Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

noname47

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
106
53
13
Merhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler

Of normalde çığırtan biriyimdir ama bu konular adeta süt dökmüş kedi oluyorum

Hangi sehirde yasiyorsunuz?

Kucuk bir yerse bu dedikleriniz neredeyse kacinilmaz.

Buyuk sehirde iseniz semt degistirebilirsiniz.

Hangi şehir bu cok merak ettim açıkçası. Bütün ilin komple huzurlu oldugu bi yerimiz yok malesef her ilin belli kesimleri daha rahat olabiliyor. Genel manada izmir eskisehir olabilir belki.

Yalnız erkekler olsa sadece rahatlayacağım kapımın önünde bir adam var ya yanında cocuğu var rahat vermiyor ya eve girerken çıkarken hep arkamı kolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…