Eğer hedeflerinde istikrar sağlamak istiyorsan sana çok güzel bir önerim var . Bir youtuber var biliyor musun bilmiyorum Barış Özcan . Harika bir videosu var Zinciri Kırma ! Kendine seninkiler gibi bir hedef belirliyorsun o hedefi yaptıkça takvime bir çarpı atıyorsun . O çarpılar birleşerek zincir oluşturuyor . Bu da senin dirayetini güçlendiriyor . O zinciri kırmaya kıyamıyorsun dolayısıyla hedeflerin her gün ya da her hafta gerçekleşiyor . Barış Özcan Zinciri kırma . Video bu . Gerçekten kaliteli bir kanal . Diğer videolar da çok hoş . Zinciri kırma takviminide internetten indirip çıktı alabilirsin . Konunu da takipteyim canım ...Bi konu acmistim ben, kendime hedefler belirledim 10 u gecik. Ama hepsini yapamiyorum. Dedigim gibi daha evden cikmadim bi haftadir. Sosyallesmek iyi geliyor ama ben yapmalıyım dedikce yapmıyorum. Motive olamiyorum. istersen sende benim actigim konuya katil birbirimizi anlariz sonucta bunu asariz umarim. Benim bir yil icinde asmaam lazim dayanamıyorum her senemin ayni olmasina
Bunu izlemiştim teşekkür ederim tekara hatirlattigin ici . Bunu. İçin bugun bi calisma hazirlayip duvara asayim bsri zonciri kirmamaya calisayim. İnşallah basariki oluruz.Eğer hedeflerinde istikrar sağlamak istiyorsan sana çok güzel bir önerim var . Bir youtuber var biliyor musun bilmiyorum Barış Özcan . Harika bir videosu var Zinciri Kırma ! Kendine seninkiler gibi bir hedef belirliyorsun o hedefi yaptıkça takvime bir çarpı atıyorsun . O çarpılar birleşerek zincir oluşturuyor . Bu da senin dirayetini güçlendiriyor . O zinciri kırmaya kıyamıyorsun dolayısıyla hedeflerin her gün ya da her hafta gerçekleşiyor . Barış Özcan Zinciri kırma . Video bu . Gerçekten kaliteli bir kanal . Diğer videolar da çok hoş . Zinciri kırma takviminide internetten indirip çıktı alabilirsin . Konunu da takipteyim canım ...
Tekrar izliyorum videoyu, acikcasi suan biraz sevinc oldu içimde bana benzeyen ve benim gibi hedefleri olan bi insan gorunce. Benimde ailem maddi manevi hep yanimdadir tabi ama ben daha cok ilgi ve sevgi isterdim acikcasi. Bunu ailemden cok uzakta okuyunca anladim :) suan sukrediyorum ama o ilgiyi disarida aramadim sadece kendimi ice kapattim ama bunu da asicaz inşallahMesela benimde senin gibi kendimi geliştirme hedeflerim var . Günde 3 almanca kelime ezberle , hergün 30 dk kitap oku , günde 30 dk çizim çalış gibi . Özgüvenin biraz da olsa yerine gelebiliyor . Devamı sağlamak istiyorsan da o takvimi kullan . Cidden oluyor
tedavi görüyormusun pekii?Sosyal fobimi de yenersem bu iş olacak gibi ..
Yok hayır aslında bu durumdan yeni yeni rahatsızlık duymaya başladım . Farkındalığım yeni oluştu . Hayatımın bir parçası haline gelmiş . Fark edememişim . Kendi kendimin doktoru olucam sanırım ...tedavi görüyormusun pekii?
