Ne güzel bir dert
Söyleyin patronunuza fazla çalışmak istediğinizi.
Olmayan iş üzerinden mesaiye mi kalıyorsunuz?
Çalışma saatleriniz nedir?
Bence evet..Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
"Her şeyin bir nedeni vardır" aslında çok haklısınız.Offf herşeyin bir nedeni vardır. Bırakın dağınık kalsın. Bu ekonomi de istifa mı edilir. Ek iş talep edebilirsiniz.
Bence evet..
Gunde kac saat çalışıyorsunuz
Günümüzün bu şarttlarinsa boyle bir kriz varken ve isiniz rahatsa neden bu düşünceniz?
Nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin .Belki de sadece isin az olmasi mesainin uzun olmasi degildir mesele .Belki de sevmiyorsunuz bu isi .
Yanınızdakilere yardım edin boş kalınca?Rahatsız oluyorum yanımdakiler harıl harıl çalışırken
Şuan çıkmak mantıklı gibi geliyor ama çıktıktan sonra pişman olursunuz gibime geliyor.
Kendimden biliyorum.
Gerçekten yapmak istemiyorsanız eğer şuan yaptığınız işi, daha mutlu olacaksanız çıkın tabi.Yaptığım işi sevmiyorum. Sırf şu kriz, işsizlik,işten çıkılır mı bu durumda saçmalama vb. sebepler tutuyor beni zoraki
Yanınızdakilere yardım edin boş kalınca?
Bnce pişman olursunuz çıkmayın şu an piyasa berbat sigortanız yatıyordur o bile çok önemli şu devirde. Kitap okuyun boş vakitlerinizde. Ya da sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.
O zaman kesinlikle ayrılın o işten. En azından gerçekten ihtiyacı olan biri çalışsın orada..Rahatsız oluyorum yanımdakiler harıl harıl çalışırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?