merak ediyorum tabi eşim istemiyor..
evlendikten bi kaç ay sora kapattim 4 senedir sosyal medya kuıllanmadim.
esime kalsa bende instagramsiz snapchatsiz bir hayat surdurecegim, bana kapat sunlari yaa dediginde okadarrrrr cok guldum ki. ahahahahaah hala guluyorum hatta.benim facebookta 4 yıl önce 200 tane arkadaşim vardipopüler biriydim. evlendim eşim popülerliğimi kıskandi galiba kapattırdı beni.
çokm kıskanç bir eşe sahibim.
Yarısına kadar okumadan direkt beğendim. Muazzam tespitler kesinlikle katılıyorum.Su sosyal medya da fotograf video paylasmak niye bu kadar dert millete anlamiyorum dogrusu.kimse ksra bakmasin bu kiskanclik tir dupeduz kiskanclik.madem rahatsiz siniz sosyal medya kullanmayin.zaten kullanmiyorsaniz bu size niye dert oluyor.yok ruh hastasi teshisi konulmus yok nereye gidiyomusuz.yil olmus 2018 yeter artik birakin bu geyigi....eski eski de kaldi bitti o yillar bitti artik simdiki zamanin tadini cikarin.zamana ayak uydurun yoksa yanliz kalirsiniz.sosyal medyayi elestirenler bence cekemiyorlar.herkes hurdur ozgurdur.sen takip etme sen kullanma.amaaaa kullananlari kinamaya
Hakkiniz yok.dunya sizin etrafinizda donmuyor ahhh bunu bir idrak edebilsek...gecmiste yasayanin bir gelecegi olamazzz
evlenince o pooülerlik hiç kalmadi hepsi mazide kaldi..Hem face te populerdim diyosun hem arkadasim yok diyosun: ( sanal arkadastan takipciden nolurki? Net gittigi anda biten arkadasliklar:) ha burasi icinde solenilebilir belki bu, ama forumlarda birseyler ogreniyosun yeri geliyo paylasiyosun. Sanal dostluklarin cogu yalandir, hepsi demiyorum kesinlikle.
Konudan ayri birsey solim: esin seni o kadar sindirmiski iphone var ama kullanamiyosun:) niye? Kocan izin vermiyo
Tebrik ediyorum harika bir yorum yahu. Muazzam.Ben Instagram/ Facebook kullanmıyorum, çünkü zaman ayarlaması konusunda kendime güvenmiyorum. Bir takılırsam dıdımın dıdısını stalklarken bulurum kendimi. Şimdi bu benim seçimimim değil mi? Benim bu konuda otokontrolum zayıf diye sosyal medya kullanıcılarını suçlamam doğru mu?
Sizin yaptığınız malesef bu. Eşiniz izin vermiyor ve siz onun kuralına uyuyorsunuz. Fakat benliğiniz sosyal medya kullanmayı istediği için eşiniz yerine diğer insanları suçluyorsunuz.
fake sevmem. vicdanen rahat olmaz.yapamadığınız için var bence o özentilik yani eşiniz hiç karışmasa
büyük ihtimalle bir süre sonra sıkılacaksınız fake hesap açmanızada mı izin vermiyor
hep kaçiyor ben arkadaşığını iyisini kötüsünü aramadim. yaklaşımı çok tuhaf . bilemiyorum benim hiç arkadaşim yok çevremde.
Doğru düzgün anlatmıyorsunuzki derdinizi. Biz mi atarlı olduk şimdi anlamadık diye.çok atarlısınız valla BENİ KİMSE ANLAMAMİŞ..
Yok artık aldatan çok mu olurmuş ?istemiyor benim onlar gibi olmami istemiyor aldatan çok olurmuş. çevreye güvenmiyor.
ben çok ikna ettim.
dedikodu sevmez duyulmasini da istemez....
benim hiç bişeyden haberim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?