+1 çok beğendim tavsiyelerinizi gerçekten ışık olabilecek nitelikle .Okuldan bir arkadaşımı görüyorum sizde. Oda aynı dertten muzdaripti. İnsanlar içinde yemek yiyemez, kendini ifade edemez, kendi başına bir yere gidemez. Tıpa tıp aynı problemler. Ama bunu atlattı. Çok yardımcı oldum bu konuda.
Bana kalırsa psikolojik destek almalıydı ama yapmak istemedi. Bende elimden geldiğince kendisini iyi hissetmesini sağladım. Bu tamamen özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.
Önce aynaya bakma alışkanlığınıza el atın. Gün içinde sık sık aynaya bakın. Nasıl gülümsüyorsunuz, saç tipiniz nasıl. Size hangi renk yakışıyor, nasıl giyinmekten hoşlanıyorsunuz bir düşünün.
Samimi arkadaşlarınız sizin en çok hangi özelliğinizden dolayı size yakın hissediyor bunu onlara sorun. Onların gözünden objektif yorumlar isteyin. Sizde görüp sevdikleri ve sevmedikleri yönler.. Bu konuda yakınlarınızdan aldığınız bilgileri değerlendirin.
Günlük tutun. İlla kuralına uygun günü gününe olmak zorunda olmayan bir günlük. Sadece içinizden geldiği zaman yazın. Kendinize, duygularınıza zaman ayırmanız kendinize verdiğiniz değeri gösterir. Bu çok iyi gelecek.. İç dünyanızo yazın. Nasıl bir kadınsınız. İnsanlar sizi kazanmak için nasıl bir kişiliğe sahip olmalı. Sizin çizgileriniz neler. Hayatta ki olmazsa olmazlarınız neler. Bu gibi soruların cevaplarını yazın. Bu cevaplar, aslında sizin kendi değer yargılarınız olduğunun bir kanıtı. Siz sıradan biri değilsiniz. Bunu kendinizi dinleyerek daha iyi anlayacaksınız.
İnanın dışarıda sizi hiç tanımayan diğer insanların yanından geçerken şunu düşünmeye başlayacaksınız, "Benim için ne düşündükleri umrumda değil, eğer tanısalardı şanslı sayılırlardı." Bu kendini beğenmişlik değildir, Kendini sevmektir. Bazı gerçeklerin farkında olmaktır. Kendinin farkına varmaktır
Ailemden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ki . Annem yaptığım hiçbir işi tam manasıyla beğenmez . Bende hep daha mükemmeline odakladım kendimi . E hiç kimsede mükemmel olmayacağı için bir yanım hep böyle ezik kaldı ...
Aklima ne geldi biliyormusun eskiden makyajsiz sokaga cikamadigim. Simdi dunya umurumda degil. Canim elimle birsey yemek istese yiyiyorum cok rahatim. Yasin ilerledikce duzelirsin.Merhaba hanımlar
Direk mevzuya gireyim kıymetli vaktinizi almayayım . Başlıkta belirttiğim gibi rahat bir insan olamıyorum . Bundan kastım şu ki ; dışarıda rahat yürüyemiyorum , sanki herkes beni izliyor da eleştirmek için bir fırsat gözlüyor gibi hissediyorum . Dışarıda yemek yiyemiyorum . Tek başıma bir yere gidemiyorum . Hep bir kasılma halindeyim . Her hareketim bana batıyor . Yaptığım her şeyin üzerimde eğreti durduğunu hissedip kendime sinir oluyorum . Kibirli bir insan olduğumu sanmıyorum . Herkese insancıl yaklaşırım . Kendimi üstün görme gibi bir amacımda yok . Neden böyle oluyor inanın bilmiyorum . Bu sıradan gibi dursa da hayatım zehir olmuş durumda . Bundan kurtulmamı sağlayacak önerilerinizi bekliyorum . Teşekkür ederim ...
Sevgili Chocolita benim için uzun bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim . Diğer kızların ve sizin önerilerinizi dikkate alacağım .Benim annemde beğenmezdi.. Ama sen kendini olduğun gibi kabul etmelisin. O zaman insanlarda seni olduğun gibi kabul eder.
Nasıl aştınız bu durumu ? 20 yaşındayım ve hayat şimdiden çok yordu beniAklima ne geldi biliyormusun eskiden makyajsiz sokaga cikamadigim. Simdi dunya umurumda degil. Canim elimle birsey yemek istese yiyiyorum cok rahatim. Yasin ilerledikce duzelirsin.
+1 çok beğendim tavsiyelerinizi gerçekten ışık olabilecek nitelikle .
Sevgili Chocolita benim için uzun bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim . Diğer kızların ve sizin önerilerinizi dikkate alacağım .
Rica ederim. İnsallah ...Çok teşekkür ederim.. Umarım konu sahibi için her şey daha güzel olur.
Daha çok gençsin, muhtemelen senin yaşında ben de öyleydim, hayat ilerledikçe tecrübeler dertler sıkıntılar derken güçleniyor insan.Nasıl aştınız bu durumu ? 20 yaşındayım ve hayat şimdiden çok yordu beni
İzlemiyorlar aslında ben öyle hissediyorum . Kuruntularım yüzünden açtım bu konuyu .Herkes sizi niye izlesin yahu milletin isi gucumu yok.
Zaman dedim ya. Yavas yavas geciyor. Takma kafana disarda kimsenin kimseye baktigi yok absurd bir durum olmadikcaNasıl aştınız bu durumu ? 20 yaşındayım ve hayat şimdiden çok yordu beni
İzlemiyorlar aslında ben öyle hissediyorum . Kuruntularım yüzünden açtım bu konuyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?