Rabbım ne zaman bıtecek bu çile!

Esinin ailesi sanki sizden birsey istiyormus da siz yapmadiginiz icin boyle tepki veriyormus gibi geliyor bana. Boyle bir durum olabilir mi? Evlendikten sonra onlarla yasamanizi onlar mi istedi mesela? Yoksa sizin o evden cikip kendi evinize gecmenizi mi istiyorlar?

Evde oturdugun yerde bir cozum bulamazsin. Calisman nasil mumkun degil su an anlamadim. Ama bir an once ikinizin de ayaklari ustunde durup kendi yaginda kavrulmasi gerekiyor.
Burdan butun genc kizlara da ders olsun. Kendini gecindiremeyen biriyle ev gecindirecek beklentisiyle kucuk yasta evlenmeyin, boyle baskasinin agzini cekersiniz. Ikinizin de calismasindan baska care goremiyorum. Simdi mumkun degilse, o zaman mumkun olana kadar sabredecen malesef.

meslegım var elımde rabbıme sukur olsun ama suan eve baglıyım hastalıgımdan dolayı calsıp yuzlerını grmk ıstemıyrm bıraz daha zamana ıhtıyacım var

esımın maası 1.800 tl ama tedavıye ayırıyoruz bır mıktar benı ıstememesıde konyadakı kıznı anna gelmesını otrmasıını ıstıo

meslegım var elımde rabbıme sukur olsun ama suan eve baglıyım hastalıgımdan dolayı calsıp yuzlerını grmk ıstemıyrm bıraz daha zamana ıhtıyacım var

bunları yapan eltin falan olsa ver ağzının payını oturt diycem ama sen onların evide yaşamaya mecbursan bazı şeylere de katlanmak gerek.hani eşinin öz annesi olsaydı belki eşin bişeyler yapardı ama üvey anne onu da takmaz eminim.eşin zaten gündüz işte,akşam evde.o çok etkilenemez bunlardan.off çok zor gerçekten.ne istiyor bu kadın peki? derdi ne?

peki k.pederin ne diyor bu olanlara?

esımın maası 1.800 tl ama tedavıye ayırıyoruz bır mıktar benı ıstememesıde konyadakı kıznı anna gelmesını otrmasıını ıstıo

Dogru anladiysam sizin ordan gitmeniz icin son care sizi bu sekilde kacirmaya calisiyor. Hangi sehirdesin? Tedavi masrafi ufak bir ev bile kiralayamayacak kadar mi yuklu? Her turlu ev istenmedigim bir yerde yasamaktan daha iyidir, Allah sabir versin. Maddi olarak cok yetersiz kalacaksaniz da kayinvalidenin suyuna git. Mesela birbirinize cephe olmayin da, konusmaya calisin. Al karsina, sundan dolayi boyle yaptigini biliyorum, ben de rahatsizim, cozucez bu sorunu filan de. Tabii gercekten sorunu cozmeyi dusunuyorsan.

kaçarak mı evlendin:26:

ne rahatsızlığın var

Son düzenleme:
kayın pederım aslında cok ıyıdır benım sonucta oz baba ama son bır kac aydır tavırları cok degıstı.bende saygıdan bır sey demıyorum .eltımse rus malesef ıstıyorkı sadece ogluna derg verılsın ona degr verılsın benı kıskanıyor cevremdekı herkezde bunu soyluyr .gorumce evlendı ıkınası yapmadı erkk tarafı onuda benım sayeme yaptılar herseyımı verdım 2 gn sonra serap yıne kotu cıakrcılar .oz gorumcem bıle onun yuzne kacarak evlendı kurtulamk ııcn bunlardn

gecenlerde konustum uzerıme gelmde dedım sana bır garezım yok nede olsa buyuksun dedım bır ole bırgun bole cocouk gıbı bu arada normal yolla evlendım kacark degıl

Ya muhtemel kaynana üvey olduğu için bunları istemiyor. Üvey ana yanında üvey oğlunu istemezken evlensede gitse derken birde gelin gelmiş.

sorun bende ben cahılım desem tarfımdan onun yuzune kımse gelmıyor annem ablam vesaıre .bu kadın ıcın yannızca boyle dusunen ben degılım

gecenlerde konustum uzerıme gelmde dedım sana bır garezım yok nede olsa buyuksun dedım bır ole bırgun bole cocouk gıbı bu arada normal yolla evlendım kacark degıl

ailen nasıl izin verdi üvey kaynana yanına.özlerle bir sürü sorun yaşanırken üveyle olmaması mümkün mü

tedavin nekadar sürecek pekii??tedavin bitene kadar katlanacan ozman bu durumu kendi ailenle paylaştınmı pekii bide onların fikrini alın,,belki size destek olurlar...

sorun bende ben cahılım desem tarfımdan onun yuzune kımse gelmıyor annem ablam vesaıre .bu kadın ıcın yannızca boyle dusunen ben degılım

canım sorunu anladık galiba hepimiz.ama çözüm de üretemiyoruz.çalışman şu anda mümkün değil,ayrı eve çıkman da öyle..peki çözümü var mı? işte o eşinle senden geçiyor.çözümü aldırmamak gibi.işte bunu yapabilir misin?

o evden çıkmasanız bir ömür bu kahrı çekersin
tamam çalışamayabilirsin ama
ailen tedavi masraflarını karşılasın bir müddet
eşinin maaşıda fena değil
iki odalı bir eve çıkmanız herşeyden hayırlı...
ümitsizliğe kapılma

tedavım bırdahakı aya bıtecek tedavı surecımde cok zor psıkolojık bakımından .ne bılım ben onlara bunu yapmazdım ypamazdım onlar benım yerımde olsalardı.aılem yardımcı oluyr ama sadece maddıde yetmıyor bu ınsanların bu sekılde yapması tedavıyı dahada ertelıyor .oldukı ayrı eve cıktık ılssemedım kendı basıma ne yaapanılırım

yazık kendinizi soktuğunuz duruma yazık en büyük hata eşinde üvey anneden kendi zaten yeteri kadar çekmiş sana da çektireceğini biliyor ne diye götürüyor seni o eve

28 yaşında adam hiç mi düşünemedi bunları

üzgünüm ama aynı eve olupta mesafeyi koruyabilen mutlu huzurlu olacağına inanmıyorum eşin ne yaparsa yapsın o kadının fenalığından kurtaramaz seni

bu arada geçmiş olsun inşllah sağlınıza çabuk kavuşursun da ayrı eve çııkarsınız eşinizin maaşı iyi sende çalışırsan evi geçindirirsiniz onlara boyun eğmeyin yoksa çok üzülürsün

Son düzenleme:

bılmıyorum sadec tek ıstedıgım psıkolık ve bedesel yonden ıyılsemek tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…