Canım valla aynen bende bu huylarımdan çok utanıyorum dedim ya artık bir şeyler yapamazsam iyice depresyona gireceğim. Olsun bitsin de ne zaman olursa olsun canım yatuhaf yok artık queen var demek nerelerdesin
sen de benm gbi hiç bie sey yapmamışsın taa 2013e sarkmışsın
tatildi gezmeydi derken 60 olmuşken 62ye cıktım ben de
oysaki yeni eğitim yılına bu işi bitirip girmeyi planlamıştık hatırlıyor musun:2:
neyse ben açmayı düşündüm yeni bir günlük ve yeniden başlıorum.
iradesizim. istikrarsızım.
ama umarım bu kez olur.
görüşelim ortak
Canım valla aynen bende bu huylarımdan çok utanıyorum dedim ya artık bir şeyler yapamazsam iyice depresyona gireceğim. Olsun bitsin de ne zaman olursa olsun canım ya
​Aman aman sonunda kurtuluş varsa artık her çileyi çekeceğim ve sonuna kadar sabırla bekleyeceğim vallahiaynen canım benim de hiç acelem yok olsun ayda 1 kiloya da razıyım
​Aman aman sonunda kurtuluş varsa artık her çileyi çekeceğim ve sonuna kadar sabırla bekleyeceğim vallahi
Tam tersine akışına bırakmamaktan bahsettim tatlımbu kadar da akışına bırakmamak lazım ama
Evet canım çok idealmiş aslında. Ya ben dün çok geç uyandım da o yüzden geç yedim tatlım. Artık bunu yapmaya çalışacağım elimden geldiğince..kahvaltını 14,30da yapman olmamaıs tatlım bak ben sana benım zayıflama dıyetındeyken dıyetısyenın verıdgı lısteyı yazıyım...
kahvaltı.8,00/9,00.2 dılım esmer ekmek+1kk peynırlıght+doates salatalık+cay
ara 10,00..1 porsıyon meyva tek cesıt
öğle..12,00/12,30..4 kasık sebze yemegı+salata+lghtyogurt+2 dılım esmer ekmek+2 kofte buyuklugunde beyaz et ısgara yada haslanmıs yada fırında
ara..15,00..1 porsıyon meyva
aksam..öğlenın aynısı
sebze yemeklerıne 1 tatlı kasıgı yag konucak ve haftada bır haslanmıs yumurta ve kırmısı et yıyebılırsın haslanmıs yumurta yedıgın gun beyaz peynır yenmeyecek...gunde en az yarım saat kosar gı yurunecek ve en az 2lt su ıcılcek
bu dıyetı uyguladıgım donemde 2 ayda 10 kılo verdım kalıcı olarak.....haftada bırde olsa tatlı falan yok..yalnız odulun olabılr mesela 5 kılo verdıkten sonra 1 top dondurma veya 1 porsıyon sutlu tatlı...haftada rahat 1 kılo verıyosun canım haberın olsun hıc ac kalmıyosun emın ol dıyet yapmıyosun saten saglıklı beslenme bu lıse ve herkese verılen bı lıste bu....
Günlükcüğüüümm yeni işimi başladığım gibi bıraktım. 12 saat gece vardiyasında çalışamam ben yahu. O arada üç gündür diyette yapmadım. Okadar yorulmuşum ki doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum. Kollarım çok ağrıyor bir şey taşıyamıyorum. Bugün biraz dinleneyim yarın tekrar başlayacağım.
Aynen öyle canım ya. Allah bana sabır versinverirsin tatlış dert etme yakilo senden korksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?