O hoooo hayattan tat alsana ya olumlu dünya amma çok kasıyorsunKüçük bir şehirde de yaşamıyorum ki istediğim her yere gitme özgürlüğünede sahip biriyim mesela bazı örnekler vereyim alışveriş merkezine giderim kıyafetlere vs bakarken mağaza görevlisinin üzerimde bakışlarını hissederim rahat edemem sanki beni hırsız yerine koyuyormuş da bakıyormuş gibi hissederim ya saçma biliyorum ama işte beynimin içindeki ses susmuyor . Ya da ne biliyim dışarıda yemek yerken üzerime dökerim diye kasılmaktan yemeğin tadını alamam , ya en korkunç olanları da mesela en temel şeyler bana çekinilicek utanılıcak şeyler gibi gelir öğrenciyim bugün okulun ring servisine bindim kafamda aniden şöyle salakça bir düşünce belirdi . Acaba insanlar benim paramın olmadığını da bu ücretsiz servise bindiğimi mi düşünür . Ya bu ne saçmalık o okulun bana sağladığı temel bir hak . Neden böyle düşünürüm hiç anlamıyorum .
Merhaba hanımlar
Direk mevzuya gireyim kıymetli vaktinizi almayayım . Başlıkta belirttiğim gibi rahat bir insan olamıyorum . Bundan kastım şu ki ; dışarıda rahat yürüyemiyorum , sanki herkes beni izliyor da eleştirmek için bir fırsat gözlüyor gibi hissediyorum . Dışarıda yemek yiyemiyorum . Tek başıma bir yere gidemiyorum . Hep bir kasılma halindeyim . Her hareketim bana batıyor . Yaptığım her şeyin üzerimde eğreti durduğunu hissedip kendime sinir oluyorum . Kibirli bir insan olduğumu sanmıyorum . Herkese insancıl yaklaşırım . Kendimi üstün görme gibi bir amacımda yok . Neden böyle oluyor inanın bilmiyorum . Bu sıradan gibi dursa da hayatım zehir olmuş durumda . Bundan kurtulmamı sağlayacak önerilerinizi bekliyorum . Teşekkür ederim ...
Ailenden yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor muhtemelen, bende dediğim gibi böyleydim , sonra büyük şehir, derken okul bitti çalışma hayatı vs derken geçti , bişeyleri kendi başıma başarabildiğimi farkettim sanırım,Küçük bir şehirde de yaşamıyorum ki istediğim her yere gitme özgürlüğünede sahip biriyim mesela bazı örnekler vereyim alışveriş merkezine giderim kıyafetlere vs bakarken mağaza görevlisinin üzerimde bakışlarını hissederim rahat edemem sanki beni hırsız yerine koyuyormuş da bakıyormuş gibi hissederim ya saçma biliyorum ama işte beynimin içindeki ses susmuyor . Ya da ne biliyim dışarıda yemek yerken üzerime dökerim diye kasılmaktan yemeğin tadını alamam , ya en korkunç olanları da mesela en temel şeyler bana çekinilicek utanılıcak şeyler gibi gelir öğrenciyim bugün okulun ring servisine bindim kafamda aniden şöyle salakça bir düşünce belirdi . Acaba insanlar benim paramın olmadığını da bu ücretsiz servise bindiğimi mi düşünür . Ya bu ne saçmalık o okulun bana sağladığı temel bir hak . Neden böyle düşünürüm hiç anlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?