Queen D'nin Diyet Günlüğü

ben hala devam ediyorum canım 11 kg verdim toplamda.1-2 kg kaldı sonra sabitlemeye geçicez inşallah
Ay maşallah canım benim. Darısını başıma versin ama okadar iradesiz biriyim ki istikrarla ilerleyemiyorum. Küçük şeylere takılıp düzenimi bozuyorum bırakıveriyorum:26::26::26::26:

08.10.12
Sabah:
2 bardak su
1 fincan sade kahve
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kadar yağlı, tuzlu beyaz peynir
3 siyah zeytin
Bolca yeşillik (marul, roka, salatalık)

Bugün öğle yemeğimi yedikten sonra spora gideceğim. Bugün ne okul ne de iş var. Rahat rahat sporumu yapar evime gelirim.

Spora gitmeye üşeniyorum. Hastayım, hava soğuk, tembelin tekiyim:26: ama yinede sporuma gideceğim.

8.10.12
Öğle: (13.30)
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlanmış domates soslu karnıbahar
2 yemek kaşığı yağlı yoğurt

8.10.12
Ara (16.00)
2 bardak su
4-5 küçük boy kepekli galeta
1 orta boy sarı elma

8.10.12
Ara (17.30)
4 kuru kayısı
3 küçük galeta
1 bardak sade kahve

8.10.12
Akşam: (19.30)
(Öğle ile aynı)
2 bardak su
1 kase limonlu mercimek çorbası
5 yemek kaşığı domates soslu karnıbahar
2-3 yemek kaşığı yağlı yoğurt

Bugün de bitsin hayırlısıyla ilk günümün şerefine mutlu olayım azıcık. Son ilk günüm olsun bu!

9.10.12
Sabah: (09.00)
2 bardak su
1 kibrit kutusu kadar yağlı, tuzlu beyaz peynir
4 siyah zeytin
Biraz yeşillik (marul, salatalık)
Biraz kırmızı sebze (biber, domates)
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak sade kahve
1 şeker kaşığı pekmez

Bu sabah bir hata edip tartıldım ve hiç hoşuma gitmeyen bir sonuçta karşılaştım. Nedenini bilmiyorum ama elbet bir nedeni vardır çünkü dün çok da olmasa da güzel bir şekilde diyet yaptım, sporuma gittim.:44: insanın metabolizması sürekli dalgalanıyor bu yüzden sürekli tartılmak moral bozucu olabilir. Bugünden itibaren 1 ay boyunca tartılmayacağım.
Haftanın 4 günü spora gideceğim, düzgün bir şekilde diyet yapacağım. Hafta 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum ve bunu başarabileceğime inanıyorum. İlk etapta diyete iyice alışana kadar tartılmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…