Rabbım ne zaman bıtecek bu çile!

tesekkur ederım ablacım guzel dılklerın ıcın

canım sen o yaşta resmi nikahla mı evlendin?

nasıl oldu bu?

ailen nasıl izin verdi ya,hayre birşey..şimdi en çok onlara kızdım ben,yazık değil mi sana?bekle deselerdi..

canım sen o yaşta resmi nikahla mı evlendin?

nasıl oldu bu?

ailen nasıl izin verdi ya,hayre birşey..şimdi en çok onlara kızdım ben,yazık değil mi sana?bekle deselerdi..
annem vermek ıstemedı babam arsı cıktı kacarım deyınce razı oldula ımxzayla nıkahım oldu anne baba ımzasıyla

lınacım demınkı lınkın konusu var ama lınkı vermek yasak sanırım ayrıca alıntııdr dıyede yazdım sana anlamıssındır umarım

ıstersen de ıclı kofte pasta tarıfıde verdım dneemısımdır belkı cnm hanı denemk lazım ya

fıızk tedavıye oduyoruz ucret ozel sıgortam bazı ıhtıyacları karsılamıyor

sen eşinin üstüne sigortalı değil misin? dediğin gibiyse seans başına en asgari 120-150 ödemen gerekir -ki hafttada en az 2 gün alsan yine maaş yetmez

eşin evde yokken sana kim bakıyor peki?

sen eşinin üstüne sigortalı değil misin? dediğin gibiyse seans başına en asgari 120-150 ödemen gerekir -ki hafttada en az 2 gün alsan yine maaş yetmez

eşin evde yokken sana kim bakıyor peki?

haftada uc gun gıdıyorum ama devlete degıl ozele sıgortanın karsılamadıgı ılaclar oluyor amelıyatta bır mıktar harcaömalrımı zoldu konuta yazıldık bırde aylık oraya odenıyr bır mıktar gozgazdı falan bacagım duzlsın calısacagım ınsallh nasıp olursa koltuk deynegım var tekerleklıde degılım yanı az buz gezebılıyorum

Zavalli anne ve baba.
Sen onlari mutsuz ettigin icin, seninde bu hayatta mutlu olman biraz zor görünüyor canim.
Cünkü anne ve babani cok üzmüssün.
Allah düsmanima bile senin gibi evlat vermesin.

Zavalli anne ve baba.
Sen onlari mutsuz ettigin icin, seninde bu hayatta mutlu olman biraz zor görünüyor canim.
Cünkü anne ve babani cok üzmüssün.
Allah düsmanima bile senin gibi evlat vermesin.

mesajını hakaret olarak bıldırdım canım sna ahıc bır sekılde bır sey yazmıcam allah benım gıbı evlat snada vermeısn ok

arkadaslar rıca ederım hakaret etmyın benım annem bamdan esımden yana cektıgım yok benım gıbı evlat vermesınmıs ıstemeyen cevap vermez sevdım evlendım mtluyum derdımı paylasmak ıstedım bazı arkadasların etmedıgı hakaret kalamdı ben bunları hak etmıyrm ıstemeyen yazmaz ben ablalarımdan fıkır tavsıye almk ıstıyrum lutfen hakaret etmeyın

Ne demek ya, 16 yasinda anneyi ve babayi evlenmek icin zorlamak, ne demek?
Hic onlar icin üzülmedinmi?
Seni doguran büyüten annene acimadinmi?
Seni büyüten bu aileye bu acilari cektirip nasil yasiyorsun?

Okulunu yapsaydin, okuluna deger verseydin, simdi daha iyi yerlerdeydin.
Zoruna gitti degilmi dogrulari yazinca?
Bu sorduklarima bir cevabin bile yok senin degilmi?

O anneye ve babaya cok acidim, Insallah öteki kardeslerin senin gibi degillerdir. Bari oradan mutlu olurlar.

yapacağın tek şey var;önce iyileş sonra ufak da olsa bir iş bul ve ayrı eve çıkın..ilk yapacağın şey bu olsun..daha sonrada toparlayınca,yaşın biraz büyüyünce çocuk düşünürsünüz..

Allah kolaylık versin.

kımseyı yargılamak sana dusmedı lutfen dıyorum ınsanı kırma

Tabiki seversin evlenirsin ama bunun yasi 16 degildir.

Annen ve babanin kalbini kirmak cok günahdir, onlarin rizasi olmadan kurdugun hayat ancak bu kadar olur iste. Sana Mutlulular diliyorum, Insallah bundan sonra kafani kullanirsin.

Nicinmis?
Konu acmissin, bizden yardim bekliyorsun, belki senin annen yasindayim ama sana burda bravo cok iyi yaptinmi dememizi bekliyorsun.
Bende bir anne gibi yorumumu yaparim ister hosuna gider, ister gitmez ama herkes yorum yazmakta özgürdür.

Hic kimse akli basinda birisi 16 yasinda annesini ve babasini zorlayarak evlenmez, acelesi yok... herseyin bir zamani var.

tabıkı ozgurdur ama kımseyı yargılamaya hakkın yok senn ayrıca annemı babamı usseydım bnım suan yuzme bıle bakmazlardı ınan hala kadın benı yanına ıstıyorkı ben kendımı sıgdıramıyrm oraya oyle bır konusuyrsunkı sankı yarının bellı herkezın basıan gelebılır sankı hırsızlık yaptım yuvamı kurdum daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…