Esinin ailesi sanki sizden birsey istiyormus da siz yapmadiginiz icin boyle tepki veriyormus gibi geliyor bana. Boyle bir durum olabilir mi? Evlendikten sonra onlarla yasamanizi onlar mi istedi mesela? Yoksa sizin o evden cikip kendi evinize gecmenizi mi istiyorlar?
Evde oturdugun yerde bir cozum bulamazsin. Calisman nasil mumkun degil su an anlamadim. Ama bir an once ikinizin de ayaklari ustunde durup kendi yaginda kavrulmasi gerekiyor.
Burdan butun genc kizlara da ders olsun. Kendini gecindiremeyen biriyle ev gecindirecek beklentisiyle kucuk yasta evlenmeyin, boyle baskasinin agzini cekersiniz. Ikinizin de calismasindan baska care goremiyorum. Simdi mumkun degilse, o zaman mumkun olana kadar sabredecen malesef.
meslegım var elımde rabbıme sukur olsun ama suan eve baglıyım hastalıgımdan dolayı calsıp yuzlerını grmk ıstemıyrm bıraz daha zamana ıhtıyacım var
esımın maası 1.800 tl ama tedavıye ayırıyoruz bır mıktar benı ıstememesıde konyadakı kıznı anna gelmesını otrmasıını ıstıo
Dogru anladiysam sizin ordan gitmeniz icin son care sizi bu sekilde kacirmaya calisiyor. Hangi sehirdesin? Tedavi masrafi ufak bir ev bile kiralayamayacak kadar mi yuklu? Her turlu ev istenmedigim bir yerde yasamaktan daha iyidir, Allah sabir versin. Maddi olarak cok yetersiz kalacaksaniz da kayinvalidenin suyuna git. Mesela birbirinize cephe olmayin da, konusmaya calisin. Al karsina, sundan dolayi boyle yaptigini biliyorum, ben de rahatsizim, cozucez bu sorunu filan de. Tabii gercekten sorunu cozmeyi dusunuyorsan.
Dogru anladiysam sizin ordan gitmeniz icin son care sizi bu sekilde kacirmaya calisiyor. Hangi sehirdesin? Tedavi masrafi ufak bir ev bile kiralayamayacak kadar mi yuklu? Her turlu ev istenmedigim bir yerde yasamaktan daha iyidir, Allah sabir versin. Maddi olarak cok yetersiz kalacaksaniz da kayinvalidenin suyuna git. Mesela birbirinize cephe olmayin da, konusmaya calisin. Al karsina, sundan dolayi boyle yaptigini biliyorum, ben de rahatsizim, cozucez bu sorunu filan de. Tabii gercekten sorunu cozmeyi dusunuyorsan.
gecenlerde konustum uzerıme gelmde dedım sana bır garezım yok nede olsa buyuksun dedım bır ole bırgun bole cocouk gıbı bu arada normal yolla evlendım kacark degıl
sorun bende ben cahılım desem tarfımdan onun yuzune kımse gelmıyor annem ablam vesaıre .bu kadın ıcın yannızca boyle dusunen ben degılım
aılem esımı bende cok sevıyorlar cunku esımde cok cemıs zamnnda bu durumdan .
yazık kendinizi soktuğunuz duruma yazıken büyük hata eşinde üvey anneden kendi zaten yeteri kadar çekmiş sana da çektireceğini biliyor ne diye götürüyor seni o eve
28 yaşında adam hiç mi düşünemedi bunları
üzügünüm ama aynı eve olupta mesafeyi koruyabilen mutlu huzurlu olacağına inanmıyorum eşin ne yaparsa yapsın o kadının fenalığından kurtaramaz size
bu arada geçmiş olsun inşllah sağlınıza çabuk kavuşursun da ayrı eve çııkarsınız eşinizin maaşı iyi sende çalışırsan evi geçindirebilirsiniz onlara boyun eğmeyin yoksa çok üzülürsün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?