Rahat mı battı?

Aslinda tam olarak bu! Pratik oldugum soyleniyor, benden de cok memnunlar. Ama bu is beni tatmin etmiyor.
tahmin etmiştim bende öyleyim çünkü bunun için işten çıkılmaz yalnız
kendinizi tatmin edeceğiniz iş bulmanız çok zor

Ben de hatta köreldiğimi düşünüyorum
Ben de çocuk yaptıktan sonra çalışmam belki birdaha

Yoo öyle pek zeki sayılmam aslında, iş hafif ondan :)

Kusura bakmayın da ne saçmalık. =) Ne iş için anlaştıysanız onu yapıyorsunuz. Herkes üstüne düşen görevi yapıyor, sizin bunda ne kabahatiniz var ki, suçluluk duyup, sırf bu yüzen istifa etmeyi düşünüyorsunuz? Bir de ülkenin durumu, işsizlik belası ortadayken, şu bahaneniz çok çocukça geldi bana. Kim ne düşünürse düşünsün, ben üstüme düşeni yapıyorum deyip, işinize bakmanız lazım. Yoksa bunların bir terazisi yok, başka işe girseniz, insanlardan daha çok çalışacağınızın garantisi mi var?

bende oyle.basit işler ı yapmak angarya.mudure bıle çıktım en zor yerı ıstedım mıleetın ıllallah ettiği yerı ama yok vermedi.bende buradayım işte lak lak yapıyorum =D

Sırf suçluluk duygusu değil. Yapmakta olduğum İşi sevmiyorum. Fakat işten çıkarsam sıkılacağımı biliyorum. Okuduğum mesleği yapmıyorum bu arada. Hiç okumadan da yapılabilecek bir iş icra ediyorum (asla küçümeseme değil yanlış anlaşılmasın) gelişeceğime köreldiğimi hissediyorum. Umarım ifade edebilmişimdir

İlk mesajınıza göre yorum yapmıştım. İşi sevmemeniz başka bir konu. O zaman başka iş ararsınız, bulunca buradan çıkarsınız. Sizi körelttiğini düşündüğünüz işte zaten yıllarca çalışmanız hata olur. Ama daha büyük hata iş bulmadan ayrılmanız olur bence. Önce garantiye alın kendinizi.

Bir dönem bir işte çalıştım mesai biter iş bitmezdi 50 birim işim vardı sonra ben alıştım pratik kazandım 100 birim işim mesai bitmeden bitti

Sizinki de böyle olabilir

Ya da bir sekreteri örnek verelim

Telefon çalarsa açar gelen olursa karşılar iş söylenirse yapar bunlar yoksa oturur bu onun çalışmadığı parasını hak etmediği anlamına gelmez

Sizin çalışma saatleriniz fazla işiniz de esasen 8 saatte bitiyor normali yani

Lakin ofis ortamında internet de yoksa Zaman geçirmek zor işi yayarak yapın evrakları vs düzenleyin

Bir de mesai neden uzun

O saatlerde gelen giden mi oluyor 7.30 da gidip de ne yapıyor herkes akşam çıkış da geç

Is yerinde bulundugunuz her dakika aktif calismaniz gerekmez
Is taniminiza gore bir sey varsa yaparsiniz yoksa yapmazsiniz.

Misal ben restoranda calisiyorum. Sabah 5te geldim yarim saat hazirlik yaptik makinalari actik.
Musteri yok. 5.30dan beri kahve falan iciyorum.
Napiym hayali musteri olusturup yemek yapamam ki

Saat 15'ten sonra isyerinde bossaniz, ek seyler yapabilirsiniz. Hem ofiste bulunursunuz hem de ek para kazanabilirsiniz. Mesela ceviri yapmak gibi..

memurum 8-5 çalışıyorum. genelde işim en geç 12 de biter ama sıkılsamda 5 e kadar burada durmak zorundayım sizinkide yanı hesap.
bu devirde az iş çok maaş en güzeli.
bırakın başkalarını düşünmeyi, geç çıkmak asıl derdiniz bence sizin çünkü boşa geçen zaman var o zaman çalışma saatleri daha uygun bir iş bulun kendinize ama şu koşullarda da işten ayrılmak kusura bakmayın ama enayilik olur.

Canım hiiiç dert etme ve kendini kimseyle kıyaslama, işininde kıymetini bil. İnan pişman olursun

Herşeyin bir nedeni vardır

Bence calısın. İnanın iş sıkıntisi var ulkede. Hazır iş buldunuz calısın. Müdürunuzle konuşma şansınız yok mu? Daha cok yetki istersiniz veya arkadaşlarıniza yardım edebilirsiniz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…