- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
Ciddiyim çok abazalar var. Genelleme yanlış biliyorum ama bence iç anadoludan uzak durmalısın. Karadenizi düşünebilirsin.
Kocaeli 41 değil miydiNickindeki 47 Kocaeli mi oluyor?
47 Mardin diye hatırlıyorum.Kocaeli 41 değil miydi
Doğru şimdi baktım 47 Mardin'miş.Bence konu sahibi de Mardin'de zaten.Kocaeli 41 değil miydi
Aynen47 Mardin diye hatırlıyorum.
Rahatlık açısından karadenizi de ben hiç önermem. Karadenizde bir sokaktan ikinci kez geçince niye geçti acaba diye laf söz etmeye başlıyorlar.
Başlığın değiştirilmesini rica edin bence.
Konu içinse, Adana'da yaşıyorum. Bu yaz hep şortla gezdim. İstediğim gibi giyinip rahatça geziyorum. Ama muhit önemli. Daha adımımı bile atmadığım mahalleler var.
Oğluna tecavuz Edip öldüren bı şerefsiz pislik vardı kibristadavalla turkıye ıcı sehır degıl de
kıbrısı onerırım
:)
kıbrısta hıc duymadım ben oyle cırkın seyler cok nadırdır
O güneşi görseniz roket atarla saldırısınız.Herkesin tecrübesi farklı tabi. Ama ben taciz açısından yazdım.
Adanada güneşe edenler var bence asıl orda can güvenliği yok kızımızın
http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=156352valla turkıye ıcı sehır degıl de
kıbrısı onerırım
:)
kıbrısta hıc duymadım ben oyle cırkın seyler cok nadırdır
İlle filan alakası yok bence sapıklıkla alakalı ve evet başlık iğrenç olmusbaşlık çok itici, taciz ve tecavüzcülerin muhafazakar insanların olduğu illerde olduğuyla ilgili yapılan yorumlar daha da itici
konunun fikir almaktan ziyade polemik için açıldığını düşünüyorum
Rahatlık açısından karadenizi de ben hiç önermem. Karadenizde bir sokaktan ikinci kez geçince niye geçti acaba diye laf söz etmeye başlıyorlar.
Mardinde değilim ya of neyse ne mardin diye küçümsediğimden değil sadece tamamen farklı uçlardayız ve gitmediğim bir sehir için yorumda bulunmak istemiyorum neden sizin marmaranızda taciz olmuyor benimkinde mi oluyor... diyelim mardindeyim gidenlerden duydum konusurken yüzüne bile bakmıyorlarmış saygıdan ama eledim orayı çok uzakta ve başıma bişey gelse uhuuuDoğru şimdi baktım 47 Mardin'miş.Bence konu sahibi de Mardin'de zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?