Aynen bugun mesela kendi kendime dedim ki, babam benjmle ilgilenmemis olabilir ama onunda sıkıntıları vardi onu anliyorum ve kabul ediyorum, bunu nahane olarak kullanmiyorum.. icim rahatladi bunu soyleyince.Aşıcaz tabiki böyle doğmadık sonuçta
Işte bunu aşacaksın senin boyle dusundugunu kimse bilemez o yuzden herkese gerektigi mesafeyi koyacaksinİyi demişsin valla . Yumuşakbaşlı olunca direk üstüne geliyorlar . Ne kadar kibar davrandıysam alttan aldıysam üzerimden ego tatmini yapmaya kalktılar . Benim önceki mesajımda yazdığım mağaza görevlisi olayı işte . Hani diyorum ki orada çalışıyor . Ezik hissetmesinler kendilerini , nazik davranayım . Yok arkadaş bazı insanlara iyilik batıyor . Kendilerini bir şeyler zannediyorlar . Dik dik bakmalar rafları ne karıştırıyorsun edasıyla süzmeler . Sinir oluyorum bende kapanıyorum eve . He bir de şu var dış görünüşümden dolayı mı acaba diye sormuştum bir mesajımda . Çirkinlikten kast etmemiştim . Hiçbir yaratılanın çirkin olduğunu düşünmediğim gibi kendiminde çirkin olduğunu düşünmüyorum . O mesajımda yanlış ifade etmiş olabilirim . Bazı insanlar tesettürlü insanlara çok değişik gözle bakıyorlar . Mesela bir kozmetik mağazasına gidip bir krem alıcam bunun burda ne işi var gibisinden bakarlar . Ünlü bir giyim mağazasına giderim -evdeyken cicili bicili kıyafetlerden çok hoşlanırım :) - bu ne arıyor burda gibisinden bakarlar . Çoğundan eğitimliyim . Allaha şükür zekam yerinde . Ben onu inancım gereği takıyorum . Kimseyede baskı kurmuyorum . Onlar üzerime baskı kuruyorlar . Gerçekten birçok hoşgörülü arkadaşları tenzih ediyorum . Böylelerine denk gelmek benim kabuğuma çekilmeme sebep oldu gibi
https://www.google.com.tr/amp/s/ane...ilerim-lutfen-beni-affet-tesekkur-ederim/amp/ geçmişindeki insanları affettikçe huzıra kavuşursun bu doğru . Onlara olan kinin aslında bugünü yaşamanı engellediği için huzursuz oluyorsun . Sana iyilik yapan herkese teşekkür et . Kötülük yapanları affet . Yeni bir sayfa başlat .Aynen bugun mesela kendi kendime dedim ki, babam benjmle ilgilenmemis olabilir ama onunda sıkıntıları vardi onu anliyorum ve kabul ediyorum, bunu nahane olarak kullanmiyorum.. icim rahatladi bunu soyleyince.
Allah sizden razı olsun bana umut verdiniz . Profilinizden anladığım kadarıyla sanırım bir bebek bekliyorsunuz :) Allah bebeğinizi size ve ülkemize hayırlı kılsın .. :)Işte bunu aşacaksın senin boyle dusundugunu kimse bilemez o yuzden herkese gerektigi mesafeyi koyacaksin
Iste bunu yapamayinca bes para etmez insanlar uzerinde hakimiyet kurmaya calisiyor.
Insallah basaracaksin.
Aynen asalim inşallah bu durumu :)https://www.google.com.tr/amp/s/ane...ilerim-lutfen-beni-affet-tesekkur-ederim/amp/ geçmişindeki insanları affettikçe huzıra kavuşursun bu doğru . Onlara olan kinin aslında bugünü yaşamanı engellediği için huzursuz oluyorsun . Sana iyilik yapan herkese teşekkür et . Kötülük yapanları affet . Yeni bir sayfa başlat .
Sagol canim daha hamile degilim denemek için öyle yaptım mulakatim var ondan sonra bebis dusuncemA
Allah sizden razı olsun bana umut verdiniz . Profilinizden anladığım kadarıyla sanırım bir bebek bekliyorsunuz :) Allah bebeğinizi size ve ülkemize hayırlı kılsın .. :)
Ay tabiki ederimm :)Sagol canim daha hamile degilim denemek için öyle yaptım mulakatim var ondan sonra bebis dusuncem
Sen de bana dua et esime benzeyen bir oglusum olsun istiyorum hayirlisiyla :))
Psikolojimin düzgün olduğunu düşünüyorum aslında . Biraz daha özgüven biraz daha genişliğe ihtiyacım var gibiOzguven bilmem neden cok bana psikolojik bir rahatsizlik gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?