Ah be kızım çok küçük evlenmişsin sende acelen neydi de erken yaşta evlendin...
Sana bir anne tavsiyesi o evden ayrılmadıkça senin tedavin bitmedikçede sakın olaki evlat sahibi olmaya karar verme sakın..
Herşeyin düzene girsin anne olmayı ozaman düşün,yaşında şu anda anne olmak için çok erken daha..
Umarım sağlığın düzelir bir an önce...
ftr merkezine de mi ücret ödüyorsunuz?
annem vermek ıstemedı babam arsı cıktı kacarım deyınce razı oldula ımxzayla nıkahım oldu anne baba ımzasıylacanım sen o yaşta resmi nikahla mı evlendin?
nasıl oldu bu?
ailen nasıl izin verdi ya,hayre birşey..şimdi en çok onlara kızdım ben,yazık değil mi sana?bekle deselerdi..
fıızk tedavıye oduyoruz ucret ozel sıgortam bazı ıhtıyacları karsılamıyor
sen eşinin üstüne sigortalı değil misin? dediğin gibiyse seans başına en asgari 120-150 ödemen gerekir -ki hafttada en az 2 gün alsan yine maaş yetmez
eşin evde yokken sana kim bakıyor peki?
Zavalli anne ve baba.
Sen onlari mutsuz ettigin icin, seninde bu hayatta mutlu olman biraz zor görünüyor canim.
Cünkü anne ve babani cok üzmüssün.
Allah düsmanima bile senin gibi evlat vermesin.
arkadaslar rıca ederım hakaret etmyın benım annem bamdan esımden yana cektıgım yok benım gıbı evlat vermesınmıs ıstemeyen cevap vermez sevdım evlendım mtluyum derdımı paylasmak ıstedım bazı arkadasların etmedıgı hakaret kalamdı ben bunları hak etmıyrm ıstemeyen yazmaz ben ablalarımdan fıkır tavsıye almk ıstıyrum lutfen hakaret etmeyın
Ne demek ya, 16 yasinda anneyi ve babayi evlenmek icin zorlamak, ne demek?
Hic onlar icin üzülmedinmi?
Seni doguran büyüten annene acimadinmi?
Seni büyüten bu aileye bu acilari cektirip nasil yasiyorsun?
Okulunu yapsaydin, okuluna deger verseydin, simdi daha iyi yerlerdeydin.
Zoruna gitti degilmi dogrulari yazinca?
Bu sorduklarima bir cevabin bile yok senin degilmi?
O anneye ve babaya cok acidim, Insallah öteki kardeslerin senin gibi degillerdir. Bari oradan mutlu olurlar.
lınacım demınkı lınkın konusu var ama lınkı vermek yasak sanırım ayrıca alıntııdr dıyede yazdım sana anlamıssındır umarım
Buraya alıntıdır dıye yazman onemlı degıl. bahsı gecen konunun altına alıntıdır yazman daha hayırlı olurdu
yanlıs anlaşılmaması babında.
halada ıkna olmadım degısen bırsey yok
lınacım demınkı lınkın konusu var ama lınkı vermek yasak sanırım ayrıca alıntııdr dıyede yazdım sana anlamıssındır umarım
Buraya alıntıdır dıye yazman onemlı degıl. bahsı gecen konunun altına alıntıdır yazman daha hayırlı olurdu
yanlıs anlaşılmaması babında.
halada ıkna olmadım degısen bırsey yok
farkedersen buraya yenı uyeyım bılmedıgım seylerı soyleyebılırsın bısı dedım yokkı sna
Nicinmis?
Konu acmissin, bizden yardim bekliyorsun, belki senin annen yasindayim ama sana burda bravo cok iyi yaptinmi dememizi bekliyorsun.
Bende bir anne gibi yorumumu yaparim ister hosuna gider, ister gitmez ama herkes yorum yazmakta özgürdür.
Hic kimse akli basinda birisi 16 yasinda annesini ve babasini zorlayarak evlenmez, acelesi yok... herseyin bir zamani var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?