Rabia'nın zayıflama macerası :) :)

Kaçamak yapmanın da zamanı önemli bence. Mesela sabah kahvaltida yapilan kaçamak çok sorun degil ama gece yatmadan önce ağzıma bir şey alırsam, ya da akşam yemeğini fazla kaçarirsam, ciddi sorunlar oluyor bende. Kilo verimim duruyor.

Hmmmm, çook süper, çook yararlı bir şeymiş demek ki bu bfit. Arkadaşım bir seferinde gitmişti sanitim, bir aleti 30 sn yapıyor sonra öteki alete geçiyor. Böyle böyle yarım saat spor yapıyor. Seninki de buna mi benziyor?

Çok tempolu çalışıyorsun, ne güzel! Ben pek spora vakit ayiramiyorum ve bu dezavantaj benim icim, ne yazık ki... Tatil olsun diye iple çekiyorum günleri. Iste, o zaman kendime doya doya vakit ayiracagim, inşaallah.

Benim de günlüğüm var, ona yazıyorum. ^^ Arada uğrarım hep buraya da.

aynı arkadaşınınkiyle inşallah tatilde sen de düzenli başlarsın spora çok faydalı uğra buraya arada ben de sana gelirim

bugünkü menüm:
sabah (08:30):
bir kibrit kutusu peynir
6 zeytin
tek şekerli çay

öğlen (12:00):
bir orta boy karnıyarık
bir dilim tam buğday ekmeği
ayran

akşam yiyemedim midem çok bulanıyor üşüttüm sanırım

aynı arkadaşınınkiyle inşallah tatilde sen de düzenli başlarsın spora çok faydalı uğra buraya arada ben de sana gelirim

Ever, kesinlikle spor çok faydalı. Diyet yapmadan bile vücut sıkılaşıyor. Insaallah belediyenin ücretsiz fitness'ına başlayacağım. 2 sene önce havuza kayıt olmuştum, çok yararı olmuştu ama bu sefer fitness istiyorum.

Bu arada bir sonraki mesajında midenin rahatsız olduğunu yazmışsın. Geçmiş olsun. Mide rahatsız olunca insan ne yediginden ne ictiginden zevk alabiliyor. Gecmis olsun.

ay evet yaa birazdan iki hafta öncesi ve sonrası fotoğrafımı atayım arada fark var mı bilmiyorum bir bak bakalım spor işe yaramış mı bu arada sağol midem şimdi daha iyi sadece açım biraz

ayyy sağol canım yaa gaza geldim bak şimdii

Gel, gel. Bakalım 2 hafta sonra nasıl olacaksın... Ne kadarlık bir program bu? Ne kadar zaman daha gideceksin bfit'e?

Benim arkadaşım da bayağı incelmis. Konusmustuk da diyordu "Şuramdan şu kadar cm, buramdan şu kadar cm", toplamda 40 cm e yakın incelmiş. Sasip kalmıştım valla. @_@

perşembe günü bir ayım doluyor ölçümüm o zaman yapılcak ama ben diyete spora başladıktan iki hafta sonra başladım bakalım ne kadar etkisi olmuş incelmede. Daha iki ay gidicem canım sonrasında ise normal fitness yapmayı düşünüyorum ağırlıkla

Anladım. Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyorum. ^^

bugünkü menüm

sabah (08:30):
bir kk peynir
5 zeytin
çay ve bir dilim tam buğday ekmeği

öğle (12:00):
yoğurtlu makarna

akşam (15:00):
tabakta döner bulgur pilavı
ayran

vee az önce yeşil çayımı da içtim şimdi uyku zamanıı

evvveeettt bugün bir ayın sonucunda ölçümlerim yapıldıı veee toplamdaaa 21 cm incelmişimm

göğüsten 3 cm göğüs altından 5 cm belden 3cm kalçadan 4 cm üst bacak alt bacak ve kollardan da birer cm incelmişim çok büyük bir fark değil ama yine de mutluyum

bugünkü menüm

sabah (11:30):
bir kase corn fleks

akşam (19:30):
bir kase çorba
bir tabak yoğurtlu makarna
bir biber dolması içi

harikaa. spor salonuna mı gidiyorsun? tolinin topiğine squat yapıyorum demişsin, başka ne yaptın?

evet canım spor salonuna gidiyorum bfit yarım saat onu yapıyorum sonrasında 40 bacakiçi kırk squat 60mekik 50 yanlar için hareket bazen 50 yarım mekik yirmişer makas hareketi 60 adet de dumblle ama bir hafta gitmedim bıraktım da diyeti yarından itibaren tekrar başlıyorum inşallah iki hafta sonra yine bir foto koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…