Haklısın canım küçüklüğümüzde bizler bu konu da biraz baskıcı büyütüldük galibaOf normalde çığırtan biriyimdir ama bu konular adeta süt dökmüş kedi oluyorum
Marmara da rahattır aslında bilemedim.marmara bölgesinde diyelim
araştırırken çok karşılaştım ama hiç gitmedimYani tabi nerede ne olacağı belli olmaz ama Eskişehir rahat bir şehir.
Hangi şehir bu cok merak ettim açıkçası. Bütün ilin komple huzurlu oldugu bi yerimiz yok malesef her ilin belli kesimleri daha rahat olabiliyor. Genel manada izmir eskisehir olabilir belki.
Hangi sehirde yasiyorsunuz?
Kucuk bir yerse bu dedikleriniz neredeyse kacinilmaz.
Buyuk sehirde iseniz semt degistirebilirsiniz.
Bence konyada yaşıyor konu sahibi. Muhafazakar! müşterilerimizin yüzde 90’ı metreslerine ev açıp bide satışçılarımıza güzel geceler vaad ediyorlardı
küçük sahil kenarı bide büyük bir sehire geçebilirim ankarayı düşünüyorum ama orada tecrübe edecek kadar kalmadım malesef
Şehir genellemeleri her zaman çok yanlıştır !!!
Nickindeki 47 Kocaeli mi oluyor?
Ankara berbat herkes abaza sakın gitme oraya
Tecavüz tacizlerin örf ve adetle alakası yokturHaklısınız ama vardır belki sonuçta her şehir birbirinden farklı örf adetleri var
ya ciddi misin gerçekten kalbim kırıldı soğuk sehir diye istiyordum tekrar üstünden geçeceğim
Eskişehir demiş çoğu kadın da oranın da belli yerleri var. Benim ablam eskişehirde yaşıyor, hiç de öyle rahat gezdiğimi bilmem orda da. Bütün gün kapıda oturup geleni geçeni izliyorlar.
Ayrıca taciz tecavüz olayı farklı, istediğin kıyafeti rahatlıkla giymek farklı olay. Taciz oranını bilmem ama izmir rahattır o konuda. Ama oranın bile sapığının bol olduğu semtler var.
Tecavüz tacizlerin örf ve adetle alakası yoktur
Ciddiyim çok abazalar var. Genelleme yanlış biliyorum ama bence iç anadoludan uzak durmalısın. Karadenizi düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?