- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi limoncicegii
hamileyken geçmedim. çocuklarımı da geçirmedim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayısız kez uçak yolculuğu yaptım bir kez bile geçmek zorunda değilim deyip izin verildiğini görmedim..özellikle son yıllarda hele de yurt dışı yolculuğu yapıyorsanız mecbursunuz.
Hatta bir seferinde hintli bir yolcu vardi onların dini vecibeleri gereği kafalarına sardıkları bir şey var ve açılması gunah..güvenlik çıkartmasını ve öyle geçmesini söyledi adam ısrarla hayır dedi diye uçağa almadılar.
Olması gerekende budur.
:) bunu Amerika’da falan yaptırdılarsa o Hintli şu an epey zengin olmuştur.
Amerika’ya patlıcan kurusu getirmişti arkadaşımın annesi. İpe dizili, Açtırmışlar valizi bunlar olmaz diye.
Kadın takmış boynuna, ben bunlarla ayin yapıyorum, dini inanışım, karışamazsınız demiş.
Sonuç, kuru patlıcan dolması yedik :))
Öyle kolay degil yani o sarığı açtırmak.
Nesini şikayet edeceksiniz?Hamile kadınlar siz nasıl hareket ediyorsunuz bilmiyorum ama ben AVM ye girerken malum cihazdan geçmiyorum radyasyon etkisinden dolayı. Bu benim seçimim.
Bugün AVM’ye girerken geçmek istemediğimi belirttim. Çantaların geçtiği cihazı göstererek “Hanımefendi şu an bu cihaz daha çok radyasyon içeriyor, önünde duruyorsunuz” dedi “Öyle mi, bilmiyordum” falan dedim bir adım geriledim. Üzerimi arayıp boşluktan geçmeme müsaade etmedi, cihazdan geçmemi istedi. Geçmedim ben de sonunda razı oldu.
“Radyasyon var ya da yok geçmiyorum, siz de beni buna zorlayamazsınız” dedim “Öyle miiiii” dedi alaycı tonla. “Evet. İsterseniz bir deneyin” dedim.
Çok sinir oldum ya şikayet etmek istiyorum görevliyi...
Ben de bunu soracaktım.X -ray cihazlarindaki radyasyon miktarı kullandığımız elektronik ürünlerdeki radyasyon miktarı ile hemen hemen aynı.Cep telefonu kullanıp ,x-ray dan korkmak bana çok anlamlı gelmiyor açıkçası .
:) bunu Amerika’da falan yaptırdılarsa o Hintli şu an epey zengin olmuştur.
Amerika’ya patlıcan kurusu getirmişti arkadaşımın annesi. İpe dizili, Açtırmışlar valizi bunlar olmaz diye.
Kadın takmış boynuna, ben bunlarla ayin yapıyorum, dini inanışım, karışamazsınız demiş.
Sonuç, kuru patlıcan dolması yedik :))
Öyle kolay degil yani o sarığı açtırmak.
Ahahah ciddi misin :)))) vallahi tohum falan getirseydi ya da yaş sebze meyve et ,isterse bilmem ne inancım desin sökmez:)) toplum hayatını tehlikeye atacak, kamusal alansın müdahil edilen herşeyi ezerler ( tohum ve yas sebze meyve et tehlikeli çünkü o bölgeye özgü olmayan ve avcısı olmayan türleri bir coğrafyadan bir coğrafyaya taşıyorsun. Örnek florida da ki yılanlar)
Yalnız sihks lerin kıyafetini çıkaran ya da özel oda araması öneren güvenlikle aynısını diğer başı kapalı olanlarada yapmak zorunda. Amerika sırf bunlarla ( dini özrğürlügüm, o çıkarmadı ben de çıkarmam vs vs) uğraşmamak için, çaktı midenin içini bile gösteren cihazları havaalanlarına paşa paşa geçiyoruz :)
Adam doğru söylemiş. Canta ici gosteren Xray cihazları gerçekten radyasyon yayıyor. Cihaz çalışırken Xray on lambası var kırmızı renkte yanar. O sirada çanta konan ve alınan yerinin önünde durmayin derimHamile kadınlar siz nasıl hareket ediyorsunuz bilmiyorum ama ben AVM ye girerken malum cihazdan geçmiyorum radyasyon etkisinden dolayı. Bu benim seçimim.
Bugün AVM’ye girerken geçmek istemediğimi belirttim. Çantaların geçtiği cihazı göstererek “Hanımefendi şu an bu cihaz daha çok radyasyon içeriyor, önünde duruyorsunuz” dedi “Öyle mi, bilmiyordum” falan dedim bir adım geriledim. Üzerimi arayıp boşluktan geçmeme müsaade etmedi, cihazdan geçmemi istedi. Geçmedim ben de sonunda razı oldu.
“Radyasyon var ya da yok geçmiyorum, siz de beni buna zorlayamazsınız” dedim “Öyle miiiii” dedi alaycı tonla. “Evet. İsterseniz bir deneyin” dedim.
Çok sinir oldum ya şikayet etmek istiyorum görevliyi...
Sayısız kez uçak yolculuğu yaptım bir kez bile geçmek zorunda değilim deyip izin verildiğini görmedim..özellikle son yıllarda hele de yurt dışı yolculuğu yapıyorsanız mecbursunuz.
Hatta bir seferinde hintli bir yolcu vardi onların dini vecibeleri gereği kafalarına sardıkları bir şey var ve açılması gunah..güvenlik çıkartmasını ve öyle geçmesini söyledi adam ısrarla hayır dedi diye uçağa almadılar.
Olması gerekende budur.
Hamile olmaya gerek yok. Benim eşim abd den dönerken oradaki cihazlara girmek istemediğimizi söyledi. Ben ve yeni doğan bebeğim için istedik aslında. Yüksek radyasyon içeren bir cihaz vardı oradan geçmemizı isteyecekler diye düşündük. Oradaki görevli kafasına göre yolcuların bazılarının o cihazdan geçmesini istiyordu. Neyse baktım benim oradan geçmemi istemedi. Bende normal dedektör cihazından geçtim. O zaten radyasyon yaymıyor bebeğim kucağımda geçtim. Ama eşim ben geçmek istemiyorum demiş bulunduğu için onu bayağı bir aradılar.Raporla dediğiniz gibi belki mümkün olabilir ama orada kimse kafatasına göre geçmek istemiyorum diyemez.Ozelikle yeni hamileyseniz nerden bilsinler doğrumu yalan mi?
Hiç görmemiştim doğru demek ki..aslinda buna hakkımız olabilmeli tabiHamile olmaya gerek yok. Benim eşim abd den dönerken oradaki cihazlara girmek istemediğimizi söyledi. Ben ve yeni doğan bebeğim için istedik aslında. Yüksek radyasyon içeren bir cihaz vardı oradan geçmemizı isteyecekler diye düşündük. Oradaki görevli kafasına göre yolcuların bazılarının o cihazdan geçmesini istiyordu. Neyse baktım benim oradan geçmemi istemedi. Bende normal dedektör cihazından geçtim. O zaten radyasyon yaymıyor bebeğim kucağımda geçtim. Ama eşim ben geçmek istemiyorum demiş bulunduğu için onu bayağı bir aradılar.