Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
290
103
34
arkadaşlar merhaba ben 1,5 yıllık evliyim aslında 2 yıllık evliyim resmiyette ama ilk beş ayını vajinismus olarak geçirdim sonra şüküre atlattım ve pco var şuanda adet tedavisi görüyorum kısmetse kasımda aşılama yapılacak kasımda olma sebebi de sınavım var o ay o bitsin inşallah sonrasında aşılama olcak kısmetse şimdi tabi bir çok aşamadan geçtim ben daha öncesinde bir dolu testler yapıldı rahim filmi eşimde problem yok ben de adet düzensİzliği ile devam eden pcodan dolayı bebiş henüz olmadı ama her test yapıldı kısmetse kasımda aşılama yapılacak bunları en başta anlatmakta istedim şimdi ise eskisi kadar bebek konusunu kafama takmıyorum ama ne zaman bir bebekli aileye denk gelsek bir arada olduğumuzda bebek eksikliğini ve artık olmasını istediğimi o zaman anlıyorum ve geçen mesela görümcemgil geldi yatılı ve ertesi gün gezdik 6 aylık oğluna bebek mağazasından bişeylet aldık o andaki duygumu tahmin ediyorsunuzdur ama görümcem art niyetle gidelim mağazaya alalım demedi öyle birisi değildir hava atan vs yani bebek konusunun geçtiği yada öyle bebekli ortamda nasıl davranmalıyım? Tamam kasımda aşılama yapılacak evet inşallah Rabbim nasip eyler birde eşimin memleketi küçük yer millet daha yok mu diye sormasından sıkıldım ne yapmalıyım arkadaşlar? Böyle durumlarda yada böyle ortamlarda?

Benimde cocugum yk 2 yildir evliyiz esim istemedigi icin yok bu arada. Ne zaman bir cocuklu aile gorsem icim burkuluyor aynen onceden cok takiyordum smdi kafamdan attim sayilir. Bebekli arkdslarla gorusmek istemiyordum resmen .Suan daha iyiyim kismet diyorum Allah verecegi zamani biliyor diyorum boylede mutlu olmaya calisiyorum . sende oyle yap yani ya omur boyu cocugumz olmazsa bu uzuntuyle hayatimizi hebami edecez. Etmeyelim Allah nasip ederse olacak hepsnin bir zamani var normal davran cocuklu ailelere evlenmeden onceki gibi. Alisverislerine ortak ol abartmamak kaydiyla cocuk muhabbetide yap tbi kendini uzmeden disariya da cok istekli gorunmeden. Cunku bazen o istekli hallerimize aciyip aaaaycnm bilmem ne sacma sacma konusuyorlar aciyolarmis gibi . cok sinirim bozuluyo o durumlara :D oyle yani canim kismet hersey cok takarsak olacagi vrsa da olmuyor

Soranlara allah mezramdan nasip ederse o zaman diyerek gereken cevabı verin
Diğer meseleye gelince olduğunuz gibi davranın
Belki alınganlık yapabilirsiniz şu an ki psikoloji ile takmamaya çalışın
Olduğunda da olmadığında da bir hayır olduğunu unutmayın
Rabbim kimseyi aratmasın ne diyelim

arkadaşlar merhaba ben 1,5 yıllık evliyim aslında 2 yıllık evliyim resmiyette ama ilk beş ayını vajinismus olarak geçirdim sonra şüküre atlattım ve pco var şuanda adet tedavisi görüyorum kısmetse kasımda aşılama yapılacak kasımda olma sebebi de sınavım var o ay o bitsin inşallah sonrasında aşılama olcak kısmetse şimdi tabi bir çok aşamadan geçtim ben daha öncesinde bir dolu testler yapıldı rahim filmi eşimde problem yok ben de adet düzensİzliği ile devam eden pcodan dolayı bebiş henüz olmadı ama her test yapıldı kısmetse kasımda aşılama yapılacak bunları en başta anlatmakta istedim şimdi ise eskisi kadar bebek konusunu kafama takmıyorum ama ne zaman bir bebekli aileye denk gelsek bir arada olduğumuzda bebek eksikliğini ve artık olmasını istediğimi o zaman anlıyorum ve geçen mesela görümcemgil geldi yatılı ve ertesi gün gezdik 6 aylık oğluna bebek mağazasından bişeylet aldık o andaki duygumu tahmin ediyorsunuzdur ama görümcem art niyetle gidelim mağazaya alalım demedi öyle birisi değildir hava atan vs yani bebek konusunun geçtiği yada öyle bebekli ortamda nasıl davranmalıyım? Tamam kasımda aşılama yapılacak evet inşallah Rabbim nasip eyler birde eşimin memleketi küçük yer millet daha yok mu diye sormasından sıkıldım ne yapmalıyım arkadaşlar? Böyle durumlarda yada böyle ortamlarda?
Biraz başbaşa vakit geçirmek istedik evliliğin tadını çıkarıyoruz yeni yapmayı düşünüyoruz de kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Allah gönlüne göre versin inşallah olur:KK200:

zamanı gelmedi deyin ya sinirleniyorum böyle etrafın baskısına, onlara ne. siz doğru zamanda yaparız deyin

Back
X