Rahat bir ilişki !!!

Gerçekten kadir gecesi doğdum dermişim :D:D :P Teşekkür ederim ikinize de.

Kutlarım seni.Çok erdemli bir davranış göstermişsin.İnan hiç üzülmeye değmez.Mutlaka zamanı gelince sana değer veren biri karşına çıkacaktır,o gün ne kadar boş bir üzüntü yaşadığını düşüneceksin.16 yaşında bir genç kız annesiyim,bütün kızları kendi kızım gibi düşünerek böyle insanların zulmünden üzüntü duyuyorum.Allah kızlarımızı hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.:nazar:

Bendeki tek kayıp güven kaybı. Ve hala şaşkınlık. Beklemezdim. Onun dışında , umarım dediğiniz gibi biriyle karşılaşırım. Benm pek inancım olmasa da. Aminn... allah küçük kızları korusun.

Adam bildiğin sapık...
Bana ver ne demek?
'Vermek' gibi bir laf kız arkadaşa kullanılacak kelime mi?
Cinselliği evlilik öncesi yaşayanlara saygım sonsuz ama bu insanın hedeflediği sevdiği insanla romantizm değil et ilişkisi olarak bakıyormuş pesssss...
Ama ona değil onunla bile bile 1 sene geçirebilmene pes... :19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam bildiğin sapık...
Bana ver ne demek?
'Vermek' gibi bir laf kız arkadaşa kullanılacak kelime mi?
Cinselliği evlilik öncesi yaşayanlara saygım sonsuz ama bu insanın hedeflediği sevdiği insanla romantizm değil et ilişkisi olarak bakıyormuş pesssss...
Ama ona değil onunla bile bile 1 sene geçirebilmene pes... :19:

Bu durum son aşamada çıktı, ayrıldım zaten. Bu durumda neyi bile bile bir sene geçirmişim anlamadım? Bir sene bu tip bir konuşma aramızda hiç geçmedi. O yüzden şaşkınım ve üzgünüm diyorum başından beri zaten.

vallahi canım benim de evlenmeden önce eşimle durumun, sevgilinin istediği gibiydi
evinde kalırdım, içki içerdik gezerdik sabaha kadar, gece eglenceye giderdik vs...
ama o bana diretmezdi böyle, bu yüzden hiç sorun etmedim bunu,senin anlattıgından iğrenclik akıyor resmen, kabalık, aşktan uzaksızlık...
kurtulduguna sevin, allaha şükret
hatta ben olsam şükür namazı kılardım...
zaten sen de farkındasın, 4. şans yok diyorsun, allahtanki saf bir kız değilsin, tepkini koyup resti güzel cekmişsin, sana bizim akıl vermemize gerek yok =)
doğru yoldasın:42:

Teşekkür ederim :) Onla ilgili yeterince saflık yaptım. Artık bir dur demek gerek... Ve bu son nokta da yetti zaten... Yani ben mesela sizin eşinizle yaptığınız durumu şu zamanlarda yapabilcek konumda değilim. Biraz daha ilerleyen zamanlarda zaman gösterse belki gezerdik kafamıza göre. Ama dediğiniz gibi diretti...

erkeklerin genelinde amaç rahat bir cinsellik yaşayabilcekleri bayandır..en başta sunuyorlar bu şartı ,yaşım gereği bende artık anlıyorum zaten..akılları aşağı da gezen tipler ne yazık ki böyle..sen fazla bile sabretmişsin,hiç üzülmeye değmeyecek bir erkek modeli işte..

Evet, keşke o da başta sunsaydı, buraya kadar yaşamış gelmiş olmasaydık. Sonunda böyle "ceee" der gibi bu olayı çıkarmasaydı , o zaman ben de anlardım :/

O hiç aklıma bile gelmedi :D O anın stresiyle. Ama güzel bir karşılık olurdu.

Bunları bir an duyduğumu düşündüm.Ki sevgilim değil herhangi biri sinirimi bozacak bir şey söylese elim ayağım titremeye başlar. =) Bir de bu çok çok ileri boyutta bir şey.Edepsizlik,saygısızlık..Daha çok şey sayılabilir.İyi ki bu kadar açık anlatmış niyetini.Güzel güzel yaklaşıp istenmeyen şeyler yaşatıp yanmamış canınız.Eminim çok üzüldünüz.Tarifi bile yoktur.Ama çok şükür ki niyetini belli etmiş ve siz kurtulmuşsunuz.Allah bir daha ne sizi ne de bir başkasını böyle insanlarla karşılaştırmasın.Allah böylelerine de akıl fikir ve vicdan versin.​

Adamda ki rahatlığa bakar mısınız kendini ne zannediyor. Açıkca niyetini belli etmiş adi herif gitsin o zaman dünyanın en güzel kadının yanına:47:

Yok, orda bahsettiği dış güzellik değil. Malum bölgenin güzelliği. Senin "ki" dünyanın en güzeli değil nedir önemsemen diyor :))) Herkese haklı yorumları için teşekkür ederim.

Back
X