Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Başlığın değiştirilmesini rica edin bence.

Konu içinse, Adana'da yaşıyorum. Bu yaz hep şortla gezdim. İstediğim gibi giyinip rahatça geziyorum. Ama muhit önemli. Daha adımımı bile atmadığım mahalleler var.

Ciddiyim çok abazalar var. Genelleme yanlış biliyorum ama bence iç anadoludan uzak durmalısın. Karadenizi düşünebilirsin.

Rahatlık açısından karadenizi de ben hiç önermem. Karadenizde bir sokaktan ikinci kez geçince niye geçti acaba diye laf söz etmeye başlıyorlar.

Rahatlık açısından karadenizi de ben hiç önermem. Karadenizde bir sokaktan ikinci kez geçince niye geçti acaba diye laf söz etmeye başlıyorlar.

Herkesin tecrübesi farklı tabi. Ama ben taciz açısından yazdım.

Adanada güneşe ateş edenler var bence asıl orda can güvenliği yok kızımızın

Herkes bir sehre birsey yazacak.
Tacizci sehirleri mi seçeceğiz
Valla hos olmamis böyle zaten birazdan sehir kavgası çıkabilir.
Nerede yasarsaniz yasayin. Muhit önemli.

Simdi gittiğiniz yerde güzel bir muhitte yasama imkanı yoksa degistirmeye degmez bence ama
Izmir diyorum bende. Ailemin çoğu orada yazları gidiyorum icim açılıyor.

Aslında biz kadınlar olarak istediğimiz yerde istediğimiz kıyafeti giyebilmeliyiz ama öyle durumlar oluyor ki kimseye laf anlatamıyorsun.
Dün eltim kıyafeti konusunda birini tersledi, arkasından kv ve büyük kaynım yok o da milletin yanında açmasın orasını burasını diye saçma sapan konuştular. Cahile laf anlatabilsem sen kardeşinin karısının açık yerini mi gözlüyorsun diyecektim kaynıma da laftan anlamıcak diye bişey diyemedim

O çok önemli değil artık alıştım mahalledekilerden
Doğru şimdi baktım 47 Mardin'miş.Bence konu sahibi de Mardin'de zaten.
Mardinde değilim ya of neyse ne mardin diye küçümsediğimden değil sadece tamamen farklı uçlardayız ve gitmediğim bir sehir için yorumda bulunmak istemiyorum neden sizin marmaranızda taciz olmuyor benimkinde mi oluyor... diyelim mardindeyim gidenlerden duydum konusurken yüzüne bile bakmıyorlarmış saygıdan ama eledim orayı çok uzakta ve başıma bişey gelse uhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…