hayır kendimi övmek için açmadim konunu. ama ben tanişmak istiyorum yaklaşiyorum güzelce konuşuyorum sora olmuyor bölece ben arkadaş bulamiyorum. onun için açtim.Siz de sosyal medyadan değil burdan kendinizi över durumdasınız. Aynı konumdasınız burdan bakınca da. Kimi neyi eleştiriyorsunuz?
merak ediyorum tabi eşim istemiyor..karışık olmuş, özellikle başı.
yine de bu sosyal medya insanları dert sahibi yapmış anladığım.
hayat değişiyor, o olmasa başka bir şey olacaktı, illa birileri nerede o eski bayramlar diyecekti.
bence biraz da adapte olmaya bakılabilir. mesela neden hesabınız yok, merak etmiyor musunuz, açın bakın belki hoşunuza gider. gitmezse de amaaan deyin sallayın, sizin gibi düşünen de çok çünkü, öyle arkadaşlar edinip sohbetinize farklı mecralarda devam edebilirsiniz.
Bende kendine "olgun biriyim" diyen kişinin megaloman olduğunu düşünürüm daha çok..
ben olgun oturaklı. ne diyecegimi bilen biriyim. bu kişilerin davranişlari yüzünden geri adim atmamla birlikte ne diyecegimi sasirir oldum...
ben sosyal medya kullanan kişilerden duyuyorum nette haberdar çoğu.. :)Herkesin her şeyden haberdar olması, muhabbet etmeye nasıl bir engel teşkil edebilir ki? Konuşacak, iletişim kuracak kapasiteye sahip insanlar her zaman muhabbet edebilirler. Rahatsız olduğunuz tip insanlarla görüşmezsiniz, kendi kafanıza uygun arkadaşlar edinirsiniz, olur biter. Bu kadar kafaya takıp, insanları eleştirmenin size bir faydası yok. Boşverin, kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.
Sohbetinizi genişletin madem arkadaş arıyorsunuz. Zaman değişiyor. Benim de var hesabım. Bazen yemek sayfalarını eklerim bi dönem kalır sıkılırım silerim gezi sayfalarına bakarım veya başka şeyler. Tüm insanları eleştirmek yerine bi kendinize bakının bakalım yeterince dolu musunuz?hayır kendimi övmek için açmadim konunu. ama ben tanişmak istiyorum yaklaşiyorum güzelce konuşuyorum sora olmuyor bölece ben arkadaş bulamiyorum. onun için açtim.
peki normal hayatta rahat edebiliyormusunuz? muhabbet edebiliyormusunuz?zaman degisiyor. ve zamanin degistigini kabul etmek zorundasiniz. bundan hoslansanizda hoslanmasanizda. bu sosyal medya olayi evet etkiliyor insanlari, ama nekadar etkileyecegine siz karar verebilirsiniz sonucta. bi zaman sonra yasin getirdigi olgunluk ve ozguvenle bu etki tabikide cok dusuk seviyelerde oluyor, mesela ben sosyal medya kullanmayi seviyorum. cevremde daha az/cok kullananlar var, hatta gercekci bakacak olursam duruma, ben snapchati instagrami cevremde ortalama kullanandan vs daha cok kullananlardanim galiba. senelerdir boyleyim. eglenmeyi seviyorum snapte, kendimle alay etmeyi filanda cok severim. yaparimda bol bol. Bu aralar mesela yaptigim yemeklerle filan cok gurur duyuyorum, bol bol yemek paylasiyorum annemin cok hosuna gidiyo. ama mesela daginik calismamida veya tasirdigim sutude koyuyorum, diyorumya maksat eglenmek. sosyal ortamlarda ise uc dort saat birlikteysek emin ol genelde sohbet muhabbetten firsat kalmiyo sosyal medyada takilmaya. arada bi snapchate girsemde veya baskasi girsede bu kimseyi rahatsiz etmez. etmemeli.
yani bunu nekadar taktiginiza bagli. kimi sever kimi sevmez. herkes herkese saygi duymali. biseylerin dozu kacmamali, buna kesinlikle katiliyorum.
hahahah ediyorum tabi, e yazdim ya zaten!peki normal hayatta rahat edebiliyormusunuz? muhabbet edebiliyormusunuz?
sosyal medya kullanmiyorum.Sohbetinizi genişletin madem arkadaş arıyorsunuz. Zaman değişiyor. Benim de var hesabım. Bazen yemek sayfalarını eklerim bi dönem kalır sıkılırım silerim gezi sayfalarına bakarım veya başka şeyler. Tüm insanları eleştirmek yerine bi kendinize bakının bakalım yeterince dolu musunuz?
hepsihahahah ediyorum tabi, e yazdim ya zaten!
senin derdin tam olarak ne, onu anlayamadim ben. sosyal medya kullanimi mi? arkadas edinme mi? duygusal iliskiler mi?
Sosyal medya kullanın demedim ki. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.ben sosyal medya kullanan kişilerden duyuyorum nette haberdar çoğu.. :)
maalesef kullanmiyorum eşim istemiyor.
hiç arkadaşım yok. hep yanaştim ..Sosyal medya kullanın demedim ki. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.
Birilerinin bir şeylerden haberdar olması, muhabbet etmenizi engellemez demek istiyorum. Anlamamışsınız yazdığımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?