Rahat bir ilişki !!!

keşke bi tokat atabilseydin giderken,
bu ne yüzsüzlüktür ya!
bu sevgi değil kullanma amaçlı bir ilişki, seven insan sevdiğine bu cümleleri sarf edemez, yok imkansız, zorlayamaz onu. ayrıca ailen gayet normal benimkiler de öyleydiler 1-2 senede daha rahat oldular ama sonuçta seni buna zorlaması çok sevimsiz. kurtul bu adamdan sana zarar verir.

Yok, orda bahsettiği dış güzellik değil. Malum bölgenin güzelliği. Senin "ki" dünyanın en güzeli değil nedir önemsemen diyor :))) Herkese haklı yorumları için teşekkür ederim.

dünyanın bütün kadınlarını gördün de benimki eksik kaldı heralde, o da kalıversin deseydin, töbe ya.

O tokatı atmayı cidden çok isterdim. Ama telefonda bitti her şey. Zaten o bunları bana yüzyüze söylemeye cesaret bu yüzden edemezdi. Ben hep ona diyordum, bir gün benden tokatı yiyeceksin ama ne zaman diyordum. Çünkü bugüne kdr kalp kırmada başarılı bir sanatçımızdır kendisi :)

çok olgun bir kızsın maşallah...

erkek arkadaşın da sana göre bir o kadar çocuk...

kurlulmuşsun sakın arkana bakma kardeşim...

Güzel yorumun için çok teşekkür ederimmmm...

Evet, çocuktu o . Biraz olgun olmayı başarabilseydi eminim iyi olurdu her şey. Ne diyelim daha gencim, kendimi kapatmayı düşünmüyorum. Böyle bir ilişki yaşayınca insanlar hemen, bitti her şey benim için diye kapatıyorlar kendilerini. Ben öyle değil ama en azından sanırım bir süre bekar rahatım =)) Ve , gerçekten seviyeli, iyi bir ilişkim olana kadar hiçbir ilişkim olmasın daha iyi. Takılmalık istemiyorum. Ya gerçekten olsun, bunun gibi bir ilişki daha yaşamayacağım Allahın izniyle.

kendini kapatmak mı...

sakın!!!

hayat senin için esas şimdi başlıyor...

daha çok gençsin...bir okadar da mantıklısın...

hayata at gözlükleri ile bakmadığımız müddetçe mutluluk kaçınılmaz...

en büyüğünden dilerim...Sevgiler

Teşekkür ederim benden de sevgileer....

Evet hayat esas şimdi başlıyor :) Başladı hatta. Dilerim hepimiz mutluluğu yakalarız. Ben de kocaman kocaman sevgiler gönderiyorum size . :))

eyerki o seni seviyor ve sahipleniyorsa senin yapına konumuna ve yaşamına saygı göstermeli uçukca şeyyler istememli seni sorumsuz yarınını düşünmeyen günü birlik hayat peşinde koşan biri gibi görmüş bence sendede var biraz tavizkar davranmış olabilirsin ama rahat yaşamak istiyorsa illede o sen olma derim

Yok , aksine o bana hep derdi rahat ol biraz anı yaşa, sürekli planlısın sürekli geleceği düşünerek yaşıyorsun biraz sıyrıl sorumluluklarından özgür ol diyen biriydi. O kendi rahatlığı yüzsüzlüğünden söyledi bunları tamamen.

baya rahat bi arkadaşın varmış..bence üzülme kardeş,bu çocuk seni üzer..1 yıl çok değil..umarım çok daha iyi kısmetlerin çıkar seni mutlu eder

Konu samimi ve gerçekci gelmedi ama gerçek olduğunu varsayalım, bir erkek böyle konuştuğu biriyle sevgili olmayı düşünmez zaten. Vermek ne demek??? Bu kadar mı seviyesiz şey söylenir, muhtemelen bu vatandaş seni düşündüğünde yüzün yerine başka yerlerin aklına geliyordur.

Konumun gerçekçi ve samimi gelmediğini söyleyen bir tek sizsiniz. Şaşırdım...
Kafamdan salladığımı düşündünüz diyelim;
Eski konum + bu + bundan sonraki konularım filan... Hepsini sallayabilmem için ciddi bir şizofren olmam lazım :))
Konumun gerçek olduğunu VARSAYMAYIN, konum GERÇEK zaten , 1000 i geçmiş mesaj sayım var,Bir çok üye arkadaşım,erkek olacakta değilim çünkü :)
Onun ne düşündüğünü bilmiyorum maalesef.
Aklına ne geldiği, sevgili olmayı düşünüp düşünmediği...
Biz zaten sevgiliydik. Ama o oldukça kaba ve ruhsuzdu.
Artık bunları düşünmek bile istemiyorum..............

Son düzenleme:
evet bu son cevabınızdan sonra benimde fikrimde net, hiç şaşırmayın varsayıma gerek yok, başka hikayelerde buluşmak üzere.

Teşekkür ederim bana inandığınız için :) Dilerim başka bir hikayede denk geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…