Sende ki dunyanın en guzelı degılmıs?
NIye bu kadar degerlıymıs?
Konunun geneli zaten erkek arkadasının saglam biri olmagının gostergesi.
Seni sevdıgı fılan yok bana kalırsa.
gece gec saatlere kalamazsan senden ayrılacakmıymıs yolu acık olsun...
Ama bu basit cumlelerı kurdugun da bı daha yuzune bakmaman gerekır kı zaten
öyle yapmıssın. ama 4. sansı verme bu adama bence sakın.
Bu seviyesizliklerini rahat ilişki adı altında gösteriyor basit herif..!
kusura bakma ama sinirlendim okurken dahi.
Arkadaşım kurtulduğuna seviin, seviin, seviiiin.
Seni sevdiğini söyleyen o sevgilin seni sevmiyormuş bas baya belli ..
Sevse ailene yalan söylemeni istemez.
Senden cinsellik anlamda öyle bir istekte de bulunmazdı bence..
Kendini üzdüğüne deymez.
4. şans diye bir şey yok. Ama insan üzülüyor. Bu kadar alçalabilmesi. Yani seviyordum ben. Siz okurken sinirlenmişsiniz, ben o cümleleri duyduğumda başımdan kaynar sular döküldü. Bir an sesim çıkmadı, "Ne diyorsun sen, inanamıyorum sana" diyebildim. En sonda patladım, beddua ettim ve o küfürü edip kapadım yüzüne. Beni 6 kere aramasını da anlayamadım aslında. Suratına kapamam söylüceklerini içinde bıraktı tabi.
"Hadi len!" deseydin.. Bu kadar açık da yapılmaz ki arkadaş, göstere göstere.. Adamın niyeti belli yani..
çüş hele diyeydin diyemedinmiine dangalaklar var yarabbim bu mübarek günde neler duyuyoruz :96: hayat cinsellik üzerine kurulmuş başka bi amaç olmaz olmuş :96: vahh nereye gidio dünya :97:
tabıkı uzulursunuz. Ona gore alcalmak degıl bu cunku onun karakteri bu.
sizi 6 kere araması amaca son çabalar.
bu kadar da göstere göstere insan salak yerıne konmaya calısılmaz.
Çocuk kandırır gibi yapmıs olmamıs almıs terbiyesizligi ele iyice.
söyleyecekleri kendıne kalsın sıze soyledıklerı suyun rengını bellı etmıs.
Sanırım benim bu numarayı yutucağımı sandı o. Demek ki gerçekten çok saf olduğumu sandırmışım. Ama değilim işte. Kızgınım, herşey güzel olabilirdi. Ben istemedim böyle olmasını.
sana bir şey söyleyeyim mi 1gr üzülme ve kafana takma.. en doğrusunu yapmışsın ve şanslısınki çok daha uzun zaman geçmeden ve sonradan üzüleceğin şeyler başına gelmeden gerçek yüzünü göstermiş sana.. kendime yediremiyorum demişsin haklısın ama inan düşünüp canını sıkmaya bile değmez .. sen ona gerekli tepkiyi göstermiş ve doğru olanı yapmışsın gerisini o düşünsün, o taksın kafaya artık bazı şeyleri.. ve lütfen seni kandırmasına izin verme, duygularına yenik düşüp ona bir şans daha verme
akıllı bır kız oldugun bellı en dogrusunu yapmıssın erkeklerın numaraları bıtmez bu konuda aldanmamak lazım nıyetını bellı etmıs ben bazı yerlerdedde yazdım bu sitede bır erkek bır kızı gercekten sevıyorsa o kız helalı olana kadar ona dokunmaya kıyamaz en degerlısı yapar onu.zaten dıger kızları lafın ıcıne sokması cok kotu onlarla kıyaslaması cok kotu bu ılıskıyı sankı bu ılskının temelınde sevgı yokta cinsel bır ılsıkı varmıs gıbı kıyaslama yapması onun dusuncesını,dusuncesızlıgını,dusuk zekasını,beynının neye endekslı oldugunu gosterıyor en dogrusunu yapmıssın .
konuşmaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?