- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Kafama her şeyi takarım günlerce düşünürüm rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum özellikle kaynanamın saçma sapan konuşmalarını çok kafama takıyorum kendini hep haklı görür mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suçlu karşı taraf kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil çünkü kendini çok iyi bi kaynana gibi görüyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip geçmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da çarem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana için elimi vicdanıma koyup düşündüğümde kaynanam o kadar da kötü değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugüne kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı düzenimiz ayrı haftasonları falan görüşüyoruz öyle dip dibe değiliz Allah’a şükür eşimde o konuşsun önemli olan bizim düşüncelerimiz onun demesiyle hiç bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum söylenenleri takmam yuvamı yıkma düşüncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hiç bi kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum