tatlım bak ben sana benım zayıflama dıyetındeyken dıyetısyenın verıdgı lısteyı yazıyım...

kahvaltı.8,00/9,00.2 dılım esmer ekmek+1kk peynırlıght+doates salatalık+cay

ara 10,00..1 porsıyon meyva tek cesıt

öğle..12,00/12,30..4 kasık sebze yemegı+salata+lghtyogurt+2 dılım esmer ekmek+2 kofte buyuklugunde beyaz et ısgara yada haslanmıs yada fırında

ara..15,00..1 porsıyon meyva

aksam..öğlenın aynısı

sebze yemeklerıne 1 tatlı kasıgı yag konucak ve haftada bır haslanmıs yumurta ve kırmısı et yıyebılırsın haslanmıs yumurta yedıgın gun beyaz peynır yenmeyecek...gunde en az yarım saat kosar gı yurunecek ve en az 2lt su ıcılcek

bu dıyetı uyguladıgım donemde 2 ayda 10 kılo verdım kalıcı olarak.....haftada bırde olsa tatlı falan yok..yalnız odulun olabılr mesela 5 kılo verdıkten sonra 1 top dondurma veya 1 porsıyon sutlu tatlı...haftada rahat 1 kılo verıyosun canım haberın olsun hıc ac kalmıyosun emın ol dıyet yapmıyosun saten saglıklı beslenme bu lıse ve herkese verılen bı lıste bu....

Evet canım çok idealmiş aslında. Ya ben dün çok geç uyandım da o yüzden geç yedim tatlım. Artık bunu yapmaya çalışacağım elimden geldiğince..

Günlükcüğüüümm yeni işimi başladığım gibi bıraktım. 12 saat gece vardiyasında çalışamam ben yahu. O arada üç gündür diyette yapmadım. Okadar yorulmuşum ki doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum. Kollarım çok ağrıyor bir şey taşıyamıyorum. Bugün biraz dinleneyim yarın tekrar başlayacağım.

verirsin tatlış dert etme ya kilo senden korksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…