tedavım bırdahakı aya bıtecek tedavı surecımde cok zor psıkolojık bakımından .ne bılım ben onlara bunu yapmazdım ypamazdım onlar benım yerımde olsalardı.aılem yardımcı oluyr ama sadece maddıde yetmıyor bu ınsanların bu sekılde yapması tedavıyı dahada ertelıyor .oldukı ayrı eve cıktık ılssemedım kendı basıma ne yaapanılırım
ya yanında kalacak hiçmi kimsen olmicak sankii,,hiçmi kuzenin kardeşin,arkadasın yok..annenn gelirr budurumdada yanii sende,,sen ayrı ewe çık,gerisi olurr,,bide psikolojik diosun canım,,geciktiirolar diosun tedaviyi,,tabiki ayrı ewe çıkabiliosan daha iyi..
Canım daha çok küçükmüşsün...
Keşke eşin biraz birikim yapıp ayrı evde oturabileceğiniz zamana kadar bekleseydiniz evlenmek için...
Bu arada geçmiş olsun, en başta neden kabul ettin birlikte yaşamayı?
aynı evde kalıyrsak onların ekmegını suyunu ıcmıyorum ben esyam var benım esımın kazndıgını yıyorum meslegımde var rabbıme sukur trızm otelcılık mezunuyum amam hatalıgım suan calısmam engel mustaak dıyrsun derdımı paylasmak ıcın actım topıkı stressımı artrmak ıcın degıl19 yasinda.
Acelen neydi be güzelim, bari okusaydin bir meslek edinseydin. Sende calissaydin, beraber bir ev kiralayacak kadar paraniz olsaydi.
Ama üzülmüyorum sizin gibilere, mustahaktir, hersey öyle anne ve babanin evindeki gibi laylaylom degil iste, bunu söyleyince anlamak istemezsiniz, simdi cok güzel anladin anyayi konyayi.
Bir an önce calisman lazim, hemde bir an önce. Baska sana kimse yardim edemez.
Ekmek elden, su gölden tutmuyor malesef bu hayatta.
Aci ama gercek.
16 bucuk dıyebılırız tam olarakarkadaşım konun biraz garip gelince pek adetim olmasada eski konularına baktım
bir konunun ilk mesajı şu şekilde
[h=2]Kısırlıgımın nedeni bulundu![/h] Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak
kaç yaşında evlendin sen:44::44::44::44:
ustelık esımde egıtımımıe yardımcı oldu onu suzlamıyrm suankı sorunlarımla16 bucuk dıyebılırız tam olarak
arkadaşım konun biraz garip gelince pek adetim olmasada eski konularına baktım
bir konunun ilk mesajı şu şekilde
[h=2]Kısırlıgımın nedeni bulundu![/h] Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak
kaç yaşında evlendin sen:44::44::44::44:
sadece ben mi böyle hissettim diye düşünüyordum.demekki garipliği sen de farketmişsin
ustelık esımde egıtımımıe yardımcı oldu onu suzlamıyrm suankı sorunlarımla
sadece ben mi böyle hissettim diye düşünüyordum.demekki garipliği sen de farketmişsin
nerede okudun da eşin yardımcı oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?