Maaleef yasak internet kitap vs. Cunku onlar calisirken gormek istiyor. Ama yapacak is yok dogru durustbirkac yil boyunca benim de isim buna benzerdi.hatta gunluk 1 saat isim olurdu.sonrasini sezon sezon dizi izleyerek internette vakit gecirerek bitirirdim.eger is istersen igrenc bi ortama canin cikacak olcude calistirdiklari icin ses cikarmamak en iyisi.merak etmeyin omur boyle gecmiyor.bazen yogun olursunuz bazen bos.birkac yil cok yogun calistim.birkac yil da boyle bombos.firsatiniz varsa dizi film izleyin kitap okuyun degerlendirin.
"Vicdan azabi" bu da tam olarak hislerime tercuman oldu.Belki cok becerikli zekisiniz ki isinizi hemencik bitiriyorsunuz. Patron sizi kayirmiyorsa eger is yuklerinizi biraz dengelerdi diger calisanlarla.
Kendinize eziyet etmeyin size verileni yapin illa vicdan azabi cekerim diyosaniz aksama kadar yaya yaya yapin. Calismak sadece maddi ihtiyac degildir
Sakın. Ekonomi çok kötü. Ve bu iyi gunler gibi gozukuyor. İş bulmanız imkansiz hale gelir. 3 universite biren bilmem kac dil bilenler iş bulamıyor. Nasibinizde ki iş buymuş. Siz var olan işden kaçmıyorsunuz. Aldığınız maaşınızı sonuna kadar hak ediyorsunuz.
Bir de bu kuyu kazmak nasil oluyor hic aklim almiyor:)) istenilen isi yapiyorken patron da memnunsa o malum kisiler nasil kaziyor bu kuyuyuMerak etme çoktan göze batmissindir birisi kaziyordur kuyunu. Zaten o negatif elektriği aliyosundur ortamda. O yüzden sıkıntılısın. Öyle yerleri iyi bilirim kendi işine bakacağına hep başkasının ayağını kaydırmaya çalışırlar, birini seçerler ve mümkün olduğunca az çalıştırırlar ki krizde ilk gidecek o olsun. Sen hiç sesini çıkarma salla başını al maaşınıgittiği yere kadar
sen iyimisin?
Vallahi o kalan zamanda neler yaparım dil öğren Excel geliștir SAP geliștir ooo çok şey varMerhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
Ay cevaplayın 15e kadar ne
ulvi gorevimi icra ediyorum
Ahh yaparim neler yaparim da goze batar. Hem ofistekiler rahatsiz olur hem sikayet ederler. Internete bile gizli kacamak giriyorumVallahi o kalan zamanda neler yaparım dil öğren Excel geliștir SAP geliștir ooo çok şey var
O zaman zor, peki kendi dalında sizin Office le ilgili Training yokmu onu araștirsan, Intranet iniz yokmu oradan araștırAhh yaparim neler yaparim da goze batar. Hem ofistekiler rahatsiz olur hem sikayet ederler. Internete bile gizli kacamak giriyorum
Patron memnuniyetine kanma. 2 günde bozulur aran. Bu dediğim tipler profesyonel nasil beceriyolar ben anlamam hokus pokusBir de bu kuyu kazmak nasil oluyor hic aklim almiyor:)) istenilen isi yapiyorken patron da memnunsa o malum kisiler nasil kaziyor bu kuyuyuSiz tecrubelisiniz belli biraz aydinlatir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?