Rahat mı battı?

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
Merhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?

Olmayan iş üzerinden mesaiye mi kalıyorsunuz?
Çalışma saatleriniz nedir?

Ne güzel bir dert

Söyleyin patronunuza fazla çalışmak istediğinizi.

Bu öyle bir iş değil işte. Yapmam gerekenler saat 15:00 de bitiyor. Ben akşam 7 ye kadar boşum. Yaptığım iş de çok sıkıcı ayrıca ve konumuma göre de basit. Patrona söyledim hiç istemediğim bir departmanı önerdi

Nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin .Belki de sadece isin az olmasi mesainin uzun olmasi degildir mesele .Belki de sevmiyorsunuz bu isi .

Şuan çıkmak mantıklı gibi geliyor ama çıktıktan sonra pişman olursunuz gibime geliyor.
Kendimden biliyorum.

Yaptığım işi sevmiyorum. Sırf şu kriz, işsizlik,işten çıkılır mı bu durumda saçmalama vb. sebepler tutuyor beni zoraki

Yaptığım işi sevmiyorum. Sırf şu kriz, işsizlik,işten çıkılır mı bu durumda saçmalama vb. sebepler tutuyor beni zoraki
Gerçekten yapmak istemiyorsanız eğer şuan yaptığınız işi, daha mutlu olacaksanız çıkın tabi.

Bnce pişman olursunuz çıkmayın şu an piyasa berbat sigortanız yatıyordur o bile çok önemli şu devirde. Kitap okuyun boş vakitlerinizde. Ya da sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

Bnce pişman olursunuz çıkmayın şu an piyasa berbat sigortanız yatıyordur o bile çok önemli şu devirde. Kitap okuyun boş vakitlerinizde. Ya da sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…